Meklē blogā

Budžetam draudzīga alternatīva - smaržas ņemam līdzi!

Pamanīju kā dažādi blogi iepazīstina ar uzpildāmām parfima pudelītēm, no Reload, pirms pāris gadiem arī bija bums ar uzpildāmiem konteineriem, kura laikā nopirku pārīti no fragrancedirect, velāk jau atradu alternatīvas  ebay.com plašumos.
Foto - Ainārs Līkums

Skaidrs, kā diena ir tas, ka  visam vienmēr ir alternatīvas, kuru gan es lietoju jau sen, jau kopš 2013. gada esmu iegādājusies uzpildāmās pudelītes, kuras  pa šiem gadiem no e-baja ir  kļuvušas vel lētākas. Kā arī, skatos ir parādījušies citi interesanti modeļi un tilpumi.

Īpašuma ir vairāki smaržu konteinerīši, atrādīsu divus "ejošākos" veidus, kuri ir labi nokalpojuši savu laiku un turpina to godam darīt.
Pirmais smaržu konteinerītis ir  12ml tilpumā, kas manuprāt ir samērā pietiekami, lai paņemtu tās līdzi kādā ceļojumā, vai pārbraucienā, vai vienkārši iemestu somā, ļoti patik  tas, ka var atskrūvēt un izmazgāt, mazgāju ar sodas ūdeni un ļoti labi palīdz, lai smaržas savā starpā nesajauktos, starp vecajām un jaunājām "iemītniecēm"  :) Uzpildīšana visnotāļ elementāra atskrūvejam flakonu  un manuāli iepūšam pudelītē tik daudz cik gribās vai nepieciešams.
Links SPIEST SEIT    šajā linkā  nokļusi uz  ebay.com vietni



Otrais ir mazliet mazāks 5ml
atšķiriba ir uzpildāmajā veidā, šeit noņemot no smaržām korkīti, jāuzpilda smaržas no pudeles uzspiežot ar flakoniņa dibentiņu, viegli un ērti uzpildās, bet kopšana gan īsti nesnāk, vismaz es neesmu vel atradusi veidu, kā to izdarīt.
Links SPIEST SEIT  šalā linkā nokļūsi uz ebay.com vietni, kurā var iegādāties identisku produktu.








Rezumē : Diemžēl ar orģinālo Reload flakonu nav nācies testēt, tāpēc es nezinu, vai viņš ir verts tos 19 euro,( ja iznāks, noteikti padalīšos iespaidos), bet toties varu dorši apgalvot, ka  mani ebay flakoniņi ir  mēģināšanas vērti īpaši  dēļ 1,70 euro 

Kāda ir Jūsu pieredze? 

Baudam Rudeni!
Ilze


4 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma