Meklē blogā

Dove Maximum Protection+KONKURSS

Nepieciešama ekstrēma pretsviedru aizsardzība uz 48H?
Dove antiperspirants to spēj sniegt! Es arī tam neticēju, kamēr pati neizmēģināju!


 „Dove paplašina savu produktu klāstu ar unikālu maksimālas aizsardzības krēmveida antiperspirantu, kas nodrošina spēcīgu 48 stundu aizsardzību un efektīvu, ilgnoturīgu mitrināšanu. Pateicoties krēmveida konsistencei, antiperspirants maigi mitrina un aizsargā ādu padusēs, vienlaicīgi novēršot pastiprinātu svīšanu. „

Dove Maximum Protection Original Clean Antiperspirant


Produkta anatomija: Iepakots kastīte, kas ieturēta klasiskā Dove stilā un sajūtās. Pats antiperspirants ir krēmveida kuru iespējams dozēt & kur ir iespējams izsekot līdzi cik daudz produkta jau ir patērēts un cik palicis. Iepakojums ērts, klasisks un šeit viss labi darbojās.

Produkta fizioloģija: Tekstūra krēmīga, smarža ļoti izteikti svaiga, mazliet vīrišķīga, bet patīkama, uzklājās labi, iesūcās ātri un neredzēju traipus uz drēbēm. Kairinājumu vai diskomfortu nejutu padušu rajonā, ļoti svaiga sajūta visas dienas garumā.

Darbībā: Interesantais sākās pēc 24h jo padušu rajons ir svaigs joprojām. Dušā jūtu ka šis rajons atšķīrās pēc tekstūras, tā var sajust līdzekli uz ādas, interesanta sajūta, tāpēc turpinu eksperimentu un nelietoju antiperspirantu arī otras 24h un man par lielu brīnumu tas nostrādāja!
Tāpēc varu teikt, ka šis produkts strādā un ir jaudīgs līdzeklis.
Pēc šī eksperimenta varu teikt, ka ir līdzekļi, kas darbojās šis norādītas 48h, sajūtas pēc otrās dienas, ka tomēr šis nav ikdienas līdzeklis, bet extremas nepieciešamības labs variants jo man patīk vieglāki līdzekļi, bet šobrīd manā arsenālā būs vel viens smagsvars kādam nopietnākiem pasākumiem, kad ir vajadzīga maksimāla aizsardzība.
Cik noprotu šim antipersperantam ārpus Lv ir arī citi aromāti un versijas, kas cerams ienāks arī Lv tirgū.

+ iepriecinu Jūs ar iespēju vinnēt Dove DermaSpa Goodnes ķermeņa losjonu un roku krēmu! Šeit būs balviņas divām laimīgajām sekotājām.

Aizpildi formu zemāk un izpildi visus noteikumus, galvenais noteikums ir  sekot man iekš Bloglovin  https://www.bloglovin.com/blogs/make-up-angel-13043883/followers
Neizmirsti atstāt savu e-pastu lai varu ar tevi sazināties, divu dienu laikā gaidīšu atbildi, ja nesaņemšu izlozēšu citu laimīgo!
Konkursiņš no šodienas līdz 1.Septembrim

Lai veicās!

a Rafflecopter giveaway

15 comments

  1. Mans e-pasts: daaniite14@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  2. mdiaana@gmail.com

    Forši uzzināt par šī līdzekļa iedarbību, tieši nesen domāju, ka vajadzētu pamēģināt, jo ikdienā Maxim un Diclor līdzekļus galīgi negribas lietot.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma