Meklē blogā

Atsauksme Too Faced Cat Eyes & Totally Cute acu ēnu paletes

Sveicieni šodienā

Esmu liela Too Faced zīmola fane, pat neskatoties uz dažādu pretrunīgu informāciju par zīmola sejas uzvedību, kurš jau starp citu ir pārdevis zīmolu kārtējam kosmētikas magnātam, tomēr vel figurē, kā zīmola seja.  Too Faced netirgo savu produkciju Latvijā, bet to ļoti veiksmīgi var iegādāties cultbeauty.com vai citos interneta veikalos, principā, ja tu zini ko pirkt, tad nav nekādu problēmu.  Vismaz man ir ierasti interneta veikali, kur uzskatāmi vari aplūkot produktu, tad iegooglē kādu atsauksmi vai video - izlemjot vai šis būs produkts kuru vēlēšos vai nē ( kā jums? Patīk interneta veikali?).
Tieši tāpēc, pamazām un sistemātiski vēlos padalīties ar atsauksmēm par saviem Too Faced produktiem, kuri man patika, kā arī tiem, kuri  likās bezjēdzīga naudas izmešana.  Kopumā šo zīmolu vērtēju virs vidējā līmeņa, mazu solīti virs Urban Decay produktiem, lai tas jums kalpo kā atskaites punkts, jo šos produktus noteikti, ka esat iepazinušas vairāk.
Pirmā no paletēm kura ienāca manā kolekcijā bija skaistajā geparda rakstā rotātā, metāla kārbā esošā  Too Faced Cat Eyes eyeshadow and liner colleection palete klasiski toņi, bet ar savu odziņu, kā jau ierasti šim zīmolam. Tas ko es varu teikt par šo paleti ir  perfekti pārdomāta, ērta, ceļojumam draudzīga palete ar kuru izveidot daudz klasiskus makeup zinot, ka toņi lieliski pludinās un pigments ir izteikts.
Ļoti pārdomāti kad gaišie toņi, kurus lietoju kā pamatu vai izgaismojošo makeup daļu ir daudz lielāki. Ja jūs esat mēģinājuši Too Faced tad noteikti pamanījāt cik precīzi un pigmentēti ir gaišie toņi - ja paletē būs gaišais tonis, tad tieši tāds un pietiekamā pigmentācija tas tiks nodots uz plakstiņa.
Tumšākie toņi ir lietojami gan sausā, gan samitrināta veidā ( arī kā laineris) es neesmu otu mitrināšanas fane, tāpēc man pietiek ar izteikto pigmentu arī bez Mac Fix + pielietošanas.
Noturība ir laba, spēja pludināt ir lieliska, pigments ir skaists, varbūt mazliet pieklibo rozā tonītis, bet to var piedot.

Bronzas toņi ļoti klasiski,  bet tumšākais no tiem ar skaistiem zeltainiem mirdzumiņiem, atkal jau unikāls tonis, kurš piedod odziņu šai paletei.
Brūnajām acīm patiktu šī kombinācija, bet lieliski izskatās arī zilas acu krāsas īpašniekiem. Rozīgais tonis mazliet caurspīdīgs, bet uzslāņojams. Matētie toņi pūderaini, bet nebirst pa visu seju - interesanta kombinācija, jo ierasti tā nav izplatīta.
Sudrabainais tonis ir pārnesies fotogrāfijā diezgan metāliski un mazliet gaišāks, nekā paletē - skaists tonis, kā akcents uz kustīgā plakstiņa. Ļoti klasiska kombinācija.
Tomēr ja mēs paskatāmies uz visu paleti - var izveidot daudzus grimus, lieliska vakara grimu palete.
Too Faced Totaly Cute ir īsta cukura bumba, mīlīguma kalngalis, kurš mijās ar vieglu infantīlumu, tomēr nemaina paletes interesanto krāsu izvēli. Atklāj jau parādās lieliskā iezīme par kādu spilgtu sulīgu akcentu un pārējiem, ļoti klasiskiem, lietojamiem toņiem. Metāliskā kārbiņa piedod savu stilu, kurš man patīk. Too Faced produkti var likties pārāk cukuraini savos iepakojumos, tomēr, to kvalitāte ir pietiekami laba, lai pieļautu šādu ekscentriskumu.
Trīs lieliskas kombinācijas - silti brūnie, zaļganie un violeti rozā toņi, vismaz trīs acu meikapi pat ja necenties eksperimentēt, tomēr ja centies ar šo paleti var izveidot interesantus, kontrastainus un baudāmus grimus. Ja iepriekšējā paletē es meklēju kur piesieties, tad šajā  es to nevaru - visi toņi ir līdzvērtīgi. Zaļais tonis ar nosaukumu Clover ir par godu Too Faced bijušā īpašnieka suņukam, palete ir patiešām piemīlīga savos nosaukumos.
Šajā paletē atkārtojās ērtā shēma, kur trīs gaišākie toņi ir divas reizes vairāk par krāsainajiem, mirdzošie toņi ir diezgan piesātināti
Silti, šokolādes toņi, kas lieliski izcels zilas acis, zaļas acis un visu silto acu toņu īpašnieces. Lieliski pigmentēti, perfekti pludinās,ļoti laba tonalitāte- pārdomāti un klasiski.
.
Unikāli toņi, īpasi zilgan -zaļgani brūnganais tonis, kombinācijā ar salātu zaļo ir tik perfekts, neparasts un lieliski pigmentēts.
.
Arī šajā paletē rozā pigments nav tik izteikts, bet daudz  izteiktāks, kā iepriekšējā.  Plūmju tonis - lieliski piestāv visiem. Pigmentēti toņi, labi pludinās.

Kopumā abas paletes ir lieliskas, bet ja man būtu jāizvēlas tikai viena, tad tā būtu Too Faced Totally Cute palete dēļ savas krāsu izvēles, kura vairāk saistās ar manu personību un raksturu. Šajā paletē ir ļoti unikāli toņi, kurus neesmu manījusi citās.

Lai lieliska diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma