Meklē blogā

Catrice uzacu, skropstu, lūpu produkti- atsauksme

Čaviņ,

Kādu laiciņu atpakaļ jau runāju par Catrice jaunumiem savā youtube kanālā, beidzot pēc laika pārbaudes varu  atrādīt produktus arī blogā, par tiem sniedzot pilnvērtīgāku, laika pārbaudītu viedokli.

Kopumā, varu teikt, ka manas domas pārmērīgi nav mainījušās, ja nu vienīgi daži produkti sevi ir parādījuši labāk, nekā es to biju iedomājusies iepriekš.
Catrice Lip Cushion  #020Better Make A Mauve lūpu spīdums, kurš ar savu foršo pasniegšanas formu iekaroja manu sirdi pirms vel to izmēģināju uz lūpām. Saskaroties ar lūpu ādu - sapratu, ka šis būs viens no tiem produktiem, kuru labprāt lietošu, jo viņš pēc savas konsistences ir ļoti patīkams, nav pārāk lipīgs un labi "dzīvojās" uz lūpām, tās nesausinot vai kā savādāk neveidojot nepatīkamu efektu.

Catrice 18h Colour  & Contour #010 Me, My Black And I - ikdienas melnais zīmulītis, labs, ērts un foršs, man patīk jo ir mīksts un mehāniskais zīmulis, tā tad nav  jāuzasina. Pietiekami smuki turas arī ūdenslīnijā- nekarinot acis. Domāju pameklēt krāsaināku versiju, jo noturība ūdenslīnijā ir pietiekama, lai forši nēsātu kādu spilgtāku toni, tā atsvaidzinot ikdienas grimu.

Catrice Slim‘Matic Ultra Precise - uzacu zīmulis kura konsistence ir vairāk vaskainas pomādes, nekā zīmuļa konsistence, vienlaicīgi gan mīksts, gan diezgan ciets mehāniskais zīmulis, kurš spēj uzvilkt ļoti plānas, precīzas līnijas. Ideāls priekš matiņu imitācijas, lietoju kopā ar uzacu ēnām, lai koriģētu gan savu uzacu krāsu, gan apjomu.

Catrice Rock Couture Extreme volume mascara  12ml ar iespaidīga apjoma silikona birstīti, kura palīdz atdalīt un radīt apjomu.  Tomēr, šī ir vairāk apjoma tuša, klasiska, laba, bet  man gribētos ko vairāk pagarinošu. Neredzeju nekādu wow efektu, vismaz uz manām skropstiņām, bet ja no dabas ir garas skropstas, tad varat rēķināties ar atdalītām, kuplinātam skropstām - to šī tuša spēj paveikt!

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma