Meklē blogā

Augustā izlietotais

Varat saukt to par bioritmu, bet pirmās mēneša desmit dienas man vienmēr sanāk saspringtas, sajūta, ka visi  darbi jāsadara un tikai tad iznāk kāda pauzīte, tā nu mana pauzīte vainagojās ar tukšo trauciņu apskatu. Domāju, ka šomēnes to būs maz, bet nekā.. veiksmīgi esmu palietojusi iesāktus produktus, par to man prieks :)

Dušas & ķermeņa produkti




Stenders chocolate-vanilla dušas želeja - smarža vienkārši  fantastiska, lietoju un domāju, ja man atkal kāds viņu uzdāvinās, labprāt lietošu atkārtoti. Ādu nesausināja un bija baudījums sajūtām.

Molton Brown eucalyptus dušas želejas paraudziņš no kāda lfbeautybox`a  atdevu vīram, viņam patika aromāts, es pati izmēģināju 1x, pārāk stiprs aromāts, bet eikalipta-mīļiem ir baigi  forši.

Yves Rocher  citronu un bazilika dušas želeja - atkal jau atdevu vīram, jo šajā produktā ir  citronu eļļa, uz ko man ir alerģija, no vīra puses komentārs, ka tik mazs tilpums bet tik labi puto un smaržo.


Yves Rocher collection ete - dušas želeja ar svaigu un ļoti ūdeņainu aromātu, vasaras favorīts. Satura ziņā kvalitatīva un sajūtu ziņā baudāma, ādu nesausina.

Laura Mars body lotion ar greifrūta smaržu , man gan viņš smaržo vairāk pēc saldām konfektēm, bet ir ok, biezums tāds vairāk uz ķermeņa krēma pusi, bet arī tas man tīri labi patīk, ir jau iepirkti divi vietā! Cik saprotu Dzintarā atlaides uz ķermeņa losjoniem, ap 5euro gabalā :)

Laura Mars ķermeņa jogurts mango un mellenes - smarža vienkārši fantastiski forša, mans favorīts, darbība ideāla un protams, pirkšu atkārtoti, esmu "uzsēdusies" uz mūsu pašmāju produktiem!
Saulainās melones ķermeņa jogurts - smarža daudz saldāka, bet arī viens no favorītiem.

Arbūza sēklu eļļa - beidzās derīguma termiņš, lietoju kā bāzes eļļu, klāju gan matos, gan  uz ķermeņa, gan liku klāt ķermeņa skrubjiem, kurus pati gatavoju.


TBS strawberry beautifying oil - izlietoju krājumu pārpalikumus, principā kad pirku man viņa patika, bet tad apnika spēcīgais aromāts, tad atkal patika, bet izmantoju vairāk ķermeņa kopsanā, matiem likās pārmērīgi smaga un matus taukojoša, sejai neuzdrīkstējos, jo negribēju iedzīvoties alerģijā.


Gum mutes skalojamais līdzeklis, ļoti labs pēc -operāciju periodā, kā arī, pie smaganu asiņošanas, novērš iekaisumu, veicina dzīšanu. 


Mati 


Es paralēli lietoju vismaz divus šampūnus, tāpēc bieži vien, man beidzās abi reizē, bet šoreiz šajā mēnesī ietilpa tikai viens komplekts.

Madara  Gloss and vibrancy šampuns & balzāms - puto labi , ņemot vēra, ka tas tomēr ir eko produkts, mati paliek spīdīgi, kaut arī, ātri taukojās, matus labi pabaroja, bet visā visumā vidēji labs šampūns un balzāms ikdienai, ir paredzēts normālam matu tipam, tāpēc tomēr pasmagi uzvedās uz manām taukainajām saknēm, bet labi darbojās uz sausajiem galiem. Ir iepirkta rezerve, kurai pieķeršos varbūt nākamajā mēnesī.

Sejas kopšana.

Planeta Organica soft cleansing face toner ar argāna eļļu un rozes ekstraktu - jau trešais iepakojums, ļoti patīk, periodiski lietoju, bija palicis pavisam maz un pieveicu šomēnes, lai nekrājās skatam pudelītes :)

Thayers rosepetal witch hazel -  man arī patika šis produkts, tikai pārāk daudz alvejas sastāvā, pēc  2 nedēļu lietošanas izmetās pumpas, metu ārā. ( alveja  man ir mazliet alerģiska, ja lietoju ilgstoši) centos šo izmest jau pagājušajā mēnesi, bet aizkavējās plauktā, tomēr sapratu, ka nebūs kam atdot.


Bioderma Hydrabio brume  refreshing water - izmetu ne līdz galam izlietotu, beidzās derīguma termiņš, tā ļoti labi atsvaidzināja un mitrināja ādu, lietot tonika vietā, zem krēma, laba mitrināšana arī  uz sejas maskām.

Bioderma crealine h2O  viens no lielākajiem favorītiem, ari  noņemot kosmētiku no manām jutīgajam acīm.

Dzintars organic style mīkstinošs toniks taukainai sejas ādai - mazliet par stipru priekš manis , izrāva paris pumpas uz sejas, bet izlietoju, gribētu ko maigāku, kā jau iepriekš atsauksmē minēju, ka noteikti toniks, kas domāts jutīgai ādai - darbotos labāk.


Art mitrinošais krēms no Dzintars - fantastisks krēms! Esmu nopirkusi un sadāvinājusi arī citiem, ideāli uzlabo sejas toni, mitrina un labs krēms priekš normālas ādas,  taukainai ādai tomēr rada spīdumu, bet es to paciešu, jo man ļoti patika efekts, kāda izskatās āda pēc tā lietošanas. Esmu nopirkusi vietā un turpinu lietot. Jāpiemin, ka ši krēma cena ir tikai  ap 5 euro..

Planeta Organica daily scrub-gommage, no sākuma likās, kā vienkāršs skrubis, vēlāk iepatikās, bet uz beigām izraisīja briesmīgu alerģiju, tomēr nepirkšu atkārtoti.

Nuxe creme prodigieuse  normālai un kombinētai ādai - no ši krēma seja nespīdēja! taukainai ādai ļoti labi der un laba iedarbība, pirmais Nuxe krēms, kuru gribētu pilno iepakojumu, ar šo iepazinos LFbeautybox kādā no kastītēm.

Isana young salvetes kosmētikas noņemšanai - nekas īpašs, mazliet kairināja ādu.

Organix Cosmetix  eye lifting serum - ja neesat vel paskatījušās uz šo firmu, silti ieteiktu  ko izmēģināt, jo produkti ir labi un vērsti uz mitrināšanu un dabiskumu, man ļoti patika. šis konkrētais serums ir nepieklājīgi daudz savos 30ml tāpēc uz termiņa beigam lietoju uz visas sejas ādas, uz nakti,  man patika ši iedarbība. Kā acu krēms, uzklājot var just mazu kņudināšanu, mitrina ādu zem acīm, mazliet mazinot grumbiņas, bet nekas ekstrēmi nemainās. Kā papildus mitrinošs līdzeklis ir labs, iespējams, atkal nopirkšu uz "trakajām dienām"  kādā no komplektiem.

Avene - mitrinošs acu krēms,  dara tieši to ko raksta, mitrina, acis neiekaist, ikdienas krēms, vidēji labs, lietoju sauļošanās sezonā ( visās  karstajās dienas, cik nu viņas bija) jo no saules āda ļoti izzust, īpaši  acu rajonā.

Kiehls midnight recovery eye  - sajūta bija laba pēc pirmās reizes, pēc vairākam saka niezēt acu zona un āda pietūka :( Man neder ..
Kiehls midnight recovery concentrate  - iesākumā ļoti patika, pēc  trešās nakts pamanīju ka āda ir pietūkusi, acis sāk pietūkt un visi jautā vai neesmu apslimusi, tad sākās pumpas, bet izlietoju visu paraudziņu, tūska palielinājās, pārstāju lietot sejas āda atgriezās normā. Esmu cilvēks, kurš no eļļām nepampst, labprāt lietoju tās uz nakti, šis bija izņēmums -diemžēl ne man produkts. Labi, ka ir iespēja izmēģināt paraudziņus un labi, ka paraudziņi ir gala lieli, lai tiešām varētu izmēģināt!
Kiehls ultra facial cream - mitrināšanas sajūta bija ļoti patīkama, bet sākās pumpas :(( nu ko viņi tādu liek klāt, ka es tūsku un pumpas dabūnu :((

Madara herbal deodorant - mans visu laiku favorīts un viņa jaunais draugs Madara  bio-active ddezodarants kurs ir visu laiku lielākās vilšanās pirkums, jo izsauca alerģiju un nedeva nekādu rezultātu, ja neskaita padušu dedzināšanu.
Altetrra  bio-kamille & bio- jojoba roku krēms -  vieglas konsistences, ātri iesūcās, labs krēms ko nesāti līdzi somiņā.

6 komentāri

  1. Es nezinu, ko viņi ir nomainījuši sastāvā, bet man bija ļoti mīļs produkts Thayers rosepetal witch hazel, kuru vairs nelietoju, jo parādījās sarkani pleķi pēc lietošanas, agrāk tā nebija+man galīgi nav alerģiska āda!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. āa nu re, kaut kas tur nav normāli, ja pat Tev izmetās pleķi..

      Dzēst
  2. tik daudz izlietots :D
    man parasti pumpas metas, ja sastāvā ir minerāleļļa. apskatījos mājās paraudziņu sastāvus, kurus tā arī neesmu lietojusi, bet nevienam sastāvā nav. Iespējams, ka kādai eļļai ir līdzīga darbība, ka aizsprosto poras.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. sanāca padaudz, bet es cenšos pabeigt iesāktos produktus, lai nemētajās gandrīz izlietotie :) iespējams tur kaut kāda ēteriskā eļļa, kas man ir alerģiska, visādi jau gadās..

      Dzēst
  3. Es domāju, ka nevis Kiehl`s kaut kas ir salikts sastāvā slikts, bet vienkārši Tavai ādai ir vieglas formas alerģija. Tas ir normāli, jo katram cilvēkam ir lietas, kas absolūti neder, lai arī cik slavēts produkts ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka sastāvā ir kāda viela, kas man var izsaukt alerģiju, tikai jāuzķer kura tieši.. jo ar visām eļļam tā nav..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma