Meklē blogā

Oriflame 50.gadu jubileja & Amber Elixir Crystal aromāts

Čaviņ, meitenes!

Guvu iespēju piedalīties Oriflame 50 gadu pasākumā un klātienē iepazīties ar  jauno sievišķīgo Oriflame seju  Lauru Ikaunieci-Admidiņu, kas  ir Latvijas lepnums vieglatlētikā, sniedza iedvesmas vārdus par to, kā rūpēties par sevi gan iekšēji gan ārēji.
Laura Ikauniece-Admidiņa: “Man ir liels pagodinājums kļūt par Oriflame vēstniesi Latvijā. Manā skatījumā skaistums nav tikai ārēja izpausme. Tā ir arī iekšēja pārliecība par sevi. Ikviena sieviete ir skaista. Ja viņa spēj saglabāt šo apziņu sevī, tad to noteikti pamanīs arī apkārtējie cilvēki. Es novēlu vairāk uzdrošināties un pieņemt dzīves izaicinājumus, nebaidoties, ko par to padomās apkārtējie cilvēki. Esiet pārliecinātas par sevi, vairāk smaidiet un jums viss izdosies.”
Pasākuma gaitā klausījāmies un piedalījāmies diskusijā par sievišķību, sevis motivēšanu un sava iekšējā un ārējā skaistuma atvēršanu, kā arī  sava fokusa saglabāšanu katrā dienā, arī tad, kad nav laika atrast laiku sev un to izbaudīt. Manuprāt  iedvesmas vārdu bija pietiekami daudz, lai motivētu sevi jaunai un pozitīvākai dienas uztverei.

Izbaudījām veselīgos kokteiļus un proteīna batoniņus, varu teikt, ka tie tiešām ir sātīgi un gardi.



Saņēmām mazas dāvaniņas no Oriflame, lai izbaudītu svētkus kopā, viena no tām bija jaunais aromāts Amber Elixir crystal, šīs smaržas esot iedvesmotas no jūras svaiguma un dzidruma.


Smaržu  dizains tiešām skaistā, zilgani- zaļā krāsā ar zeltainu korķīti, tiešām gaumīga pudelīte.
Esmu smaržu cilvēks un vienmēr izbaudu iepazīšanos ar jaunu aromātu, šis ir ideāli piemērots pavasarim un vasarai, jo ir salds un svaigs, tieši kā man patīk.
Sākuma notī ir Baltijas dzintars, vaniļa,  sirds notī apelsīnu notis, vijolīte, bet bāzes notī brūnais cukurs - smarža ir svaiga, bet ļoti salda,tieši cukurīgi salda mazliet kaut kas no Pradas smaržu salduma, kurš ir sajaukts ar augļu svaigumu,  kokosa saldumu, tāpēc tā lieliski iederēsies siltākā laikā. Uz manas ādas šī smarža kļūst maigāka, siltāka, bet svaigāka.
Noturība ir vidēja, bet bāzes notis jūtu arī vakarā, tāpēc uzskatu, ka šis parfīms būs labs vasaras sabiedrotais.

No Oriflame produktiem, esmu iemīļojusi nagu lakas, liekas skaistas dizainā un baudāma kvalitāte, ar skropstu tušām īsti nesadraudzējos, kaut iespējams, šis būs izņēmums, jo baltā bāze ir izskatās interesanta.
Kā Jums ar Oriflame produktiem? Kas patīk/ nepatīk?

Lai forša diena!
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma