Meklē blogā

LipMonthly beautybox - lūpu produktu kastīte

Man kā skaistuma kastīšu fanātei bija interesanti ieraudzīt  šādu skaistuma kastīti, vairāk jau maciņu, jo visi produkti bija sapakoti foršā kosmētikas maciņā, kas uz mēnesi tagad kļūs mans viesis, līdz nākamā mēneša lūpu maciņam:)

Ideja par dažādu interesantu produktu izlasi un prezentēšanu par draudzīgām cenām jau nav nekas jauns, bet tikai nesen uzskrēju virsū  tematiskai kastītei ko piegādā arī uz Latviju. LipMonthly  skaistuma kastīte ir specifiski virzīta uz jauniem lūpu produktiem, cik skatījos atsauksmes ārzemju blogos, produkti ir arī tādi, kādus es vel neesmu ne redzējusi, ne arī, baudījusi citās kastītēs.

Par izdevīgo šajā piedāvājumā:

Iepazīšanās kastīte tikai 5$ (manuprāt, ļoti izdevīgi izmēģināt, vai patiks vai nē)  cena bez atlaides 12$
Bezmaksas sūtīšana visā pasaulē ( nav pati ātrākā gan, jo no sākuma viņi izsūta ASV)
Iespēja "nopelnīt bonusu" daloties ar  Linku   kas ir unikāls katram reģistrētam lietotājam, ja caur šo linku kāds nopirks kastīti , tad tu 1x saņemsi vienu skaistuma kastīti bez maksas, par visiem pārējiem cilvēkiem, kas pirks no tava linka tu saņem  punktus, kurus vari iztērēt viņu veikalā.

Par neizdevīgo šajā piedāvājumā:
Ilgais izsūtīšanas laiks, vairāk par divām nedēļām aptuveni
Nezināmu iemeslu dēļ ieliek ne tikai lūpu produktus :( kas nu galīgi nav jauki, jo tā tiek prezentēta kā lūpu produktu kastīte!
Jārēķinās, ka viena no lūpu krāsām būs no NYC lētuča ( ja nu kādam ir pretenzijas pret šo zīmolu)

cik esmu skatījusies, katrā no kastītēm bija kaut kas no šī zīmola.

Pievērsīsimies vairāk manam šī mēneša guvumam, tā bija mana pirmā kastīte tāpēc prieks un gaidīšana bija gana liela, kas daļēji attaisnojās, jo pirmais un man visvairāk interesējošais produkts Seraphine lip tint lips & cheeks blush #chery cream 4.5 gr 18$ vērtībā,  krāsa ļoti skaista, ne pārāk silta, ne pārāk vēsa , klājās viegli, super pigments, kā lūpu eļļa, kas pēc mirkļa nožūst un kļūst matēta, mazliet savelk lūpas, ka jau visas lūpu tintes, bet ir vidēji noturīga, noēdās pakāpeniski, par šādu zīmolu dzirdu pirmo reizi ( viņu mājas lapa  http://seraphinebotanicals.com/ ) cik saprotu vegāniem draudzīgs, ģimenes uzņēmējs ar eko domāšanu, ko arī prezentē savos produktos.
ar zibspuldzi

bez


Vel viens Eko/ vegāniem draudzīgais produkts no Prim botanicals lip & cheek glow #radicchio 2.gr ar ērtu spogulīti, laba lietiņa līdzi ņemšanai. Toņi tādi ļoti klasiski, ar kuriem nevar nošaut greizi, maigi un vairāk uztveru kā lūpu balzāmus ar spēcīgāku toni, it kā vērtībā 22$ hmm..

NYC lūpu krāsa,#creamy caramel produkts, kas pārsteidza, nebiju neko mēģinājusi no ši zīmola, kaut arī,  šī ir ar visu, kas vien var būt - parabēni un tā ( malači, ka sastāvu uzlīmējuši uz iepakojuma) lūpu krāsa ir ļoti barojoša, forši klājās un nezināmu iemeslu dēļ arī izskatās labi ( negaidīju, ka šāds tonis, tā izskatīsies) jā, viņa nav īpaši noturīga, bet es arī neko īpašu no viņas negaidīju.

Visbeidzot  fail produkts - ķermeņa krēma 15ml miniatūra lūpu produktu kastītē?! UFF?!  bet tā, krēms kā jau krēms, Harvey prince organics sincerely ķermeņa krēms ar patīkamu aromātu, neitrālu un saldu, ar mazām saules krēma aromāta noskaņām, cik saprotu, šī ražotne ir vairāk virzīta uz smaržu ražošanu, tāpēc lietderīgāk būtu saņemt smaržu paraudziņu

Kopumā - interesanta kastīte, ir vēlme pasūtīt vel :)
Kā Jums meitenes, šī kastīte?

Ilzux

5 komentāri

  1. tīri interesanti, jāsaka :) apsveru domu pasūtīt (kaut vismaz 1x). šādas tematiskās man patīk vairāk kā kopējās, jo apmēram vismaz zini, ko gaidīt.

    Betija Vuu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir jau daudz interesantāk, tikai būtu gribējies lai visi būtu lūpu produkti:) izmēģinājuma box`s pa 5$ ir laba iespēja izmēģināt un saprast, vai patīk, vai ne tik ļoti ;)

      Dzēst
  2. šo gan es gribētu izmēģināt vismaz vienreiz noteikti :) paldies, ka padalījies! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, faktiski nevar nosaut garām , jo arzemju blogos jau ir redzama ši mēneša kastīte, kuru es arī pasūtiju, nevar saprast, bet liekas dikti interesanta jo cik sapratu "liekais" produkts ir matu balzāms :D

      Dzēst
  3. Pēdējā laikā kastīte kļuvusi populāra arī pie mums. pirmo kastīti pa 5$ pasūtīt gribētos (tīri vai grēks neņemt :D )
    Pagaidām vēl minstinos ņemt/neņemt :D

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma