Meklē blogā

#LFsummerlovin skaistuma kastīte

„Beidzot atnākusi kastīte, kas man patika!”: Tā nodomāju, jau atverot iepakojumu ieraugot  super interesanto produktu klāstu, kas šoreiz ir  #LFbeautybox  Jūlija kastītē.

Kopš viņi izlaiž tematiskā dizaina un satura kastītes – tas mani iepriecina, tomēr, bieži vien pēdējā gada laikā tieši satura ziņā tās ir kļuvušas „plikākas” kaut arī dizaina ziņā krāsainākas.
Šī  #lfsummerlovin kastīte ir skaisti rozīgi- zeltaina, kas tiešām liek domāt par jūru, atpūtu un brīvdienām, kuras negrib beigties. Sastāvs gluži līdzvērtīgs, īpaši  Nuxe mirdzuma eļļa, kas liek iedomaties sevi pludmalē visu tādu mirdzošu  un saulē, ar 10ml produkta būs pietiekami lai saprastu vai šis ir mans produkts, kuru pirktu pilnajā izmērā. Jau tagad varu teikt, ka cerī gribas ir attaisnojušās, man ļoti patīk, gan sajūtas, gan mirdzums.
Savācam matus ar MITI zīmola „telefona vadu” matu gumiju un laižam peldēties, ieziežot lūpas un vaigus ar tikko jūtami maigo Bellapierre vaigu un lūpu produktu, veseli 5gr iepakojumā, ta lai pietiktu vasarai. Uzzīmējam uzacis ar  Benefit goof proof eyebrow pencil mehānisko zīmuli, gaiši pelēkā tonīti, ideāli man der! Diezgan vienkārsi izveidot gan dabiskas, gan izteiksmīgākās uzacis, tāpēc noteikti iekļūs manos favorītos.
Bukletā izslavēts kā top favorīts This Works zīmola maska, mitrinošais krēms un praimeris, viss vienā , iespējams, ka viņš arī darbojās, sastāvā esošais silikons nosit apetīti viņu klat uz sejas, bet gan jau saņemšos izmēģināt ( vel neesmu to izdarījusi). Šajā krēmā  ir ari + kā kofeīns, šea sviests un visādi citi labumi, bet tie silikoni man kaut kā atsit prieku un liek domāt par pumpām, kas no viņa varētu rasties.
Pēdējo produktu gan es nesmērētu savos matos un neņemtu līdzi ceļojumā Kebelo zīmola silk anti – frizz cream serum, nepatīk šis zīmols jo viņa šampūni un balzāmi man dedzināja galvas ādu. Tā kā šis produkts iet pāri bortam :)

Kopumā kastīte superīga un pārdomāta.

Ar sveicieniem

Ilzux

2 komentāri

  1. Krēmam sastāvu pat nepaskatījos. Silikons tiešām atsit vēlmi to lietot.
    Zīmulis man tika melnais nr.6 :(
    Par kebelo runajot, man nav bijis šampūns un balzāms, jo kādu laiku kastīti nesūtīju, bet tieši tagad lietoju kebelo masku - super. Pat neprasās neko ieveidošanai ieziest. Taču vēl nav 100% viedoklis, jo mēģināju tik 1x.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī nr6 bet viņš tāds pelecīgs, man ļoti labi derēja..
      Nu tā gadās, ka citiem baigi labi der, bet es 2x izmēgināju un galvu dedzināja tieši šampūns, balzāms tā ne, bet to jau arī nelieku pie matu saknēm. Mazliet traucēja ari tā ķimiskā smarža, kā pēc krāsotiem matiem :D

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma