Meklē blogā

The Body Shop - Drops Of Youth Jaunības esences losjons

Čaviņ, meitenes!

The Body Shop produktu līnija Drops Of Youth, kļuva par manu favorītu tajā mirklī, kad es iepazinu viņu nakts masku, ilgi domāju vai iegādāties šo masku, bet kad iegādājos - nenožēloju jo produkta efekts ir izcils. Tieši tāpēc ar prieku sāku testēt šo losjonu, cerot uz labiem rezultātiem savā ādas kopšanas rituālā. Uzskatu, ka katrai sievietei savas sejas ādas kopšana ir kā mazs rituāls, laiks, kad atbrīvoties no stresa pirms naktsmiera vai uzsākot dienu padarīt to pozitīvu un enerģijas pilnu.
Drops Of Youth Jaunības eseneces losjons sola uzlabot kopējo ādas stāvokli, padarīt to vitalizētāku un enerģijas pilnu - sniedzot jaunības pieskārienu ādai.
Šis produkts ir interesants, jo tas ir jāuzklāj pirms serumiem un sejas krēmiem,  cik es novēroju tieši viņš palīdz uzsūkties un uzlabo daudzu citu produktu efektivitāti, manuprāt ļoti interesants līdzeklis.

Es šo produktu lietoju uzreiz pēc sejas attīrīšanas un tonika,  uzpilinot pāris pilienus pakustās, tad vienmērīgi iemasējot sejas/ dekoltē apvidus ādā, līdz tas absorbējās.
Konsistence ir biezāka nekā sejas tonikiem, mazliet plūstošāka, ļoti atgādina alvejas sulas konsistenci, kas gan nav brīnums, viens no sastāva pamata komponentiem ir alveja, kas jau izsenis pazīstama ar savām dziedējošām, mitrinošām īpašībām, kuras lieliski var sajust šajā produktā.

Darbībā: Lietoju šo produktu jau vairāk par sešām nedēļām un varu pateikt to, kā mainījās manas sajūtas ši produkta lietošanas laikā. Pirmās divās nedēļas sajutu, kā mana āda  uzvedās kā izslāpusi un ļoti ātri to absorbē rezultātā mana āda izskatījās svaigāka un mitrinātāka.
Pēc četrām nedēļām sāku pamanīt, ka šis produkts labi sadarbojās ar sejas krēmiem un serumiem, jo ja es viņu lietoju pirms sejas krēma / seruma produktu efektivitāte aug, āda izskatās tvirtāka un atpūtusies.

Rezultāti un secinājumi: Uzskatu, ka šis ir produkts kuru iekļaut savā sejas kopšanas rituālā jo viņš acīmredzami labi mitrina sejas ādu, padarot to svaigāku. Ekonomisks produkts jo nepieciešamas vien pāris pilītes lai noklātu sejas ādu.
Vai es pirkšu šo atkārtoti? Noteikti, ja vien neuzradīsies, kas intriģējošāks no Drops Of Youth sērijas, jo šīs sērijas jaunumus es gaidu ar prieku.

Produkta sastāvs:
Aqua/Water (Solvent), Propanediol (Viscosity Controlling Agent), Alcohol Denat. (Solvent), Phenoxyethanol (Preservative), Betaine (Hair Conditioning Agent), Polyacrylate Crosspolymer-6 (Emulsion Stabilizer), Polysorbate 20 (Emulsifying Agent), Butylene Glycol (Humectant), Caprylhydroxamic Acid (Chelating Agent), Methylpropanediol (Solvent), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (Skin Conditioning Agent - Humectant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Sodium Hyaluronate (Humectant), Citronellol (Fragrance Ingredient), Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate (Skin Protectant), Eryngium Maritimum Extract (Natural Extract), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Glycerin (Humectant), Cinnamomum Cassia Bark Extract (Fragrance Ingredient), Poterium Officinale Extract/Poterium Officinale Root Extract (Skin Conditioning Agent), Zingiber Officinale Root Extract/Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract (Natural Additive), Limonene (Fragrance Ingredient), Leontopodium Alpinum Meristem Cell Culture (Skin Conditioning Agent), Citric Acid (pH Adjuster), Xanthan Gum (Viscosity Controlling Agent).

Cena :19euro

Lai skaista diena!
Ilze



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma