Meklē blogā

L'Oreal Infallible 24H Stay Fresh Foundation : Atsauksme +VIDEO

Čaviņ meitenes! ;)

Tās, kuras jau kādu laiku lasa manu blogu, zina, ka man ir taukaina / kombinēta āda, kas lielākoties ir ļoti taukaina, bet  ziemas mēnešos kļūst  vairāk kombinēta, tāpēc tonālais līdzeklis, kurš patiešām der un labi lietojās ir mana prioritāte, lietoju no viegla līdz pilnas sedzamības līdzekļiem, tas ir atkarīgs no tā vai mana āda niķojās un izdomā izmest kādu pumpu vai gluži otrādāk kļūst paklausīga un rāma.

Izvēlējos uzsākt jaunu rubriku, kur testēšu vienu tonālo līdzekli pēc otra, ir apņemšanās katru mēnesi izmēģināt savu līdzekli, ceru, ka šo apņemšanos varēšu realizēt!

Pirmais produkts, ar kuru uzsāku šo rubriku ir  L`oreal Infallible stay fresh 24h foundation, kas ir tonālais krēms - pilnas sedzamības produkts,  ražotājs sola  labu mitrināšanu, kā ari  sedzamību, kas nerada smagu sajūtu uz sejas.
Kopumā ir pieejami 8 toņi, es no tiem izvēlējos sev piemērotāko 120.Vanilla, kas priekš šī nosaukuma ir ļoti dzeltens, pirms tā bija vel gaišāks, bet man nepatika viņa rozīgums, tāpēc, ja man ir jāizvēlas starp rozā un dzeltenu, es vienmēr izvēlēšos dzeltenīgāku.

Tilpums:30ml  biezā stikla iepakojumā ar pumpīti

Konsistence: Vidēji bieza, bet pludinās vienmērīgi, neatstājot pleķus

Uzklāšana/klājums:  Pietiek ar vienu kārtu, lai izveidotos labi sedzošs klājums, labāk klājās ar  sūklīti, mazāk labi ar otu. Ar slikonīgiem praimeriem negrib pārāk labi sadarboties, klājās, labāk izskatās un nēsājās bez praimera ( ar sāka "staigāt pa seju").

Mīnusi : Ja ir kāds sausāks pleķis, tas tiek izcelts, zem acīm vakarā pēc kosmētikas noņemšanas varēja just, ka iztrūka mitrināšanas.

Plusi: Nēsājās diezgan viegli,  uz sejas mitrināšanas sajūta laba.

Pārejie secinājumi & kopskats darbībā, laikā iekš video!


Lai forša diena!
Ilzux




4 komentāri

  1. Gribētos video par pareizu ēnu uzklāšanu, jo Tavas ēnas turas perfekti!
    Par tonālo runājot, priekš tādas cenas ir ok

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Galvenais ēnu uzklāšanai ir acu ēnu bāze,so uzklāju ar Nars acu ēnu bāzi uz tās viss labi turās, kā arī, uz kustīgā plakstiņa klājam ar plakano otinu , bet nekustīgajā daļā iztušējam ar apalo otiņu :)

      Dzēst
  2. Taukainai ādai labāk varētu būt piemērots Loreal Infallible Matte 24h (tūbiņā), jo matē un sausina ādu kā traks. Žēl, ka es ar savu normālo, vietām nedaudz taukaino ādu iegādājos matēto versiju, jo man piemērotāks būtu tavs stay fresh variants, kurš papildus vēl mitrina ādu. Kur var iegādāties šo tonālo? Drogās neredzēju...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drogās bija, lielajās iekš Galerija Centrs, kaut gan šo versiju iegādājos uz kuponiem, kādā no kopā-pirkšanas portāliem. Baigi sausinošo negribās, jo taukaina āda ir ļoti dehidrēta un tai prasās papildus mitrināsana, tāds riņķa dancis sanāk.. Varbūt labāk piepūderēt vietam taukaino ādu?Lai nemocītu parāk ( ja jau tu saki, ka vietām tik taukojas).

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma