Meklē blogā

Catrice produktu veidots makeup -tēls

Čaviņ meitenes!
Video formātā varēsit aplūkot  makeup tēlu ikdienas vakariem,  bet iespējams, dažām arī rītiem :) Gan eleganti, gan svinīgi, gan ikdienišķi - tas jāizlemj jums pašām, bet visādā ziņā dzirkstoši izmantojot Delux trio ēnu paleti satīnīgos toņos no Catrice.
Visa centrā jaunā Catrice kosmētika, sākot ar acu zīmuli, acu ēnu paleti un tušu, pāris lūpu produktiem un vola! Tēls gatavs! 
Jauki, ka bija iespēja saņemt šos produktus no Catrice pārstāvjiem, lai es varētu radīt šo tēlu un atrādīt jums darbībā, kā  viss klājās, iztušējas utt., neatstājot šaubas - kas klājās, bet kas ne..

Skatāmies!
Bučas

Ilzux

5 komentāri

  1. Man par Catrice de luxe acu ēnām gan ir ne visai pozitīvs viedoklis. Ēnas ir ļoti vieglas, slikti pigmentētas un, ja gribas spilgtāku efektu, tad ir krietni jānopūlas. Man ir violetie toņi. Jūtos smagi vīlusies šajā paletē. Ar Catrice tušām ir tā, ka tuša paliek labāka pēc kādas nedēļas lietošanas, tad gan var dabūt garas vēdekļa skropstas. Sākumā pirmajās lietošanas reizēs efekts nekāds nav redzams.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par lūpukràsu piekrītu. Dievinu savu vīnsarkano matēto toni.

      Dzēst
    2. Lollipop , redz, varbūt viņiem pigments atšķirās toņiem, jo šis kā redzi smuki uzklājās un pat nebija visa seja nobirusi.. spilgtāku efektu parasti var panākt uzklājot mitrā veidā, bet jā kopumā viņa ir tāda "gaisīga" palete.. par tušu, būs jāmēģina tālāk, pirmais iespaids bija tāds- nu nekāds :D unnn skropstas man arī nav kā klaiskām blogerēm divmetrīgas uz kurām pedējais sū---- izskatās labi :D
      Lūpu krāsas gan catrice gan essence mak taisīt labas, godigi sakot, labāk patīk nekā dārgākas "Drogu" lūpenes ;)

      Dzēst
  2. Super video! Kā ir matējošo lūpu krāsu - nesausina lūpas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, lūpukrāsai ir krēmīga tekstūra, kas mitrina lūpas. Sākumā lūpukrāsai jāapžūst un tad parādās matētā virskārta. Tā arī neizceļ sausumus un defektus, kā to dara citas matējošās lūpukrāsas.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma