Meklē blogā

Dekoratīvā kosmētika 2015. gada favorīti

Dekoratīva kosmētika - 2015. gada favorīti, šī ir visgrūtākā no sadaļām, jo tieši dekoratīvā kosmētika ir mana vājība, es mīlu izmēģināt- mēģināt- baudīt dažādus dekoratīvās kosmētikas produktus, kuri mani reti kad pieviļ, protams, gadās arī tādi mirkļi, bet ja jāizvēlas labākie un tie pie kuriem atgriežos arī šobrīd tad tie ir šie..


Nars narsissist dual intensity palette - fantastisks produkts, kā gada sākumā par viņu "iefanoju" tā turpinu fanot arī šobrīd, jo viņa ir perfekta..  Labi klājās, labi iztušējās, labs pigments un savdabīga "odziņa" visos apgaismojumos izskatīties neizsakāmi eleganti, pat visdrosmīgākajās grima kombinācijās šī elegance nezūd. Noteikti  labs produkts, labs ieguldījums, patīk satīna un mirdzošie toņi.

Smudge proof eyeshadow base - otrs fantastisks produkts no Nars, kas notur jebkādas ēnas uz jebkādiem plakstiņiem, arī tādiem kā mani, kas spēcīgi taukojās un ar manu acu formu īsti nav iespējams nelietot acu ēnu bāzi. Ļoti patīk, laikam vienīgais trūkums ir tas, ka tā nav tūbiņa, no kuras var izspiest sev vēlamo daudzumu, tas mazliet apgrūtina to lietot citiem, ne tikai sev.

Lime crime eyeliner #Orchidaceous - kā atklāju priekš sevis šo zīmolu, tā esmu sapirkusies gandrīz visus viņu lainerus, man ļoti patīk interesantie toņi, kā arī tas, ka šie laineri ir matēti, labi turas uz plakstiņiem, jā tie nav ūdens-noturīgi, bet līdz šim tas nav traucējis nostaigāt visu dienu pavisam viegli, protams, ņemot vērā, ka lietoju acu ēnu bāzi.

Max Factor  fuschia lip gloss - viens no maniem mīļākajiem spīdumiem, gana pigmentēts, labs un komfortabls nēsāšanās uz lūpām, nesausina, neizplūst pāri lūpu līnijām, lēnām "noēdās" pakāpeniski pazūdot no lūpām. Vienkārši runājot-  mans tonis, mana tekstūra un man der :)

Max Factor face finity all day primer - ļoti labs produkts, kuru lietoju kā savu pamata sejas bāzi vairākumā gadījumu, labi mitrina seju, viegli nēsājās un ir labs spf dēļ kā arī to nopirku sākumā, bet jau lietojot pamanīju cik labu produktu esmu iegādājusies.

Essence matt fixing compact powder - varbūt tā ir manas ādas īpatnība, bet ļoti patīk, tas rezultāts, ko es gūstu lietojot šo pūderi, kosmētika turas vietā, forši mazina spīdumu un ir ļoti labs savā cenu kategorijā.

Bellapierre mineral foundation #maple & Artdeco mineral powder foundation kombinācija ir perfekta, jo  Bellapierre minerālā pūderis ir vairāk atstarojošs un mirdzošs, kamēr Artdeco pūderis ir vairāk matēts un sajaucot šos abus kopā iegūstu sev derīgu toni, tekstūru un jā, man patīk kā "elpo āda" šajā kombinācijā.

Nyx eyebrow cake powder black/gray - ļoti iepaticies šis produkts, lietoju ikdienā, kombinējot ar  Essences uzacu gēlu, tas sniedz fantastiski foršu rezultātu, kuru var paspilgtināt tik daudz cik ir nepieciešams, lai neveidotos "angry birds eyebrow look" patīk arī pelēkais tonis,  kas ideāli sader ar manu dabisko matu krāsu, kā arī ir pietiekami vēss priekš manas ādas ( brūnie kaut kā neglaimo manai ādas krāsai).

Makeup revolution concealer palette - ļoti  laba  konsileru palete, dēļ sava tilpuma un tā, cik krēmīgi tie klājās, kā "pielīmējās" pie ādas un nekur neaizplūst dienas laikā, ir mēģināts arī uz citu sejām un efekts vienlīdz labs.

Rimmel wake me up mascara - ideāla otiņa priekš manām skropstām, tās tiek skaisti atliektas, nofiksētas un ļoti viegli klājot kārtās ir iespējams radīt garu un veselīgu skropstu efektu, protams, ka ir jāpacenšas lai tās nesaliptu, jo produkta ir diezgan daudz, bet tomēr, tā gurķu smarža tušai ir pluss, vismaz priekš mana deguna.

Gosh growth serum - šim produktam ir gan savi pusi, gan savi mīnusi, bet viennozīmīgi viņš darbojās, arī uz manām skropstām, bet par to vairāk kādā atsauksmē. Tomēr jāsaka, ka pārāk jutīgas acis var izjust kairinājumu to lietojot, kaut arī efekts ir redzams pēc tā lietošanas jau visai drīz.

Makeup revolution i am powerful seta lūpu krāsa, kas iekarojusi manu sirdi dēļ aktuālā piesātinātā toņa, kā arī labās noturības, iegūstot šī gada favorītes statusu.

Blistex lip relief cream - lūpu balzāms, kas lieliski atveseļo manas lūpas nakts laikā, darbojās, patīk, lietoju un ir vel iepirkta rezervīte.

Tāds ir mans kosmētikas gads ar saviem favorītiem!
Kā Jums?

Ilzux

p.s Nepalaidiet garām iespēju   līdz 3.02.16 pulksten 18:00!
Piedalaties manā vārda dienas  Giveaway http://sieviskiba.blogspot.com/2016/01/varda-dienas-giveaway.html 








6 komentāri

  1. tas artdeco ir birstošais vai kompaktais? neesmu šo mēģinajusi. man favorītos no 2015.gada high definishion kompaktais, taču, kā jau mēs visas, meklēju ko labaku :)
    neko ta arī neesmu pasūtījusi no revolution un lime crime. crime no ebay sūtīji?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Birstošais pūderis ;) Lime crime no viņu lapas sūtiju, nekādi nodokļi nebija jāmaksā ;) Sapērkos visu ko uz akcijām..:)

      Dzēst
  2. Par Nars bāzi pilnībā piekrītu! Un Artdeco minerālais pūderis arī ir jau sens favorīts, bet ja būtu pieejams gaišāks tonis par nr. 4, tad būtu vēl ideālāks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tie ir loti labi produkti ;) gribētos pamēģinat arī nars sejas bāzi.. varbūt ir ideals produkts taukainai ādai ..

      Dzēst
  3. Gaidīšu atsauksmi par Gosh serumu!
    Izskatās, ka pēc visiem topiem, kur minēta Nars bāze, būs vien jāmēģina arī pašai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izmēģini gan, ļoti laba :) noteikti saņemšos uzrakstīt par serumiņu, tikai tad eksperiments jāsk no sākuma :D pazaudeju sakuma bildes lai atraditu pirms un pēc efektu ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma