Meklē blogā

Prezentācija: Infracyte Luscious lips

Šorīts sākās agri, sinoptiķi solīja +11 grādus, es naivi ticot tik siltam laikam, izvēlējos uzvilkt ko izcili plānu, to gan es sapratu, kad aizejot uz trolejbusa pieturu tur saules staru aplieti stāvēja tantuki ar cepurēm, biezajiem mēteļiem, tā liekot man justies nosalušai un mazliet dīvainai.
Saules stari , kas ieaijāja dienu, pamazām izpletās to sasildot  un  neskatoties uz mazliet paplāno apģērbu, es guvu daudz pozitīvas enerģijas un emocijas piedaloties kādā pasākumā, kur bija prieks klātienē satikt bloger- kolēģes un citus interesantus cilvēkus.

Bija iespēja iepazīties ar inovatīvu produktu, kas sevī apvieno labākās  medicīniskās īpašības, kā kopšana, atjaunošana un dziedināšana, kā ari kosmētiskās īpašības kā - lūpu palielināšana un iespēja to darīt  uz "veselīgāku" sastāvdaļu pamata, kā hialuronskābe, vitamīni, ogu ekstrakti un vērtīgās eļļas, tādas kā vīnogu kauliņu eļļa, jajobas eļļa un citas vērtīgas kopjošas vielas. 
Pats galvenais tajā, ka šis produkts ir Lūpu spīdums :) 
Infracyte Luscious Lips  pretnovecošanas lūpu spīdums pieejams 12 dažādos toņos, patīkamais produktu testējot ir svaigā garša & smarža, kā ari atsvaidzinājums uz lūpām.

Dr. Med K. Azarjana izglītoja par lūpu kopšanu un produkta īpatnībām, kas bija diezgan atsvaidzinoši, atcerēties kaut ko no fizioloģijas/anatomijas , kā ari uzzināju paris jaunumus. Produkts jau tagad esot iegādājams tikai klīnikās un pie speciālistiem, dermatologiem, kosmetologiem, ņemot vērā viņa dziedējošās īpašibas, tomēr to vairāk pozicionē, kā kopjošu un ārstniecisku produktu.

Starp citu, dikti interesanti, bet pēc uzklāšanas es redzēju izmaiņas lūpu apjomā, kā arī, kontūra kļuva redzamāka pēc  2h, kad atgriezos mājās pēc pasākuma, ļoti interesants produkts, bet nu es sākšu to testēt un atsauksme būs vēlāk.


Mazliet ieskats no pasākuma.

The Ladys class studijas mājīgās un skaistās telpas radija pareizo noskaņu, jāpiemin, ka skats pa logu bija vienkārši fantastisks! Vecrīga uz plaukstas :)
















Gaišas un mājīgas telpas :



šeit arī pati Dr. K.Azarjana

 Daudzviet šo produktu lietot ir iecienījuši arī vīrieši, nu ko, būs jātestē uz vīra! ;)


Sākās lielā testēšana, toņu daudz un visi jācaurskata ;)

Te arī es - selfijojos ;) 
Tada bija sī prezentācija

Lai forši!
Ilzux


4 komentāri

  1. Atbildes
    1. Cik saprotu jauns produkts gan kopumā, gan iekš Lv.. bet sajūta tiešām interesanta, ka lūpu kontura palika izteiktāka ;)

      Dzēst
  2. skaista vieta:) es arī par tādu firmu neesmu dzirdējusi, laikam, tiešām ir pavisam jauna:)

    AtbildētDzēst
  3. Haha, es arī blogā tiku :)
    Es tāpat atnācu plānajā pavasara mētelī un laiviņās, un uz mani daži tantuki arī noskatījās kā uz galīgi jocīgu.. :D

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma