Meklē blogā

Jeffree Star lūpu krāsu tests Pasaules Optikas prezentācijā

Čaviņš, meitenes!

Pagājušā gadā, kad ieraudzīju Jeffree Star matētas lūpu krāsas uz maziņu, bet tomēr izpārdošanu, nevarēju atturēties tās iegādāties, jo man patīk viņa makeup māksla, kā arī viņa spēja sevi iznest diezgan ekstrēmā un interesantā formā.

Saņemot ielūgumu uz Pasaules Optikas pasākumu, kurš noritēja Itālijas dizaineru noskaņā,  sapratu, ka šīm lūpu krāsām ir jāuzliek smags uzdevums - noturēties, neizsmērēties un izskatīties skaisti ņemot vērā, ka es noteikti padzeršos un uzkodīšu kādu itāļu uzkodu.
Jeffree Star Velour liquid lipstick #watermelon soda - kura vairāk rozīgs koraļļu tonis un #nudebeach - kurš izteikts persiku tonis.


Pasaules Optika prezentēja jaunākās tendences tādiem Itāļu dizaina grandiem kā PRADA, MIU MIU, Giorgio Armani, Dolce&Gabbana un Versace, par kuru kvalitāte nav īsti apstrīdama, bet dizaini jau pēc katra patikšanas un iekšējās sajūtas. Prezentācija notika Galerija Centrs veikalā, kur visus viesus izklaidēja, ne tikai dažādu pašportretu uzņemšana ar dizaineru brillēm, bet arī mīms, kurš padarīja vakaru nepiespiestu un draudzīgu. Bija interesanti iepazīties ar šis vasaras karstākajiem jaunumiem, godīgi sakot, esmu iemīlējusies Prada brillēs, bet nu .. kā jau bieži tas gadās, viss skaistais ir adekvāti dārgs..





No šīm jaunajām kolekcijām mani visvairāk uzrunāja Pradas brilles kuras ar savu interesanto ģeometrisko formu likās pietiekami interesants aksesuārs vasarai. Dolce & Gabbana bija klasiskas un pilnīgi manā komforta zonā, uzskatu, ka šādas saules brilles neesātu ikdienā un labprāt.


Esmu no tiem cilvēkiem kuri maksimāli piekasās lūpu krāsām, īpaši ja tās solās būt noturīgas, jo parasti tas nes līdzi  sausinošu sajūtu vai velkošu sajūtu, kas nu galīgi nav manā komforta zonā, īpaši, ja lietoju šos produktus uz pasākumiem, kur negribu katru stundu atjaunot lūpu krāsu.
Šajā pasākumā izvēlējos divu lūpu krāsu kombināciju jo gribēju panākt ombre efektu uz lūpām un mazliet iestilot ar  vasaras trendu

Pirmais ar ko saskaros ir lūpu krāsas smarža, tā ir salda, pēc konfektēm, klājums ir ļoti viegls, patīkams, klājās plānā kārtā, neveido kunkulīšus -ātri nožūst tāpec ombre radīšana norit lielā ātrumā, produktu var uzslāņot un izskatās labi. Loti ērts aplikators ar kuru ir iespējams uzklāt precīzas līnijas.

Bieži vien, pat ja šāda veida produkti nesausina lūpas, kad tos "nēsā" rodas īpaši sausinoša sajūta pēc šo produktu noņemšanas, bet ar šim lūpu krāsām tā nav - lūpas bija mazliet sausākas, bet tās nesprēgāja, nesāpēja un neradīja nekādu diskomforta sajūtu.
Lūpu krāsas nerada nospiedumus uz ūdens pudeles, vai citu vaigiem, buču drošas lūpu krāsas ;)
Pati lūpu krāsas noņemšana gan bija  grūts uzdevums, jo ar micelāro ūdeni viņas negāja nost, paņēmu eļļas saturošu līdzekli - lūpu krāsu noņēmu diezgan viegli, tomēr, varu apgalvot, ka šī lūpu krāsa ir ļoti noturīga.

Rezumē: Šīs lūpu krāsas ir labas, jo tās turas, ja tiek lietots tikai ūdens, var droši iedot kādu bučiņu, bet ja tu ēdīsi taukainu ēdienu, tad šī lūpene pamazām drupināsies nost sākot no lūpu centra, tomēr, to var atjaunot un uzslāņot.
Mīnuss ir tas, ka man nepatīk ka viņa noēdas no  iekšējās lūpu malas- centra, zinu, ka piekasos, bet ja izvēlos šādu spilgtu toni, tad man tas ir svarīgi, lai šī "maliņa" nav tik ļoti redzama.
Vai es pirkšu atkārtoti ? Jā, jo uzskatu, ka viņas ir ļoti, ļoti komfortablas.
Vai ir lētāki analogi? Jā, bet šajā produktā man patika mitrināšana, ļoti viegla sajūta uz lūpām un produkta smarža.

Nopērkamas https://jeffreestarcosmetics.com/ ( tur šobrīd ir atlaides pāris produktiem).
vai http://www.beautybay.com/cosmetics/jeffreestarcosmetics/buy2andsavevelourliquidlipstick/

Produkta cena bez atlaides 18euro

Lai forša diena!
Ilze

1 komentārs

  1. Izksatās, ka bija interesants un patīkams pasākums :)
    Jeffry Star nepiesaista kā personība, bet izskatās, ka viņa produkti labi. Patīkami toņu lūpu krāsām.

    Anita,
    http://anitasdiaries.com/

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma