Meklē blogā

COLOR RICHE GOLD OBSESSION LŪPU KRĀSA

Gribi mirdzēt  ne tikai svētkos, bet ari ikdiena? Tas var likties mazliet traki, mazliet koķeti visnotaļ intriģējoši ar  zeltaino mirdzumu ko tev mēģina sniegt  L`Oreal jaunais lolojums, lūpu krāsas  ar zeltu, Gold obsession!

Ražotājs mums sola jaunas, bagātīgas krāsas ar 24 karātu zeltu, tā maigā veidā  ienesot mūs mirdzošajā trendā, kas gan man liekās ļoti jauks un baudāms, vismaz šajā konkrētajā lūpu krāsā jo ir pietiekami  uzstājīgs, lai  tu spētu ieraudzīt mirdzumu, bet ir pietiekami maigs, lai pārmērīgi nesakustinātu trauslo komforta zonu par lūpu krāsu, kuru ir iespējams lietot arī ikdienā.

"Vērtīgs 24 karātu zelts un 5 krāsu toņi mirdzošām lūpām gatavi visizsmalcinātākajai ballītei. Spilgtas un dzirksteļojošas satīna krāsas, delikāti un izsmalcināti toņi ar zelta atspulgu.Formulas sastāvā mirdzošās eļļas, tīrie un unikālie pigmenti saglabā mirdzošu lūpu izskatu visas nakts garumā"

Pieci mirdzoši toņi - nepārprotiet, kad saku mirdzošs, tas nav kliedzoši mirdzošs, bet drīzāk maigs mirdzums, kas rodas no simtiem sīku mirdzuma daļiņu lūpu krāsās.

Produkta sajūtas  uz lūpām ir ļoti komfortablas, nav sausinošas sajūtas, kas priekš manis ir liels pluss, esošie testa toņi ir ļoti nēsājami ikdienā, vai vismaz  neformālos pasākumos, kur ir nepieciešamība pēc kāda mirdzuma odziņas, kuru arī ienes šīs lūpu krāsas.
Pakāpeniski noēdoties no lūpām uz tam paliek vien mirdzums, kas veidots no simtiem zelta puteklīšu.
Atzīšos, ka šīs lūpu krāsas atgādina manus agrīnos skolas gadus, kad spēcīgās un mirdzošās lūpu krāsas bija dikti jaunu trendā.
Tomēr, jāsaka, ka šīs lūpu krāsas dēļ savām barojošām īpašībām nav ļoti noturīgas, drīzāk maigas un pakāpeniski noēdas, lūpu krāsu smarža nav uzbāzīga un ļoti liega vaniļas smarža un jā - viņas futlāris noslēdzās ar klikšķi ( zinu, ka sīkums, bet patīkami).

Šādi izskatās uz lūpām Pink Gold  un Rose Gold ar un bez zibspuldzes

Kopumā  vērtējot - patīkama, satīna, mirdzoša lūpu krāsa, kas spēj būt nēsājama arī ikdienā, ļoti maiga un sievišķīga tēla radīšanai, mazliet pieskaroties mirdzošajam trendam šajā rudenī. Noteikti gribētu izmēģināt arī to tonīti kas zelta krāsā - liekās samērā feini & ekstravaganti:)

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts



2 komentāri

  1. Ljoti sievishkjigi un maigi tonji! :) :)

    AtbildētDzēst
  2. Patīk toņi. Vienīgi man kaut kā Loreal lūpenes sāk uz nerva krist, jo nu nepatīk man tā smaka, pie tam, tā ilgi turas un ar smaržām sanāk kontrasts.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma