Meklē blogā

Max Factor Eyefinity Smoky Eye Pencil Atsauksme

Čaviņ, meitenes!

Gribēju padalīties savā pieredzē un sajūtās lietojot jauno Max Factor Eyefinity Smoky Eye Pencil kurš ir divpusējs acu zīmulis, kurš pieejams divos toņos, Black Charcoal / Brushed Copper - brūnos toņos, viena puse ir tumši brūna, bet otra bronzīgi brūna un Black Onyx /Diamond Glitz izteikti melns, piesātināts tonis un  šampanieša krāsas izgaismotājs, kas lieliski atsvaidzinās acu grimu.

Saskaroties ar zīmulīšiem es gaidīju - mīkstus, kvalitatīvus acu zīmuļus, jo Max Factor ir viens no zīmoliem, kas izceļas ar savu kvalitatīvo produkciju uz kuru var paļauties. Tomēr, iesākumā, man šie zīmulīši nesajūsmināja, jo izmēģinot uz rokas tie likās kaut kā pārāk cieti, tāpēc guvu ne-pārāk foršu pirmo sajūtu. Neļāvos pirmajiem iespaidiem, bet centos risināt problēmu ar zīmuļu asināmo, tos uzasināju, tā noņemot virsējo slānīti  un izmēģināju tos "iesildīt" mazliet pazīmēju uz rokas, līdz esošie vaski pakusa un zīmulīši kļuva tādi, kādi ir solīti - mīksti, viegli uzklājami un noturīgi.

Produkts piemērots:
Tiem kuri ceļo - iespēja paņemt  līdzi vairākus zīmuļus, bet faktiski tikai divus
Tiem kuri nevēlās liekus izdevumus, bet vēlās klasisku labu acu zīmuļu kombināciju
Labi tiek galā ar smoky tipa acu grimu ( zīmulis labi pludinās un nofiksēts ar acu ēnām turas visu dienu.)

Mana mīļākā kombinācija ir brūnie toni, jo abi no tiem ir ļoti iederīgi manā acu grimā, bieži vien izmantoju tieši brūnos tonus, īpaši šādus siltos un vēsos variantus, tā kā šī kombinācija ir iekļuvusi ikdienas makeup rutīnā. Ļoti burvīgi izskatās silti bronzīgais tonis, kurā ir mazi mirdzumiņi, bet brūnais vairāk piemērots, ja veidoju matētu grimu, jo  tajā nav mirdzumu.
Melnā un šampanieša krāsas zīmuļu komplektā melnais ir klasisks, tumšs un labi pludinās, bet šampānieša tonis  izgaismo un atver aci  ļaujot neizskatīties slimi, kā tas būtu ja tam lietotu balto zīmuli. Uzskatu, ka šī ir ļoti klasiska kombinācija, kura var iederēties jebkurā grimā, tāpēc, ja nevarat izlemt kuru no zīmulīšiem gribat - ņemiet šo, ja vien uzrunā klasiskais melnais zīmulis un to bieži lietojat grimā.
Ko man būtu gribējies? Varbūt mazliet lielāku izmēru,  bet tā, kopumā ir labi ikdienas zīmulīši.

Attēlā varat redzēt visus toņus, kā arī pludināto versiju, kur tik tikko viegli papludināju un jau ir foršs efekts!


Kopumā uzskatu, ka zīmuļi ir izdevušies un tie noteikti būs manā kosmētikas maciņā uz palikšanu, jo ir kompakti, kvalitatīvi un labi nēsājās, bet vienmēr ir jāatceras, ka zīmuļi ir jāpiefiksē ar acu ēnām, vai caurspīdīgo pūderi - tā iegūsi noturīgāku rezultātu!

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma