Meklē blogā

L'Oreal Paradise Extatic Pomade & Brow artist micro tattoo

Sveicieni šodienā

L'Oreal Paris Paradise Extatic Pomade manos kosmētikas jaunumos ir  uzacu pomāde, kas izskatījās ļoti praktiska, jau pirmajā mirklī kā ieraudzīju iepakojumu. Tajā ir iekļauta otiņa ar kuras palīdzību vari uzklāt šo produktu uz uzacīm - ērta, pietiekami smalka, lai veidotu mākslīgo matiņu efektu. Diezgan līdzīga ABH tikai mazliet biezāka un blīvāka mazāk elastīga struktūra tomēr lieliski pakļaujas, necenšas paņemt pārmērīgu daudzumu produkta. Ja tev daba nav aplaimojusi ar biezām uzacīm šis varētu būt viens no produktiem ar kura palīdzību tās izveidot. Sažūst vidēji ātri - tāpēc ir pietiekami daudz laika, lai izveidotu uzacu formu un aizpildītu trūkstošo matiņu vietas ar gelu- pomādi.
Tonis, kaut arī diezgan gaišs, tomēr labi piestāv manām uzacīm, īpaši tad, kad tās ir ķīmiski krāsotas ar tumšāku toni, tad šis gaišais piedod papildus apjomu. Uzklājot vizuāli rodas iespaids, ka man ir diezgan apjomīgas uzacis. Izmantojot komplektā esošo otiņu ir jāatceras, ka nav jāpārforsē ar produkta daudzumu - pomāde ir ļoti pigmentēta, pietiks patiešām ilgam laikam.
Pievēršoties uzacu produktiem, ar ļoti lielu interesi sāku izmēģināt šo uzacu produktu Brow Artist Micro Tattoo kas ir flomāsters, kura uzgalis ir kā ķemmīte, idejiski viņam ir jāimitē uzacu matiņi, tā palīdzot aizpildīt iztrūkstošos matiņus. L'Oréal paris brow artist micro tattoo uzacu flomāstera ideja ir ļoti forša, es biju stāvā sajūsmā, kad ieraudzīju šo flomasteri. Vienīgais ar ko es netieku galā ir tas, ka man prasītos intensīvāku tumšāku toni, jo uz manām uzacīm nav īsti pamanāms. iespējams, ka tā tas ir domāts, lai panāktu izteikti dabisku efektu. Uzklājot rodas noskaņa par produktu, bet izteikts tonis nav saskatāms.
Interesanti ka Brow Artist Micro Tattoo ir jāklāj pirms tonālā krēma uzklāšanas, tas nožūst ļoti ātri un neizsmērējās, kad tiek uzklāts tonālais krēms. Tādos gadījumos, ka es nelietoju tonālo krēmu, nekrāsojos vai lietoju tikai tušu šis produkts piedod vajadzīgo noskaņu, ideju par sakoptākām, formētām uzacīm. Tieši tāpēc es uzskatu, ka Brow Artist Micro Tattoo efekts ir labs priekš tiem, kam ikdiena nav pārsātināta ar dekoratīvo kosmētiku.

Uzskatu, ka jaunumi ir ļoti forši, interesanti un noteikti izmēģināšanas vērti, ja ir tāda aktualitāte.

Lai forša diena
Ilze

*testa produkts


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma