Meklē blogā

Max Factor Miracle Match Blur & Nourish tonālais krēms skaistai ādai

Vēlos iepazīstināt ar kādu interesantu tonālo līdzekli no Max Factor, kas arī manai taukainai sejas ādai piedeva patīkamu mitrinošu sajūtu, lieliski sadraudzējoties ar sejas ādu un to atdzīvinot. Esmu pievērsusi uzmanību šim zīmolam dēļ viņu sejas bāzes, kuru lietoju jau gandrīz visu gadu un par kuru man ir vislabākās atsauksmes, tāpēc šis jaunums priekš manis bija gana interesants, lai to notestētu darbībā.
Bieži vien uzklājot tonālo krēmu seja izskatās kā būtu uzlikta bieza maska un bez  sejas kontruēšanas nu nekādi neiztikt, bet šis produkts mani patīkami iepriecināja -ar vieglo struktūru, kā arī, izgaismojošiem pigmentiem, kas atdzīvināja manu ādu.

Miracle Match Blur & Nourish tonī #warm almond 45 

Produkta Anatomija: Caurspīdīgā stikla konteinerīti ar pumpīti 30ml produkta iepakojumā, vidēji  biezas struktūras, sedzamība no vieglas līdz vidējai, ir iespējams likt vairākām kārtām un iegūt diezgan sedzošu efektu. Tonālais līdzeklis satur izgaismojošus elementus, kas padara ādu dzīvīgāku, kā arī mitrinošo glicerīnu pietiekami lielā daudzumā, lai āda justos mitrināta un komfortā. Jāpiemin arī tonālā līdzekļa aromāts - smaržo pēc ceptām mandelēm, man šis aromāts netraucē, bet samērā ilgi saglabājas uz sejas ādas arī pēc uzklāšanas.

Pieejamie toņi:
MF MIR MATCH BLUR & NOUR NATURAL 50
MF MIR MATCH BLUR & NOUR BEIGE 55
MF MIR MATCH BLUR & NOUR GOLDEN 75
MF MIR MATCH BLUR & NOUR BRONZ 80





Produkta Fizioloģija: Vislabāk viņš darbojās uz tīras, mitrinātas ādas, manā gadījumā pat bez tonālā krēma bāzes, jo tad viņš patiesi var "sadraudzēties" ar ādas tekstūru un sevi parādīt. Sākuma uzklājot šo produktu liekās, ka viņš pilnībā neuzsūcās, staigā pa ādu un iezogas vilšanās sajūta, kas gan pazūd  aptuveni pēc minūtes, kad viņš sāk iesūkties,, "nosēsties & sadraudzēties ar ādu" brīnumainā kārtā viņš  kļūst matēts, cik vien tas ir iespējams no izgaismojoša tonālā krēma. Pēc  Piecām minūtēm, kā uz burvju mājiena tas  ir kārtīgi sadraudzējies ar ādu un tad parādās pati skaistā āda - klājot vienā kārtā  sejas tonis ir uzlabojies, bet sejas mīmika palikusi dzīva. Blūr efekts darbojās labi, pēc  Desmit minūtēm mana taukainā āda dažās vietās mēģina izstarot spīdumu un šis ir labākais laiks lai šo līdzekli piepūderētu, pēc piepūderēšanas viss turas savās vietās aptuveni 4h, kas priekš manas ādas ir fantastiski daudz, tad parādās spīdums uz deguna un pieres, bet to piepūderējot vai noņemot ar papīrīti viss izskatās skaisti un dzīvi.
Labi piepilda poras, tās nav tik redzamas, īpaši to varēju novērot uz deguna, kur man viņas ir gana pamanāmas. Alerģiju neizraisīja. Pievienotajā bildē, var redzēt atšķirību starp  noklāto sejas ādas pusi un nenoklāto ( noklāta mana kreisā puse, tur kur redzams auskars).



Uzklāts uz vienas sejas puses un otras nē, lai varētu redzēt atsķirību

Rezumē : Manai taukainai ādai labs līdzeklis, kad vēlies  vieglu un starojošu ādu, atpūtušas ādas efektu, ideali piemērots uz normāla/ kombinēta ādas tipa, par sausu ādu grūtāk spriest, bet jūtu ka labi mitrina tāpēc varētu patikt arī sausākai ādai.

8.5 no 10 /Max Factor izveidojiet manai taukainai ādai tikpat dzīvu tonālo līdzekli :) /

Sastāvs:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Talc, PCA Dimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Niacinamide, Acetyl Glucosamine, Sodium Chloride, Mica, Silica, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Laureth-7, Methicone, Trihydroxystearin, Arachidyl Behenate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Synthetic Wax, Ethylene Brassylate, Behenic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Polyethylene, Tin Oxide [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499]

* šis ir testa produkts, kuru man piešķīra Max Faktor, bet tas nekādā veidā neietekmē manu viedokli un domas, kas ir  manas 


Šobrīd maniju "Drogās" labu iepazīšanās cenu šim produktam!

Kā jums meitenes? Vai esat jau mēģinājušas? Patika?

ar sveicieniem
Ilzux 

2 komentāri

  1. šis ļoti patika:) pats labākais no Drogu tonāliem, L'Oreals pat blakus nestāv

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība, pati nobrīnijos, ka tik viegla tekstūra, bet tik skaists klājums( arī labi maskē nepilnības) :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma