Meklē blogā

Dermosil Living un Dekoratīvās kosmētikas jaunumi


Dermosil vasarīgie jaunumi ieved atpakaļ saulītē, vasarā un liegā smaržā – ok, vismaz daļēji jo mājas aromāts ir tiešām dievīgs, svaiga siltuma pilns aromāts, kas liek manai mājai būt ar noskaņu, kura neapnīk, jo ir neuzbāzīga, bet izsmalcināta.

Dermosil Living mājas aromāts lutina maņas, svaigo ziedu aromātu veido maijpuķītes uzplaiksni ķiršu ziedi, kuri mijās ar jasmīnu, aromāts ir dinamisks, tas mainās atkarībā no temperatūras, jo esmu pamanījusi, ka siltākā dienā dominē ķiršu ziedi, bet mazliet vēsākā maijpuķītes ar jasmīna grezno garnīru.
Jāpiemin, ka Living sērijai piemīt šis vienotais aromāts, kas ir forši, jo sezonāli var sevi iekļaut ziedu mākonītī un to izbaudīt.
Runājot par vizuālo un praktisko baudījumu, šo produktu lietoju gan dzīvojamā istabā, gan guļamistabā, ar savām klasiskajām formām tas lieliski iederas interjerā to papildinot, bet nedeformējot, manuprāt, forša dāvana kādam, kuram patīk ziedu aromāti un noskaņas radoši produkti.

Ķeroties klāt manam otram mīļākajam produktam Attīrošajām putām ar vitamīnu E, superīgs produkts ar diviem pumpīša spiedieniem veidojās krēmīgas putas, kuras forši notīra dekoratīvo kosmētiku ( tonālo krēmu, acu ēnas) savienojumā ar sejas sūkli tiek galā arī ar acu tušu, kas nav ūdens noturīga. Lietoju arī ikdienas sejas attīrīšanai, iepatikusies dēļ ērtā iepakojuma un tīrās ādas sajūtas, uzskatu, ka šis produkts vairāk piemērots kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm, jo ir ļoti tīras ādas sajuta, glicerīns un E vitamīns dara savu darbiņu, āda kaut tīra, bet nav savilkta.

Dermosil iluminating primer  20ml ir klasisks praimeris, kurš izlīdzina ādu un ļauj kosmētikai  labāk „pielīmēties” pie ādas, tā nodrošinot vienmērīgu klājumu. Es šo produkti izmantoju vairāk deguna, zoda un pieres rajonā, kur mana āda izteiktāk taukojās, tā kontrolējot kosmētikas noturību. Par pašu produktu runājot – ļoti klasisks, lieliski darbosies uz sausas, kombinētas un normālas ādas, ar manu taukaino ādu tomēr niķojās.

Produkts, kurš labi sadarbojās arī ar manu taukaino ādu ir Minerālpūderis 5gr, viegli uzslāņojas kārtu pēc kārtas, tā  es varu panākt sev vēlamo efektu, sedzamību un sajūta ,ka āda „elpo” ir labs pluss. Skatoties sastāvu – manīju arī argāna eļļu, bez talka, parabēniem un visa kā slikta. Manuprāt, labs produkts, labi klājās, ērts trauciņš , ar kura palīdzību var dozēt daudzumu, cik daudz produkta lietot.
Labu efektu var panākt lietojot virs tonālā krēmā, kā nostiprinošo pūderi, tad gan izmantojam pufīgāku pūdera otu, bet ja vēlamies īpaši sedzošu pārklājumu lietojam kabuki tipa otru ar kuru uzklājam minerālpūderi uz tīras ādas apļveida kustībām.

Moist Prof acu laineris mazliet apbēdināja jo tā pigments nebija tik intensīvs kā man gribētos. Paša lainera „flomiša” forma  ir ļoti laba un lietojama, tomēr, pigments ir vairāk asfalta melns, pelēcīgs nevis īpaši melns, kā to biju gaidījusi.

No bagātīgajiem paraudziņiem iepatikās Lving sērijas ķermeņa un roku losjons, arī izceļas pēdu krēms, kas pārsteidza ar liegu piparmētras smaržu ( tā man patīk labāk, par klasiskajām mentolīgajām smaržām pēdu krēmos).  Iepatikās lūpu spīdums, kuru jūs noteikti varat redzēt manā instagram kontā, kopā ar tēlu ko izveidoju izmantojot Dermosil produktus.



Lai forša diena!
Ilzux



*testa produkti

5 komentāri

  1. Forši, ka liek klāt tik daudz paraudziņu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tie paraudziņi baigi noder, var saprast, kas patik, bet kas ne ;)

      Dzēst
  2. jā, Dermosil ir feins. es vēl neesmu mēģinājusi viņu dekoratīvo galu, pagaidām turos pie kopjošā. patīk, ka var labas lietas par labām naudiņām dabūt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kopjošā kosmētika ir laba, pagaidām man patīk, dekoratīvajā īpaši ieteiktu pūderi, viņš man liekās labs un noderīgs produkts ;)

      Dzēst
  3. Moist proof laineri vajag sakratīt, tad tas būs mitrāks un līnija melnāka

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma