Meklē blogā

Tests: Nivea protect & care anti-perspirant

Esmu cilvēks, kurš ikdienā lieto dezodorantus ar dabīgajiem kristāliem, vai kombinācijām ar dažādiem augiem, jo kristālu dezodoranti ir bez smaržas, bet tomēr gribās vieglu un atsvaidzinošu aromātu. Esmu pieradusi pie dažādiem Eko dezodorantiem, tāpēc man bija interesanti testēt, ko mazliet „stiprāku” un salīdzināt, kā reaģēs mana padušu āda.
Principā, tam izvēlējos labu laiku, kad bija nepieciešama papildus aizsardzība pret svīšanu un netīkamo aromātu, jo bieži vien, kad  ir svarīgas tikšanās un pasākumi, pēdējais par ko gribās domāt ir vai padušu zona ir svaiga.
Tā guvu iespēju patestēt un iesaistīju arī savu ģimeni, padaloties ar testa produktiem.
Atzīšos, ka mazliet baidījos par savām padusēm, jo es biju pārgājusi uz Eko dezodorantiem deļ tā, ka bieži iekaisa padušu āda un bija nepatīkama velkoša sajūta šajā rajonā, tāpēc „upurējos” eksperimenta labā.


Nivea anti-perspirant  protect & care   150ml izsmidzināmā forma/

#nekairina ādu
#nesatur alkoholu
#saderība ar ādu dermatoloģiski pārbaudīta
#48h aizsardzība un maiga kopšana

Manas sajūtas: Smarža ļoti klasiska, gluži kā dizains, kas liek saprast, jā  šis ir Nivea produkts ( man saistās ar sejas krēmu šis aromāts).
 Izsmidzināmais antiperspirants izmidzinās vienmērīgā, vidēji lielā mākonītī nokļūstot tur kur pienākas un nesmērē drēbes, kad ir nožuvis. Tas ir lielais pluss šim produktam, jo bieži vien  mitrākie- rullīša formas produkti ir jāžāvē un tie ir piemēroti rītiem, kad nav jāsteidzas.
Sajūtu ziņā gan rullīša, gan izsmidzināmais aerosols darbojas vienlīdz labi, stabili noturot svaigu padušu zonu 24h pie dažādas slodzes un saskarē ar dažādiem audumiem, gan sintētiskiem, gan dabiskiem.
Pleķus uz apģērba nemanīju, kas manuprāt ir pluss.

Padalījos ar savu ģimeni daļai izsmidzināmais  līdzeklis, bet daļa klasiski pieturējās pie rullīša produkta, tas, kas viņus vienoja, bija atsauksme, ka produkts darbojās ļoti labi un pilda savas funkcijas arī pie dažādas intensitātes līmeņiem.

Kopumā vērtējot – izvēlētos izsmidzināmo versiju, jo tā nožust ātrāk un patīkams pluss ir drošības slēdzenīte ( kad jāpagriež vāciņš un viņš tiek nofiksēts) tādējādi nenotiek neparedzētas noplūdes :)
Padušu āda eksperimenta laikā jutās komfortabli, nekādus iekaisumus neradīja.
Vai es atgriezīšos pie anti-perspirantu lietošanas ikdienā?  Domāju, ka nē, bet brīžiem, kad ir nepieciešama maksimāla aizsardzība šis būs labs palīgs.

Lai forša diena!
Ilzux

*testa produkts

2 komentāri

  1. man, diemžēl, ne viens, ne otrais nederēja :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tu ikdienā lieto stipros dezīšus? Iespējams, ka tāpec nederēja.. bet vel stiprāks ir dove produkts, ko testeju, seit tiešam, ar visu dušošanos 2vas dienaktis noturejās efekts!

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma