Meklē blogā

TAG: Kas ir manā somiņā?

Kata soma ir kā stāts, tāpat kā somas īpašniece, tāpēc vēlējos dalīies ar savu stāstu un savu somas saturu, pašai bija interesanti pamanīt, kas ir un kas nav manā somā :)



Lielā  ķiegeļkrāsas soma  Stockmann global accessories dabīgās ādas, iepirku jo man patīk lielas somas, pati neesmu maziņa, tāpēc somai jābūt gana piemērotā izmērā, kā arī man ļoti patīk, ka tajā varu salikti visu ko vien savajagas.

Dkny be delicious - random smaržas no manas kolekcijas, gribējās ko saldu, svaigu un atbrīvojošu, esmu smaržu cilvēks, man patīk dažādi aromāti, tas, ka visu pieskaņoju noskaņojumam, sajūtām, tēlam ar kuru eju šodienā. Mani iekšējie un ārējie tēli mainās diezgan bieži, tāpēc arī smaržas ir viens no aksesuāriem, kuras mainu bieži.

Yves Roscher pikantās vaniļas roku krēma miniatūrā, ko saņēmu pie  pirkuma, ļoti patīk dēļ smaržas, bet mitrinošās īpašības ir  tādas visnotaļ viduvējas.

Dzintara roku dezinfekcijas želeja ar alveju - smaržo mazliet savādi, bet roku āda paliek maiga pēc dezinficēšanas.

Softstar mitrās salvetes- lietoju mitrās salvetes, varbūt mazliet esmu apsēsta ar tīrību, man ir svarīgi lai rokas būtu tīras un tad palīdz salvetes + dez līdzekļa kombo, ja nav sadabūjams ūdens.

Randomīgas salvetītes - šobrīd īpaši noder, jo ir iesnu sezona.

Atlaižu karšu maks - noderīgi atslogo naudas maku no liekām kartiņām, kartēm un citiem līdzīgiem sīkumiem.

Wet brush - pati labākā ķemmīte kāda man ir  nonākusi rokās, jo ļoti labi atšķetina pat nenormāli saķērušos matus, ļoti viegla un forši līdzi nešanai.

Samsunga austiņas & Samsunga telefons, kurš gan te paslēpies, bet  jā es esmu Samsunga cilvēks, man tie patīk labāk par aboļ-phoniem .

Klimta "Skūpsta" briļļu maciņš, (man ir ap -2)  tāpēc kad uznāk cemme redzēt pasauli skaidri, uzlieku brilles un baudu klātesamību. Pats maciņš ļoti patīk, pirku pirms vairākiem gadiem, bet vel labi nēsājās.

Ted Baker spīdīgais brīnums, ko saņēmu vārda dienā,  nenormāli patīk gliterīgais dizains un krāsu pārejas, man kā krāsu fanam šis ir man saderīgs variants, kā ari, īpaši mīļš kā dāvana.

Swarovski Crystalline pildspalva  mīļa dāvana, kas veldzē manu mirdzuma pilno sirdi ;)
Sīkmonētu maciņš - kur glabāju "sīcenē"  1 vai 2euro - ļoti noderīgi wc meklējumos, vai precīzas naudas iedošanai veikalos.

Zaļu maciņš, piemiņa no ceļojuma, lietoju lai nēsātu līdzi sorbeku, ibumetīnu un plāksterus, kā arī kādu sejas krēma paraudziņu, kas gan regulāri mainās.







Tādam! Kosmētikas maciņš, kas arī mani pārsteidza ar saturu, pats kosmētikas maciņš no L`occitane ar maigām rozītēm, ļoti patika šis dizains, sievišķīgs un maigs, kas uzlabo dienu to paņemot rokās.

Es patiešām nezinu, kā šis visas lūpu krāsas ielavījušās maciņā, bet laikam jau kārtējo reizi nevarēju izlemt kura no tām būs piemērota līdzi ņemšanai, tāpēc, kādēļ lai nepaķert visas aktuālās..

Essence #13 lūpu laineris, universāls tonis, tāpēc mēdzu to lietot ar aktuālajām lūpu krāsām.
Gosh #019 tumši violets zīmulis ar gaiši violetiem mirdzumiņiem, viens no maniem aktuālajiem tonīšiem & Gosh  #018 skaisti zaļs ar zeltaini - zaļiem mirdzumiņiem, arī mans ejošais tonis un vel mirdzumiņi.. ehh!

Prestige #17  tumši zils acu zīmulis, ļoti labi pludinās, bet arī turas uz acīm, kā arī , laba cena, iekš LV neesmu manījusi, bet Lietuvā pārdošanā.

Essence all about matt! Matējošie papīrīši, ļoti patīk, bet pēdējā laikā pat tik daudz nevajag, tāpēc mētajās somiņā veselu mūžību.

Gosh mini lūpu spīdums, patīk šī mini kolekcija, vienmēr var paķert līdzi šis 07. tonītis, sarkans, bet uz lūpam vairāk kā gaiši sārts.

Clinique 03 lūpu balzāms ar tonīti, ļoti skaists maigs efekts, mitrina vidēji labi.

Catrice 30 tonītis ļoti dabīgs lūpu  zīmulis - balzāmiņš, patīk dēļ vaniļas smaržas un ļoti dabiskā efekta, ko ari man brīžiem gribās uz savām lūpām.

Lūpu  balzāmi no Yves Rocher viens bez tonīša ar mandeļu smaržu un garšu, bet otrs ar tonīti sārts, ar zemeņu smarzu-  joprojām nezinu kāpēc tik daudz lūpu produkti manā somiņā.

Essence 07 sparkling miracle pusacurspīdīgs ogu tonis, ar vieglu mirdzumiņu, labu mitrinošu efektu 13 Like a princess fuksi rozā tonis, bet puscaurspīdīgs, vairak kā balzāms ar toni, bet ļoti patīk, kā izskatās uz manas ādas. 

Catrice 090 tonis matēts rozā tonis viens no maniem favorītiem, tik skaists, elegants un noturīgs & Catrice 040 neitrāls, gaiši brūns ar  persiku krāsas - zeltainiem mirdzumiņiem
ari viens no maniem favorītiem, deļ persiku toņa mirdzumiņiem, likās ļoti unikāli.

Mazā pudelīte ar Art Deco minerālo pūderi, ja nu man sagribas piepūderēt mirdzošo seju, atbēru lai nav jānēsā līdzi viss iepakojums.

Loccitane mazā nagu vīlīte ērts produkts līdzi paķeršanai un Zobu bakstāmie, kuri ir multifunkcionāli :D Spogulītis bija paslēpies citā somā, bet tikai tapēc, ka gāju uz pasākumu, kur tik liela soma nav aktualitāte.



Matu gumija a-la telefona vads :D Randomīga gumija no ebaja, kad pirku eksperimentālos nolūkos 1$ matu gumijas, bet piemirsās pa to uzrakstīt, varu teikt, ka šis ir gana labas un kalpo vel šodien.

Tāda ir mana somiņa!
Varbūt varat padalīties ar savas somiņas saturu ?!
Bloger- koleģes? Sasparojamies? ;)

Ar sveicieniem
Ilzux

10 comments

  1. Man šķiet,ka manā somā pa nedēļu sakrājas tāds daudzums ar nevajadzīgām lietiņām... Parasti atrodu vismaz 3 roku krēmus,lūpu balzāmus kurus neizmantoju utml :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu lūk, man arī laikam aizķerās visādi brīnumi :D Es uz roku krēmiem neuzķeros, jo tie smagi :D Bet lūpenes, kā redzi, nesmādēju iemest vel kādu somiņā :D
      p.s pamaniju, ka Tev blogā bija somiņas raksts, vai saturs ir mainijies kopš tās reizes?

      Dzēst
  2. Man ir izveidojies diezgan labs ieradums. Es katru vakaru iztīru savu somu, praktiski nekad nekas lieks tajā neatrodas. :) Pašai prieks par tīrību un kārtību.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Baigais malacis ;) Es kādu bridi arī tā darīju, bet tad palaidos :D

      Dzēst
  3. Jā-tā jau ir sena opera. Mainījusies soma (tagad draugs to dēvē par koferi ;D),ir lietas, kuras tur atkārtojas,taču esmu izmainījusi nedaudz savus ieradumus attiecībā pret lietu nēsāšanu līdzi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad jau jāgaida kāds raksts no Tevis, par Tavu jauno somu ;)

      Dzēst
  4. Kā man patīk somu raksti! :)

    Man pašai arī somā dažreiz parādās ļoti daudz lūpu lietu un citu brīnumu, kas vispār nebūtu vajadzīgi, bet kopš iegādājos jaunu somu ( speciāli nopirku mazāku kā iepriekšējo) cenšos rūpigāk sekot līdzi, ko nēsāju līdzi, kā arī lai nesmērētu audumu esmu kārtīgi visādus sīkumus un kosmētiku salikusi pa maziem maciņiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ielūkoties otra somiņa vienmēr ir interesanti ;))
      Malacis, par to ka centies organizēt, bet nu es to visu izjaucu- kad pēdēja brīdī jaskrien kaut kur :D Tad obligāki kaut ko vajaga piebonusot klāt ;)

      Dzēst
  5. es savu somu gandrīz katru vakaru centos sakārtot, tāpēc parasti tur nav nekā lieka :) galvenais - lai ir matējošās salvetes, austiņas ar telefonu un lūpu balzams:) nu un maks

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma