Meklē blogā

Iepazīstoties ar DNC kosmētiku & Hialoronskābe Gemene

Čaviņ, meitenes!

Jūs noteikti esat pamanījušas DNC(delicate natural cosmetic ) kosmētikas produktus, viņi izceļas ar izteikti raibu iepakojumu un savā ziņā "neformātu" bet arī  tie ir vieni no produktiem kurus es meklēju "Drogās" bez viņu māliem nespēju iedomāties savu ikdienu - tie tiešām ir ļoti kvalitatīvi produkti par izcili labu cenu. Kādu laiku atpakaļ biju aizrāvusies tikai ar dabisko kosmētiku, tāpēc sejas maskas uzjaucu pati, tad tieši DNC māli bija vieni no esošākajiem manā kosmētikas arsenālā.  Ja neesat vel mēģinājušas, tad noteikti ieteiktu izmēģināt.

Pēdējā laikā  youtube vidē ir sacelts ļoti liels tracis par produktiem, kuri ir budžeta klases  pēc savām labajām cenām, bet efektīvi savā lietošanā jo nesatur neko lieku, varu teikt, ka tik cik esmu iepazinusies ar DNC produktiem, tiem ir līdzīga koncepcija.  DNC pamata koncepcija, kur centrā ir kvalitatīvs produkts, kurš nesatur nekā lieka. Tie ir koncentrēti produkti, tai skaitā sāļi, māli, augu koncentrāti un dabiskas eļļas. Tā ir iespēja pašai kombinēt koncentrētus produktus pēc savām vajadzībām, cenas netraucē izmēģināt tādus produktus, kurus bieži atturamies izmēģināt no dārgākiem zīmoliem.
Pagaidām es redzu ļoti daudz plusu, iespējams, ka līdz šim nebiju izmēģinājusi tik daudz produktu jo iepakojums mani mazliet atbaidīja, diemžēl bija ļoti maz informatīvā materiāla par šo zīmolu Drogu veikalu tīklā.
Starp citu ir iespēja aplūkot visu sortimentu viņu mājas lapā http://www.dncswiss.eu/lv/about-us/
Varbūt esat pamanījuši iepakojumus ar zīmolu "Gemene" arī šie produkti ir attiecināmi uz DNC produkciju, tieši pie šiem biju pieķērusies pirmām kārtam un izmēģināju.



Hiloronskābes serumu sejai - jo manā ādas kopšanas rutīnā tas ir viens no svarīgākiem punktiem, labs un efektīvs sejas serums. Mitrināšana ir viens no būtiskajiem aspektiem man kā taukainas ādas īpašniecei, jo bieži vien izjūtu mitruma trūkumu, kas rezultejās ar nogurušas ādas efektu.
Šim produktam ir parocīgs iepakojums, kas ir stikla kolbiņa ar pipetīti ar kuru viegli dozēt nepieciešamo daudzumu. 
Izmantoju šo produktu uz attīrītas sejas ādas no rītiem vai vakariem, kā nu kuro reizi jutu nepieciešamību pēc svaigākas, skaistākās ādas. Mitrināšanas funkcija ir tiešām ļoti laba, āda pēc šī seruma lietošanas jutās jaunavīgāka, mazliet ar liftinga efektu un labi sadzīvoja ar sejas krēmiem un citiem maniem ikdienas produktiem.
Patēriņš ir diezgan minimāls, iesūcās ļoti ātri, produktam nav smaržas.

Kā vienīgo mīnusu varu pieminēt tikai izmēru, tomēr, uzskatu, ka 10ml ir samērā maz, jā, protams, ka šo produktu vajag pavisam mazliet, bet esmu pieradusi pie lielākiem tilpumiem.

Hialuronskābe , ādas ap acīm kopšanai, flakons ar metāla trulīti, kam ir izteikta atvēsinoša iedarbība, kā rezultātā mazinās uztūkums apkārt acu rajonam, to ir efektīvi uzklāt no rīta tā atsvaidzinot un mitrinot šo rajonu. 
Uzreiz pēc uzklāšanas jūtu kā āda kļūst stingrāka, svaigāka, zem acu grumbiņas paliek  mazliet nemanāmākas un skats uz dzīvi priecīgāks. Tomēr viņu uztveru vairāk kā serumu, tāpēc pēc uzklāšanas un absorbācijas man prasās ko mazliet treknāku, ko uzklāt pa virsu, pēc šī acu seruma.

Kopumā varu teikt, ka man ļoti patika šie abi produkti, visām savām draudzenēm jau esmu viņus ieteikusi izmēģināt, kā arī, Drogās tieši šobrīd ir atlaide Hialuronskābei ap acu rajonam. Uzskatu, ka šos produktus iegādāšos atkātoti.

Ko esat izmēģinājušas no DNC un ko ieteiktu man izmēģināt? Jau pavisam drīz pastāstīšu par kādiem interesantiem produktiem no DNC - matu maskām, bet tās atkārtoti kolektīvi jāiztestē ar draudzenēm.

Iespējams iegādāties gan Drogu veikalu tīklā, gan internetā http://www.1a.lv

Lai forša diena!
Ilze


*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma