Meklē blogā

DNC vaski rokām un pēdām

Čaviņš, meitenes!

Gribēju padalīties ar kādu jaunatklājumu no DNC krēms koncentrāts- vasks rokām, kurš palīdz cīnīties ar sausu roku ādu un to dziedēt, kā arī piemēroti cimdiņi no DNC kurus var izmantot komplektā ar šo vasku, atstājot uz nakti vai tad, kad sanāk laiks, lai mīkstinātu un koptu roku ādu. Līdzīgs produkts ir DNC vasks priekš pēdām, abi šie produkti  ir 80 ml katrs, skrūvējamā metāla bundžā.

Kā to lietoju ?

Uz attīrītām, bieži vien noskrubētām plaukstām uzklāju pietiekamu daudzumu vaska, iemasēju ādā, tā konsistence ir izteikti eļļaina, aromātiska, sajūtu kampara smaržu, tiem kuriem tā patīk, gan jau patiks arī produkta darbība.  Cik saprotu, šis produkts satur tikai dažādas eļļas, kuras baro ādu tāpēc lai viņas kārtīgi parūpētos par roku ādu palīgā nāk kokvilnas cimdiņi, kas ir samērā elastīgi, izskatās, ka derēs dažādiem izmēriem. Atstāju  uz nakti - no rīta  pamodos ar ļoti maigām plaukstam, zīdainu ādu.
Esmu lietojusi arī dienas laikā, izskatās, ka pietiek ar 30.min cimdiņi + vasks kombinācijā, lai āda izskatītos koptāka un maigāka.


Aktīvie ingredienti: Vasks,  olīvu eļļa, kakao eļļa, E vitamīns, kumelīšu eļļa, ciprises eļļa

Pēdu vasku lietoju līdzīgi un tas jau ir daudz ierastāks process, tikai uzklāju uz pēdām pēc dušas, tad kārtīgi iemasēju un uzvelku zeķītes, ļoti forša sajūta, īpaši dēļ piparmētras smaržas kura ir klātesoša šim produktam.

Aktīvie ingredienti:  Vasks,olīvu eļļa, kakao eļļa, Eikalipta eļļa, rozmarīna eļļa, citrona eļļa, piparmētru eļļa, E vitamīns

Vienojošais šajos produktos ir eļļainā tekstūra un tas, ka tie nesatur ūdeni - tāpēc tie ir super koncentrēti un aktīvi un man ļoti iepatikušies, iesaku abus produktus, gan kājām, gan rokām ;)

Nopērkami Drogu plauktos  un http://www.1a.lv/ interneta veikalā.

Lai forša diena
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma