Meklē blogā

Atsauksme: Essence all about matt fixing compact powder

Ir kosmētikas produkti, kurus lietošanu apstrīdēt nevar, jo apzinies, kā iepērc jaunu un jaunu rezervi, tāpēc nolēmu padalīties ar šo produktu, kas gan daudzām jau nav jaunums, bet gan ir ieņēmis stabilu vietu kosmētikas plauktiņā Essence all about matt fixing compact powder viens no maniem veterāniem kosmētikas plauktiņā blakus dārgākam "kolēģim " MUFE hd setting powder, kas kā dārgāks līdzinieks ari vienlīdz veiksmīgi tiek izmantots kosmētikas nostiprināšanai uz sejas ;) 

 Produkts:   Essence all about matt fixing compact powder 8. gr iepakots caurspīdīgā plastmasas pūdernīcā, bez spoguļa, cenu neatceros, bet bija ļoti pieņemama. Smalkums- vidēji smalks, caurspīdīgs pūderis, ja salīdzina ar nyx vai mufe pūderiem viņš liekās vidēji smalks, bet ja salīdzina ar klasisko pūderi tad smalkāks.Ikdienas produkts, palīdz noturēt visu savās vietās ap 6h ( man ir ļoti taukaina sejas āda)Alerģijas neizraisīja, cenas un kvalitātes laba attiecība. 


Princips  un darbība: Ar pūdera otu, vai kabuki tipa otu, pēc  tonālā krēma uzklāšanas to uzklāj uz visas sejas, esmu redzējuši kā daži to dara ar kosmētisko sūkli, bet domāju, tad birstošā pūdera versija būtu piemērotāka,  tap - tap veidā klājot to uz  sejas seja neliksies kā ar  sniegu nosnigusi, bet kosmētika tiks kārtīgi iestrādāta ādā. Parasti gan izmantoju pūdera otu un ļoti viegli pāreju pari visai sejas ādai, švīkas nerodas, ja vien ir piemērota ota, bet ja otra ir tā- tā, tad  jau labāk to darīt uzmanīgi un tap - tap  veidā. 


Mīnusi un Plusi
rodas uzklāšanas laikā, kā jebkurš no pūderiem viņš mazina kosmētikas intensitāti, bet savā ziņā tas ir Pluss, jo ar tā palīdzību var veiksmīgi noņemt lieko vaigu sārtumu, vai izblūrēt sejas ādu, kā es to mīlu darīt, uzklājot visu kosmētiku, atkārtoti pāreju pāri ar pūdera otu, tā āda iegūs fotošopētu efektu.

Interesanti lietošanas veidi: Citi mēģina piepūderēt skropstas pēc divām kārtam tušas, lai varētu "uzbūvēt" biezāku kārtu, bet  man tas neliekās saistoši, protams, interesants veids un metode, kas var noderēt, ja tuša  ir galīgi nekāda, bet citas nav "pa rokai"..Var piepūderēt plakstiņus un lietot kā acu ēnu bāzi, bet ar taukainiem plakstiņiem tas diez ko neies cauri, ok, ar maniem neies cauri, bet iespējams,  normālas, vai sausas ādas īpašniecēm viss darbosies ļoti labi, tāpēc kādā brīvā dienā varat izmēģināt ( padalieties, kā sanaca?). 

Sastāvs:TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SAPHIRE POWDER, AQUA (WATER), MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL.  Ar sveicieniem :) Ilzux

3 komentāri

  1. es šo neesmu mēģinājusi un kaut kā nevelk, ja godīgi:(. mans favorīts pūderu starpā ir Micabella. ja neatradīšu kko labāku, tad pirkšu to atkārtoti neskatoties uz augstu cenu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, man patīk eksperimentēt un testēt dažādus produktus;) Micabella ir ok, tikai negribu pirkt LV pie tām pārdevējām, reali nepatīk apkalpošas stils ( uzdzen šermuļus tā nākšana virsū)un ne tikai, abas reizes, kad biju aizgājusi uz viņu veikalu mani apkalpoja meitene ar sausmīgi nekoptiem nagiem, kura smakoja pēc sviedriem, diezgan nemakulīgi man melojot, ka viņai jāsteidzās kaut kur prom, dod man tipa atlaidi tapec utt, brrr... tad palika rupja, kad negribēju pirkt no viņas, aizgāja jau personīgi apvainojumi utt.. brr..mana kolecijā ir Micabella acu ēnas un tās ir labas, pirku internetā (lētak un apkalpošana baudāmāka).

      Dzēst
  2. Es agrāk strādāju tajā.. s*dā (ne Micabellā, bet firmā, kura izplāta kosmētku no Izrāelas, bet pieder tam pašam cilvēkam), es atvainojos, jo priekšniecības attieksme pret darbiniekiem brīžiem bija drausmīga. un tur tik bieži mainās darbinieki, ka, laikam, drīz jau bomžus ņems. man tur palika pāris kolēģes, no kurām es pērku par minimālām cenām, ja man kkas ir vajadzīgs.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma