Meklē blogā

Dekoratīvā kosmētika Favorīti Februārī

Čaviņš meitenes, ir pagājis mēnesis, nu gandrīz, vel mazu bikucīti un jau iesoļosim pavasara vēsmu pilnajā Martā, kur jau valdīs cita noskaņa, bet drēgnais, varbūt sniegaini - lietainais laiks, kas pavadīs Februāra mēnesī jau būs aiz muguras, gan atmiņās, gan sirdīs.
Pati Ziema ir mans gada laiks, mīlu Ziemīgās sajūtas, sniegu, kad tas ir svaigs un rada labās noskanas, šajā Februāri bija arī labs sniegs, tika vēsumiņš, kas manos Dekoratīvās kosmētikas favorītos ierindoja gan vecus jaunumus, kuriem devu jaunu skatu savā ikdienas un svētku grimā, gan jau malā noliktās jaunās paletes, kuras cēlu gaismā un sāku intensīvi lietot.


Viens no ekstrēmākiem piedzīvojumiem, ko guvu bija ar Nyx produktu, kuru nopirku Latvijā, tas bija ekstrēmi un alerģiskos apdegumus esmu guvusi ne pa jokam, vel norit dzīšanas process, kas, manuprāt, ir baigi lēns. Tomēr,  ticot NYX produktu kvalitātei, es pasūtīju to pašu produktu  no ārzemju veikala, jūs nevarat iedomāties to baiso sajūtu, kad ar trīcošam rokām uzklāj produktu jo baidies, ka gūsi tādus pašus apdegumus kā ar  Latvijā pirkto produktu.. un.. NEKAS nenotika, Pilnīgi nekas..
Tā es sāku intensīvi lietot Nyx highlight & contour pro palette ļoti labs konturēšanas un izgaismošanas rīks, kļuva par manu favorītu - katrs no toņiem ļoti nobalansēts un ar to ir iespējams skaisti konturēt seju, paša produkta malums ir ļoti smalks, labi iztušējās un sadarbojās ar citiem produktiem.

Otrais jaunpienācējs manā kosmētikas plauktiņā ir Nyx hd studio photogenic finishing powder smalka maluma, konsistence kā talkam, uzklājot uz sejas ļoti labi nofiksē kosmētiku, ar manu taukaino ādu, protams, tas nav līdz galam iespējams, bet tik cik ir tik arī labi darbojās. Ekstrēmās salīdzināšanas pēc nopirku šo pūderi iekš Latvijas veikala un arī  no ārzemju, šoreiz bija identiski, par ko prieks.

Acu veterāns manā kolekcijā ir MicaBella cosmetics pigmenti violetajos toņos, kuru pateicoties ziemai un manai kaislībai uz violeto krāsu tika ienesti jaunā pašizteiksmes līmenī, lietojot tos dažādas kombinācijās, vai vienus pašus.  Viena no mīļākajām kombinācijām bija ar Essences all about Bronze acu ēnu paletes brūnajiem un zeltainajiem toņiem, lieliski papildināja manu violeto noskaņu. runājot par Essences paletīti, to lietojot ikdienā sapratu cik tā labi sadarbojās ar citām daudz spilgtākām ēnām, kā arī labi iztušējās.

Runājot par citam ēnām,  pilnīgi unikālas un burvīgas ir  Dzintara "Be trendy" birstošās ēnas, es viņas uztveru vairāk kā efekta pūderus, kurus var izmantot visur un dažādos veidos,  izslavētais Sudraba mirdzums ir favorīts uz matētām ēnām, kā spīdošs akcents, fantastiski izskatās uz Smokey tipa grima, Rozā pērle ir burvīgs  kā izgaismotājs, tikai jācenšas nepārcensties,  Zelta persiks  ir ļoti atsvaidzinošs perlamutra zeltains mirdzums, kurš labi iztušējās un pasiltina grimu, ļoti izbaudu šos Latvijas produktus.
Eksperimentējot ar ēnām, atkārtoti lietoju aizmirsto favorītu  makeup academy pro base fixing mist, saslapinot otu ar šo produktu un tā mitrā veidā uzklājot ēnas iegūstu daudz spilgtāku efektu - man patīk!
Ar savu neitralitāti un spēju iederēties gan silā, gan vēsā tonāla grimā iepreicināja Catrice Defining blush #080  labi klajās un iztušējās, dabisks efekts.

Divas otas arī iekļuvušas manos favorītos  Sigma E38 un Ecotools dubultā otiņa, abas šis otas ir iztušēšanai, izpludināšanai, kas principā ir pati svarīgākā acu grima daļa, bez kuras ēnas izskatās vienkārši kā pleķis, tāpēc šis divas dažādas cenu kategorijās esošās otas ar šo uzdevumu tika galā ļoti labi, Ecotools otiņas otrs gals, kas domātas izpludināšanai pie acu līnijas darbojas ļoti labi arī uz apakšējā plakstiņa ārējā stūrīša akcentēšanai.

Atzīšos, ka cenšos izlietot Urban Decay acu ēnu bāzi, viņa ir laba, darbojās, viss viņai ir kārtībā, bet man ir apnicis lietot vienas un tās pašas bāzes, gribās pievērsties vairāk Nars acu ēnu bāzei, bet šo negribas pamest novārtā, vai sakaltēt, tā nu es cenšos šo te brīnumu pievarēt 11ml bāze ir ļoti ekonomiska. 
Pirms kāda laika iepirku veselu čupu ar acu zīmuļiem no Gosh, jā tas bija dārgi, nē - es nenožēloju šo pirkumu, jo man viņš patīk, beidzot kāds zīmulis turas uz manām acīm gana labi un ilgi, šobrīd ejošie toņi ir violetais #019 un nakts zilais #020

Par skropstu tušu favorītiem negaidīti kļuva tušas, kuras man galīgi nepatika, domāju, ka metīšu ārā, jo viņas nedarbojās, bet tad  devu otru iespēju, tā pirmā no tušām pārsteidza gosh beyond real mascara , kas ir pagarinošā un kuplinoša, pēc kāda laika tā sāka strādāt un pagarināt manas skropstas, dēļ tā, ka viņa ir ļoti draudzīga manām acīm, neradot iekaisumus lietoju to ikdienā, otrā tuša sevi parādīja pēc nedēļas, apsteidzot pirmo, vismaz ar izbrīnu "manās acīs" visādā ziņa, catrice better than false lashes mascara sāka kuplināt manas skropstas, viņai, kā klasiskai kuplinošai tušiņai, kā es to izspriedu pēc  birstītes formas, to vajadzēja darīt jau iepriekš, bet nezināmu procesu dēļ tas notika pēc kāda laika.

Pamazām esam nonākušas pie lūpu produktiem, forši, ja tik tālu izlasīji, kaut kā šoreiz gribējās vairāk "paklačot" divi no tiem ir jaunumi manā plauktā, jau pāris mēnešus Catrice Pure Brilliants mirdzošais lūpu balzāms ar šea sviestu -cik liels bija mans izbrīns, ka viņš darbojās ekselenti, pamazām noēdās no lūpām, bet lūpas visu laiku ir mitrinātas un pabarotas, tik skaisti uzvedās tikai Korres rožu lūpu sviests, arī ir ar toni, bet ļoti kopjošs produkts. Catrice pure shine color lip balm 030 tonī iepatikās ar savu neitrālo un dabisko toni, kas lieliski saderēja ar "smagāku" acu grimu, cenšos lietot šos produktus, kā ari citus lūpu produktus biežāk, jo jā - mīlu lūpu krāsas, bet bieži vien piemirstās tās uzklāt.

Tāds bija mans kosmētikas Februāris :)


Ir kādi ziemas produkti, kas mums saskan?:)
Ilzux

10 comments

  1. Es arī sajūsminos par Catrice Defining blush. Cik saprotu, tie vairs nebūs sortimentā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Žēl ka nebūs, jo tiešām labs produkts, bet gan jau ka ieviesīs ko jaunu līdzvērtīgu! ;)

      Dzēst
  2. Catrice sārtuļi man patīk, vieni no pirmajiem,kurus sāku lietot.
    Traki par to NYX atgadījumu, vai esi runājusi ar veikalu,kurā iegādājies produktu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar to veikalu es pārāk daudz runāju..godigi sakot pat pretigi to visu atcerēties :( nyx es Lv toč vairāk nepirkšu..

      Dzēst
  3. Vai šo alerģiju Tu ārstē kopā ar dermatologu, jo pilnīgi noteikti saku, ka šādas lietas ar mājas ziedēm nevar īsti uzveikt. Ir jāsaprot, kas tur īsti notika un kāpēc bija tāda reakcija, lai neatkārtojas nekas :( Skumji, ber ceru, ka viss būs kārtība!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lietoju smēres un dzīst, beidzot izskatās jau labak, bet ilgi dzija , patiesibā vairak pretīga likās tā veikala liekļošana, tēlošana ka nevar atgriezt naudu, zvanīsanās no itkā nyx parstāvjiem, pretīgs ūķis..
      Latvijā tas bizness un biznesmeņi ir galīģi nekādi, esmu pamanijusi, jo mazāks biznes jo lielāka lekšānās, jo lielāki pārstāvji jo sakarīgāka sadarbība, bez matu skaldīšanas

      Dzēst
  4. feini favoriti. kura arzemju veikala beigas pasutiji nyx paleti?

    AtbildētDzēst
  5. Ar Nyx kosmētiku strādāju jau ne pirmo gadu un varu droši teikt,ka nereizi tā nav mani pievīlusi, Essences kosmētiku izmantoju , kad nepieciešams uztrenēt roku jaunajām make-up , bet teikšu, ka priekš savas cenas viņa ir pat ļoti laba :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma