Meklē blogā

LOOK INCREDIBLE DELUXE BEAUTY BOX Jūlijs

Esmu klāt ar savu mīļāko skaistuma kastīti!  Look incredible beautybox ir klāt,  esmu priecīga, bet ari mazliet vīlusies sastāvā, bet  nav jau tik traki, iespējams, ka esmu ļoti piekasīga, pēc pagājušās kastītes kur iztrūka produkts arī šajā iztrūkst produkts, kas mani mazliet "izbesīja" aizrakstīju klientu servisam un viņi dievojās, ka ir ielikuši lūpu spīdumu  iztrūkstošā produkta vietā, kas arī atbilst patiesībai, bet iepriekšējās kastītes iztrūkumu man neviens nekompensēja.


Sākšu ar to, kas man patika  un rādija izbrīnu, jo nebiju mēģinājusi vel nevienu no Giorgio Armani produktiem, šoreiz tas ir vaigu sārtums Second skin blush 20ml , kas tiešām perfekti klājās, ideāls savā tonī un noturībā - īsta konfekte, tonis ir neuzbāzīgs, bet patīkami papildinošs, pati uzklāšana nu ļoti silikonīga, bet šoreiz tas ir pluss vairāk nekā mīnuss. Turas uz ādas kā pielīmēts visas dienas garumā!
  MAC lūpu krāsa  Viva Glam (Miley  Cyrus 2) izteiksmīgi oranža matēta lupu krāsa, kura joprojām stāv un gaida savu kārtu, nespēju iedomāties, ka šādu toni lietotu dēļ tā, ka tomēr neesmu silta tonāla pārstāvis, ehh būs jādāvina tālāk!

Produkts, kas iepriecina ir Biodermas Hydrabio riche mitrinošais krēms jutīgai ādai, protams, šis ir diezgan trekns jo paredzēts dehidrētai ādai ,bet vienozimīgi labs un kvalitatīvs produkts, ko izlietot uz nakti, ja izrādīsies pārāk biezs un trekns. Tomēr  rodas jautājums :"Ko šeit dara sejas krēms?!"  biju domājusi, ka šī ir tematiskā kastīte, kurā apgrozās dekoratīvā kosmētika, principā, ja šāda tendence turpināsies sāku apdomāt vai vel sūtīt šo kastīti. 
Otrais pārsteigums, kas man nu galīgi šobrīd neko nedod ir Ultrasun after sun 150ml līdzeklis ar  Latvijas sauli - nu nezinu, vienīgais, ja dodas kādā ceļojumā varētu noderēt. Esmu dzirdējusi par šo zīmolu un viņš tiek pastiprināti "izvirzīts" pēdējā laikā ārzemju blogos. Ceru, ka radīsies iespēja to izmēģināt vel šajā gadā.
Perricone MD no lipgloss lipgloss viens interesants produkts ar spf 15 sastāvā, bez parabēniem un citām netīkamām vielām, sola rūpēties par lūpām un padarīt tas jaunavīgākas, maigākas un atjaunot dabiskās kontūras. Manas sajūtas ir kā uz lūpām būtu uzklāta eļļiņa ar toni, ļoti patīkama maiga vaniļas smarža, bez specifiskas garšas, patīkami kopj lūpu ādu. Viennozīmīgi kļūs par manu favorītu uz kādu laiku, kā arī, ieinteresēja šī zīmola citi produkti, būs jāpapēta vairāk.

Tāda ir mana mīļākā skaistuma kastīte šoreiz, daļēji vīlos, bet sagaidīšu jauno sūtījumu, varbūt tas kompensēs visu vilšanos!

Lai forša diena

Ilzux

2 komentāri

  1. Žēl, ka mac neder toņa dēļ.
    Pagaidām vienīgā kastīte, kas mani iepriecinātu, bija tā, kurā bija thebalm palete.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tonis ir pārāk silts, bet es jau domāju un kombinēju ko varetu tur darīt, iespejams, ja izmantotu kādu vēsāku lūpu zīmuli zem produkta būtu ok, bet iespējams vienkārsi tā būs laba dāvana kādai draudzenei ;)
      kopumā man patika kastīte kurā bija nars produkti... ši meneša kastīte ari ir diezgan superīga!

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma