Meklē blogā

Essences jaunumi- otrā daļa

Pēc kārtīgas iztestēšanas varu beidzot atrādīt arī šos produktiņus, principā varu teikt, ka viņi mani ir iepriecinājuši un arī pārsteigusi ar savu kvalitāti. Patiesībā, jau kādu laiku, kopš testēju Essences un Catrice produkciju uzskatu, ka viņi nebeidz pārsteigt ar cenas un kvalitātes lielisko attiecību, mūsu mazā tirgus apstākļos tas ir panākumu garants.

Sākšu ar Essence all i need concealer paleti 6.g*  produkta, pieci dažādi toņi, visvairāk iepatikās  tieši rozīgais konsīleris jo ideāli noslēpa tumšos/ zilganos lokus, kaut arī iesākumā  viņš liekās pārāk ciets, viņš lieliski kūst uz ādas, ja tiek uzklāts ar pirkstiem "tap - tap " veidā, labi turējās

Essence blush ball 2.gr  #10 peach candy*- koncepts likās jauks, bet domāju, ka tas būs kārtējais garām variants, bet šoreiz tā nebija,  tas par ko baiļojos bija, ka nevarēs to viegli un pūderīgi uzklāt, ka tiks izbojāts grims, bet šoreiz tā nenotika, bet gan forši, viegli klājās, varēja iztušēt gan ar otu gan ar pirkstiem.

Tie, kas mani pazīst, lieliski zina, ka man nepatīk lupu eļļas, jo vienmēr tās sausina lūpas un sadara ko savādu uz lūpām, bet šī Prettifying lip oil 4ml* ir ļoti viegla savā sajūtā, patīkami nēsājās uz lūpām, neradot smaguma sajūtu, ak, jā, viņa smaržo pēc končām & kožļenēm ( mana gada gājuma atceras Turbo kožļenes, tā ari smaržo ).

Essences Glossy kiss lipbalm cherry kiss 8ml* tiešām ir ķiršu smaržas eksplozija uz lūpām ar maigu tonīti sārtā nokrāsā, lūpu balzāms nēsājās viegli, patīkami un baudāmi, lietiņa ko labprāt iemetu līdzi somā, ja gribās ko vieglu & aromātisku uz lūpām.

Essences Glossy stick* lūpu krāsa- zīmuļi katrs 2.gr. toņi 05 Plum Perfect kas ir mans mīļākais tonis, jo ļoti skaisti piesātināti tumšs, manuprāt, perfekts pie gaišākas ādas un 04 Poshi Pink, kas uz manām lupām izskatās nēsājams tonis, kaut arī neesmu rozā toņu fane. Sajūtās ļoti komfortabli, viegli uzklāt, nav nepieciešams veltīt papildus laiku  kontūras radīšanai, visu izdara vienā piegājienā! Iesaku šo izmēģināt!
glossy stik 04 un 05 & vaigu sārtums

Essence 2 in 1 eye shadow & liner waterproof #03 un  #06 toņos katrs 3.5 gr*  esmu iefanojusi par šiem produktiem, ļoti patīk #06 toņa krāsa  tik skaisti brūna, ar mirdzumiņiem, var izveidot ātru smkoy tipa grimu, tikai mīnuss tajā visā ir tas, ka ļoti ātri saķer ar ādu, nožūst, tāpēc ir sirsnīgi jāpludina, kamēr to var izdarīt viegli un ātri. Gaišo toni izmantoju kā akcentu acs iekšējā stūrītī vai centrā uz kustīgā plakstiņa.
acu ēnu stiki - daļēji izpludināti


Jaunā The Jellys sērijas nagu laka*  ir  interesantas tekstūras, klājās viegli ,bet samēra caurspīdīga jāklāj divās kārtās un man tiešam likās interesantā atsperīga zelejigā tekstūra, mazliet gēlīga sajūta, #29 tonis pink lagoon pudelīte izskatās, ka sarkans, bet klājot uz nagiem iegūst maigi sārtu ar rozā apakštoni, uz maniem nagiem nēsājas labi trīs dienas, tad prasās pārlakot jo parādās maliņa naga galā, bet es ari  droši mazgāju traukus un rokas netaupu.

Tāda ir otrā daļa no jaunumiem!
Esat jau ko izmēģinājušas pašas?

Ilzux

*testa produkti

3 komentāri

  1. Sveiki,
    Šie jaunumi jau ir nopērkami Drogās?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveicieni!
      Jā, tiem jau vajadzētu būt Drogu plauktos, bet ieteiktu meklēt lielākas Drogas, mazākajās kolekciju nomaiņa notiek lēnāk..

      Dzēst
    2. Es gan pateiktu, ka ir otrādi - uz Alfu, GC un Origo ved to, kas palika no vecām kolekcijām, lai izpārdotu.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma