Meklē blogā

MAC Fruty Juicy lūpu krāsas atsauksme

Čaviņs, meitenes!

Beidzot arī mums ir atnākusi vasara,  ceru ka uz ilgu laiku, siltais laiks  liek domāt par siltajām zemēm un ieviest izmaņas garderobē, ieviešot tropiskus rakstus savā garderobē, bet nu arī  kosmētikas maciņā!
MAC laidis klajā limitēto kolekciju Fruity Juicy kura rotāta ar eksotiskiem rakstiem -augļiem, ziediem un tropu noskaņu. Uz ko es metu acis ir limitētie pūderi un izgaismotājs, kas ir bezgalīgi skaists, bet pagaidām, vel turos.. ;)


Manās rokās ir nonākusi MAC Fruity Juicy  Love at First Bite 3gr.

Lūpu krāsa ir mazliet satīnīga, svaiga, sulīga rozīgi- koraļļu apakštonī, kas ļoti iederas siltajā vasaras noskaņā uzlabojot garastāvokli un sajūtas.
Ar ļoti vieglu, tikko manāmu vaniļas aromātu,kurš netraucē nēsājot. Atzīšos, ka es iemīlējos šajā lūpu krāsas dizainā! Tik vasarīgs, ka metu acis uz kādu no limitētajiem lūpu spīdumiem.

Sajūta nēsājot: Lūpu krāsa klājās ļoti krēmveidīgi, patīkami un maigi, neveidojot švīkas, nav nepieciešams uzslāņot un īpaši censties, lai uzklātu vienmērīgi - jo tā klājās ļoti labi. Tomēr, padzeroties  atstāj nospiedumus uz kafijas/ tējas krūzes un ūdens pudeles, bet  tā nepazūd no lūpām,  diezgan labi "iesēžās"  kaut arī,  nav smaga sajūta to nēsājot. Lūpu krāsas samērā noturīga- pēc ēšanas nepieciešams atjaunot, bet tā nav pilnībā nogājusi no lūpām.
Šajā foto uz lūpām, kaut arī,  grūti noķert apakštoni ar foto palīdzību.

Vai es ieteiktu to iegādāties?
Jā, jo lūpu krāsa ir ļoti komfortabla, tonis ir interesants, kas ir pa vidu starp rozā un koraļļu, iepakojums ir burvīgs un mani priecē katru reizi, kā vien izņemu to no somiņas.

Cena: 20euro

Meklē MAC stendos T/c Spice, T/c Alfa  iekš Douglas veikaliem, vai interneta veikalā


Lai saulaina diena!
Ilze


*testa produkts


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma