Meklē blogā

Mana kosmetikas pasaule - kā es organizēju kosmētiku + VIDEO




«Tu vari sūdzēties par to, ka rozēm ir ērkšķi, vai arī vari priecāties par to, ka ērkšķiem ir rozes.» (Ziggy Marley)

Čaviņš, meitenes, šajā lietainajā dienā, diemžēl pavasara saulīte ir kur aizklejojusi un ir atnācis drēgnais, lietainais laiks, kurš gan ir dzīvinošs dabai, tāpēc skatoties uz to no pozitīvās puses, pavisam drīz viss kļūs svaigs un zaļš!
Pirms kāda laiciņa saņemu vēlmi no Jums lai es atrādu savu kosmētikas pasauli, tāpēc  padalīšos ar  savu kosmētikas stūrīša - galdiņa iekārtojumu :) Kosmētikas galdiņš tā ir sievietes mazā pasaule, jo  tieši rīta un vakara sevis kopšanas rituāli ir spēcīgi instrumenti, lai noskaņotu sevi dienai, gūtu pozitīvo enerģiju un iedvesmu, īpaši, ja tava kaislība un hobijs ir dekoratīvā kosmētika.

Es savu galdu uzkonstruēju pati, man bija skaidra vīzija, ka vēlos lai būtu vairāki plaukti un kumode, kurā visu skaisti, ērti un funkcionāli var salikt pa vietām, protams,  arī lielais spogulis un ērtās lampas, lai skaidri var saprast kas ir radīts uz sejas un kā tas izskatās koptēlā. Ļoti veiksmīgi bija tas, ka visu varēja iepirkt vienā veikalā jysk un samontējot kumodes, saliekot plauktu un spoguli viss ieguva pareizās aprises. Jau sākumā zināju, ka negribu gaišas mēbeles,  tas man likās pārāk šablonīgi, vēlējos melnas vai tumši brūnas, lai varētu mainīt aksesuārus uz galda un arī caur to noskaņu, vidi savā kosmētikas stūrītī.
Lielākā ķēpa bija ar lampām, ideja bija skaidra un sākumā ar vīru domājām likt lielās skrūvējamās lampas, bet tad sapratām, ka šādi būs vienkāršāk un ērtāk, mazliet izdomas un gatavs :)
Manuprāt, pats muļķīgākais no pirkumiem šajā komplektā bija pats galds, jo negaidīju, ka uz tā tik ātri paliek švīkas un nospiedumi, kas tomēr ir liels mīnus, bet viss jau nevar būt ideāls.
Otrā, praktiskā lieta ir putekļi, tie  uz melnām mēbelēm mīl uzsēsties katru otro dienu, bet no otras puses tas ir higiēniski visu kārtīgi tīrīt, īpaši, ja iet runa par dekoratīvo kosmētiku, tāpēc manā stūrītī biežais viesis ir roku dezinficēšanas šķidrums, kuru lietoju pirms dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas, tā mazinot iespējamību, ka es ienesīšu kosmētikā liekus "baciļus´' :)


Vairāk par manu kosmētikas pasaulīti skatieties iekš video:


ar sveicieniem
Ilzux

7 komentāri

  1. Weeee.... Ilgi gaidītais :D
    Mājās, kad būšu, noskatīšos video, citādi darbā bez skaņas skatīties nav tas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. juhuu :) vēlāk būs arī par ēnām kuras izmetu :D nu šomēnes toč toč būs ;)

      Dzēst
  2. Parasti video neskatos, jo nešķiet interesanti, taču Tavējie tiešām ir izdevušies! Brīvi, nesamāksloti, nepiespiesti! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, man no sirds patīk padalīties ar savu kosmetikas kaislību & hobiju, prieks, ka tas pārnesās arī iekš video un Tev patīk ;)

      Dzēst
  3. Ļoti skaists iekārtojums, izskatās tik krāsaini un priecīgi! :)

    AtbildētDzēst
  4. forša vietiņa Tev ir :))
    man, diemžēl, nav tādas smukas vietas, krāsojos vnk pie datora :(

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma