Meklē blogā

LFBautybox Marts

Šī mēneša LFBeautybox atnāca neticami ātri, aptuveni 10 dienās, kas priecēja, jo sastāvs bija intriģējošs dēļ lūpu produkta, kuru gribēju izmēģināt, tas ir  Revlon lūpu balzāms ar tonīti. Uk, interneta veikalos ir manīti šie lūpu produkti, bet kaut kā nav bijusi tik liela vajadzība, iespējams, arī  nebija vajadzīgā stimula lai tos iegādātos.


Tā tad, sākšu jau kā ierasts ar pašu interesantāko šajā kasītē un tas ir  Revlon colorburst #105 vecrozā ar zeltainiem mirdzumiņiem, puscaurspīdīgs,  bet pats lielākais pārsteigums bija piparmētru svaigums un vēsumiņš uz lūpām, īsti nepiemērots šim periodam, bet siltākā laiciņā būs ļoti pat feini. Tonis samērā neitrāls, varētu patikt daudzām.

Rokoties cauri violetajiem atgriezumiem ( šoreiz kastītes pildījuma krāsa ir violets papīrs) ieraugu otiņu- Lottie London plakna otiņa, no sintētiskiem sariņiem, interesi noturēja kādu mirkli, dēļ skaitās krāsu gammas dizainā, bet par noderīgu to īsti nenosauks, šāda tipa otiņas jau ir manā kolekcijā.

Caudalie micelarais ūdens 50ml - iepriecināja, jo es mīlu testēt micelāros ūdeņus, prieks, ka nav jāpērk veseli iepakojumi, bet pēc šādiem mazulīšiem var lieliski saprast, vai šis produkts der un ir labs priekš manis. 
Esmu saņēmusies izlietot paraudziņu kalnus, kuri ir iekrājušies, lai varētu iet tālāk un pētīt kādus jaunus un interesantus produktus - Codage masque hydratant 15ml būs labs papildinājums šīs nedēļas sejas kopšanas rutīnā, kaut arī  Codage  dienas krēms īsti neiedzīvojās manā plauktiņā, jo viņam piemīt neganta īpatnība rullēties nost no sejas, kā arī, nesadraudzēties ar dekoratīvo kosmētiku, iespējams, šī maska būs gana laba uz nakti, vai dienās, kad palieku mājās.

Nuxe kārtējais foršais mitrinošais krēmiņš, 15ml Anti - fatigue moisturising cream, kuru vel neesmu izmēģinājusi, bet uzskatu, kurš būs labs palīgs sejas kopšanā, šo noglabāšu vēlākam, kad lietošu Nuxe nakts krēmu, lai būtu skaidrāks rezultāts no šiem līdzekļiem.

Produkts, kuru  līdz šim neesmu manījusi Ultra repair cream no First aid beauty 28.3gr Intense Hydration jutīgai ādai, piemērots ikdienas lietošanai, cik saprotu, šo līniju ir izstrādājis dermatologs apvienojot gan produktu efektivitāti, gan kopjošās īpašības saderīgi ar jutīgu ādu, nu ko būs interesanti pamēģināt.

Divas paciņas ar vitamīnu C + b grupu un cinku, nu ko diez vai sajutīšu efektu no šiem produktiem, bet nu labi, lai jau nāk pavasarīgais možums! + Jāpiemin, ka bonusā nāca ELLE jaunais numurs, jauki, būs ko pašķirstīt ;)

Rezumē: kopumā laba kastīte,  bet nepamet sajūta, ka varēja būs kas labāks, ok iespējams dēļ otas, kura man lāgā nederēja un tie vitamīni arī bija "piektais ritenis"
7 no 10 

Mīļās dāmas, neaizmirstiet piedalīties manā Sievišķās lutināšanas giveaway iegūstot foršo dāvaniņu!  SPIEZAM SEIT LAI PIEDALITOS

Lai forši!
Ilžux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma