Meklē blogā

Māra Naturals un produktu apskats

Čaviņ, meitenes!

Pagājušā gada nogalē guvu iespēju iepazīt, ieraudzīt, apčamdīt un sajust uz savas ādas, kādu īpašu produktu līniju. Jāsaka, ka mūsdienās dabiskais un eko ir ne tikai "hipsteru" trends, bet arī, tīkams cilvēkiem, kuri seko līdzi  savai ādai un veselībai kopumā, apzinoties, ka kvalitatīva un tīra ( bez parabēniem, SLS u.c "briesmoņiem") nav tikai tukša skaņa, bet gan veids, kā ķermeņa kopšanu padarīt par veselīga dzīves veida sastāvdaļu.

Viennozīmīgi, uzskatu, ka šī Latvijas zīmola "Māra naturals" ienākšana tirgū  ir manāma, jo produktu sastāvs runā pats par sevi. Cik nopratu, šie produkti ir uzlaboti ar visādiem labumiem, tai skaitā alveju, dažādiem augu ekstraktiem un eļļām, piemēroti vegāniem, kā arī estētisks baudījums, jo jūs ari piekritīsit, ka viņu iepakojums ir ļoti pievilcīgs.
Saskaroties ar dabiskiem produktiem, pirmais, ar ko tie saistās ir savādi aromāti, bet ne šajā gadījumā, jo šajā Māra naturals zīmola kopjošajā kosmētika ir burvīgi aromāti, kuri papildina produktu kopjošās īpašības.
Kopumā ir  četras līnijas,kuras nosacīti saistās ar ādas tipiem:
Melleņu, Plūškoka,Dzērveņu,Rabarberu
Pirmā, man interesantā un uzrunājošā ir Plūškoka līnija, no kuras es guvu iespēju testēt kāju krēmu.
Kāju krēma struktūra ir diezgan viegla, tomēr barojoša, smarža ir dievīga un man ļoti tīkama, nekādus negatīvus aspektus šim produktam nemanīju. Lietojot kŗemu varu teikt, ka ādā tas uzsūcās ātri, neatstājot taukainu sajūtu, pēdiņas ir koptas un apmīļotas, bet man šajā procesā tiek jaukais aromāts.
Interesantais šajā produktā ir kopjošās īpatnības, kas ļauj pabarot ādu.

Ja man ir jāpiesinās, tad tomēr piesiešos iepakojumam, jo metāla tūbiņa ir viena no tām, kas man rada "stresu" ka tā saplīsīs un produkts tiks izšķērdēts.

Dzērveņu līnijai piemīt dzērveņu skābi saldais bērnības "ledeņu" aromāts, šobrīd lietoju Dzērveņu līnijas ziepes, jauka sajūta, ādu  paliek zīdaina un maiga, ļoti patīkama sajūta, ne tikai smaržas baudījumā. Ņemot vēra, ka produkts ir dabisks, tomēr tas diezgan labi puto un veido ļoti maigas, blīvas putiņas.
Interesantais šajā produktā ir bērnības emociju raisošais aromāts& alvejas ekstrakts, argāna ēļļa.
Produkta nevienozīmīgā daļa -  laikam jau ir cena 21euro no vienas puses ir padārgi, bet saprotu, ka tilpums arī ir iespaidīgs 500ml.. Tas principā jāizsver katram pašam, pēc iespējam un vajadzībām.Tomēr jāsaka, ka cenas visiem produktiem ir vidējas un samērā pievilcīgas, piemēram, kāju krēmam 10euro , bet ķermeņa jogurtam 15euro.

Kopumā pašas līnijas ir ļoti plašas, tai skaitā eļļas, dušas un ķermeņa produktus, vannas pienus, pat saules aizsarglīdzekli. Labprāt būtu atrādījusi jums vairāk bildes, bet diemžēl mans telefons, kopā ar bildēm ir nobrucis, tā kā nāksies pašiem apskatīt viņu internet- veikalā, vai veikalos Rija, apčamdīt un sajust vai šie produkti būs uz palikšanu arī jūsu plauktiņos.
Nopērkamas viņu interneta veikalā https://maranaturals.com un veikalā Rija

Ko es gribētu izmēģināt?  Noteikti melleņu sēriju, burvīgi smaržojošs brīnums - kā mežā salasītas mellenes, smarža dievīga!!

Lai jauka diena!
Ilze



1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma