Meklē blogā

Yves Roscher Candied Orange & Almond & Apple Delight Collection

Caviņ meitenes! ;)
Gribēju padalīties ar atsauksmi produktiņiem, kuri vel ir noķerami  Yves Roscher veikalos, bet kuri drīz izies no sava sortimenta, tāpēc, ja patīk un uzrunā iesaku aizskriet līdz Spicei vai Alfai kur vel pagājušajā nedēļā manīju viņiem šos produktus sortimentā.
Janvāri man bija dzimšanas diena un man sadāvināja šo skaistumu, bet arī daļu pati piepirku klāt, jo es mīlu šos produktus dēļ savas kvalitātes. Kaut ari tā ir limitētā kolekcija, tās kvalitāte nav sliktāka par regulārajām kolekcijām.

Atkāpei par pašu zīmolu un kāpēc man viņš patīk – viņi neizmanto parabēnus, silikonus,  kā ari, citas manai ādai nevēlamas vielas, daudz sastāvā kā mitrinošais elements ir alveja, arī dušas želejās, ko ļoti labi var just,  jo ādu nekairina, bet gan nomierina. Tiek izmantotas dabīgās vielas, bet diezgan veiksmīgi, jo bieži vien no tām mēdz būt alerģijas, bet ne no šiem produktiem.


Kolekcija sastāv no
Candied Orange & Almond

Body lotion 200ml- kas ir ļoti maigs  savā struktūrā, viegli klājās, ātri iesūcās, smarža vidēji gaisīga, uzklājot jūt spēcīgu mandeļu smaržu ar kaut ko vel fonā, bet grūti to nodefinēt kā apelsīnu, drīzak, ka kaut kādu patīkamu noti, kas atgādina svētkus un liek par tiem domāt. Vel viens liels pluss ir tas, ka pateicoties mitrināšanai, neprasās to lietot daudz, tāpēc tas ir samērā ekonomisks ari uz manis, kaut arī, es mīlu „zieķēties” kārtīgi.

Shower & Bath Gel 200ml - viegli puto un nesausina ādu, kā jau visi Yves Rocher dušas produkti, āda paliek ļoti maiga un iegūst maigu mandeļu smaržu. Var izmantot kā vannas putas un radīt sev relaksējošu Spa atpūtu.

Liquid Hand Soap 200ml - šis kolekcijas vissmaržīgākais produkts, kas ir attaisnojams, jo tomēr roku ziepes, šim produktam mitrinošās īpašības nejutu, kā piemērām dušas želejai.



Hand cream 75ml- konsistence ļoti šķidra, līdzīgi kā losjonam, mitrinošās īpašības vidējas, neteiktu, ka būtu arī pats treknākais krēms laikam no visas kolekcijas šis ir baudāms dēļ smaržas, bet mitrināšanu prasītos dziļāku, īpaši ņemot vērā, ka šī bija ziemas kolekcija.

Lūpu balzāms - kolekcijas spožākā zvaigzne! Ar mandeļu eļļu un šea sviestu. Šoreiz jāsaka, ka šīs produkts ir  patiešām izdevies, viņš ir tik maigs savā klāšanas procesā, lūpas pēc viņa lietošanas kļūst zīdainas un mitrinātas ar papildus bonusu ļoti maigu mandeļu smaržu, kas nav uzmācīga. Iesaku vismaz izmēģināt šo lūpu balzāmu, ļoti labs! 

Un otra kolekcija, kuras pārstāvjus iepirku ir  Apple Delight Collection, LV nopērkama diemžēl tikai  šādā sastāvā kā dušas želeja un ķermeņa losjons ar mirdzumiņiem, zinu ka Francijā ir vel mājas aromāti no šis kolekcijas, atkal jau pie mums tiek mazāk foršu produktu, baigi žēl ka tā.


Dušas želeja ir lielais iepakojums 400ml, kas ņemot vērā to, ka viņa ir samēra ekonomiska man „tērēsies” vel kādu laiku, paildzinot  smaržīgo baudījumu, kas skar arī garšas kārpiņas manā apziņā – jo šis produkts ir gards un salds ābols,  nē, ne  tāds ķīmisks ābols, no kura ēšanas paliek slikti, bet īsts  cepts ābols, kā no plīts bērnībā.

Ķermeņa losjons  ar mirdzumiem arī lielais 400ml iepakojums, atzīšos, ka es šaubījos šo pērkot, mēģināju iedomāties, ko viņš darīs manā kolekcijā blakus Dove mirdzumu losjonam & Madaras losjonam ar mirdzumiem, kas principā ir foršie produkti, bet īsti tos „nēsāt” ikdienā  nesanāk, ja vien negribi būt pēc svētku eglītes. Stāvēju un šaubījos, bet noriskēju un labi vien ka tā! Priecājos, ka uzticība zīmolam mani nepievīla, jo šie mirdzumi un spīguļi  netraucē, losjons mitrina ādu, nevis atstāj uz ādas krāsainu mirguļu švīkas, kā diemžēl ir sanācis ar iepriekš minētajiem. Drēbes arī necieta, tās neieguva zelta mirdzumu, bet mana āda gan, kopumā izskatījās, ka esmu pa pus tonīti tumšāka, tikai ieskatoties varēja pamanīt maigu mirdzumu, kas vairāk ir nevis „glitter shine” bet gan „skin glow”, kas mani priecēja.

Rezumē: Noteikti iesaku apskatīt ābola kolekciju un no mandeļu kolekcijas iegādāt ķermeņa losjonu un lūpu balzāmu, tie jūs nepievils, īpaši, ar tik labu cenu kāda tam ir tagad!

Lai forša un pozitīvu sajūtu piepildīta diena!

Ilzux

2 komentāri

  1. Kādas cenas ir šiem produktiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liela dušas želeja un ķermeņa krēms uz atlaidi sanāca ap 12 euro, bet tas pateicoties 50% atlaidei!

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma