Meklē blogā

NYX Soft Matte lip cream /SMLCSET06

Čaviņ, meitenes!

Esmu uzkārusies uz NYX produkciju kopumā, man ir ļoti daudz produkti no NYX sortimenta, bet kaut kā bieži vien esmu tā safanojusies, ka piemirstās par tiem pastāstīt un padalīties. Nezinu kāpēc, bet man vienmēr  ir vieglāk padalīties vai pabrīdināt par fail produktiem, nekā pateikt - jā, šis ir 100% labs un fantastisks, iespējams, ka pārāk atbildīgi pieeju atsauksmju rakstīšanai.

Bet šoreiz par produktiem ,kuri man nelikās 100% wow, bet kuri ir "iconic" produkti, tieši NYX sortimentā, jā - es runāju par Soft matte lip cream, šie mazie skaistuļi, visās varavīksnes krāsas ir iekarojuši pasaules tirgu un triecien-tempos ienāca mūsu mazajā LV tirgū, par ko man ir prieks, jo toņi ir īstas konfektes.
Produkcijas sortiments tieši lūpu produktiem ir kosmisks, manuprāt jebkurš kosmētikas fans var atrast savu  101 toni dažādās nokrāsās. Kā jau pamanījāt, tad mana mīļākā toņkārta ir violetie, tumšie un vīna krāsas toņi, kas laimīgas sakritības pēc ir  arī trendīgi.

Protams, ka nevarēju neiegādāties šo piedāvājumu, kur trīs lūpu -krēmi SMLCSET06, matētās lūpu krāsas ir tikai par nieka 10euro, liekās, ka citās toņkārtās ( arī siltajās) vel nesen redzēju NYX veikalā, kad kārtējo reizi gāju iečekot jaunumus. Iepakojumi sadalīti par trīs gabaliem paciņā.  Katrā lūpu krēmā ir 8ml, kas manuprāt ir pietiekami priekš šāda veida produkta.

Manā iepakojumā ir šādi produkti

Augšējais ir copenhaden, tad havana, vancouver
Burgundijas tonis SMLC20 Copenhagen kurš ir viens no labākajiem toņiem, jo klājās ļoti vienmērīgi, maigi, samērā blīvs un pigmentēts, šī seta vislabākais tonis, kā arī, patīk sajūta uz lūpām- ne pārāk sausina, ne kā savādāk traucē.
Noēdās vienmērīgi, bet vairāk centrālā daļā, nepeld aiz lūpu kontūras un ir ļoti labs produkts kopumā.

Violetais tonis SMLC26 Havana, kaut arī viens no maniem favorītiem toņu ziņā, tomēr, diemžēl ir jāpacenšās ar viņa uzklāšanu uz lūpām, nesaprotama iemesla dēļ klājās nevienmērīgi, jāuzslāņo lai nosegtu manu dabisko lūpu krāsu.

Tumši violetais SMLC29 Vancouver,  jau daudz pigmentētākas un klājums ir vienmērīgs, tomēr nākās pacensties ar uzslāņošanu, lai klājums būtu pietiekami pilnvērtīgs.

Kopumā uzskatu, ka produkts ir labs, bet kā skatos, katrs tonis atšķiras ar savu pigmentu un klājumu, tāpēc ir vērts izmēģināt pirms pirkšanas, vai arī , paklausīt manam ieteikumam un iegādāties skaisto  Copenhagen toni ;)

Kādi ir Jūsu mīļākie toņi?

Lai forši!
Ilze

2 komentāri

  1. Es laikam nesaprotu, kāpēc visi tā jūsmo par šiem soft matte lip cream, Ziemassvētkos saņēmu tādu līdzīgu komplektu tikai ar savādākiem toņiem, man nepatika. Laikam esmu tā pieradusi pie ebay noturīgajām matētajām lūpu krāsām,ka šie lika pamatīgi vilties. Protams, es vēl gribētu pamēģināt kādu no nude toņiem ikdienai, bet tos spilgtākos noteikti nē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pamēģināju arī ebaja lūpenes, bija ok, dažas tikai tādas lipīgākas trapijās. Nyx man patīk jo nesausina lūpas, vismaz šie matētie produkti.. no Nude es kaut kā baidos :D vienmēŗ liekās, ka izskatīšos kā ar līķa lūpām :D Zinu, ka tas ir manas iedomas :D

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma