Meklē blogā

Dermosil Faces -sejas krēms medium un balansējošais serums

Čaviņ, meitenes!

Gribēju padalīties ar atsauksmi par Dermosil produktiem, kuri nebeidz pārsteigt ar savu labo cenu un kvalitāti, kas tiešām ir laba.
Jau kādu laiku, vairākus mēnešus manās rokās ir nonācis Dermosil mitrinošais krēms un līdzsvarojošais serums, kamēr šie produkti nebija vairāk kā puse izlietoti, negribēju rakstīt atsauksmi, jo bieži vien gadās, kad sajūtas mainās tieši lietošanas laikā un nosacīti ir tāda atbildības sajūta, ka gribās jūs informēt par visiem plusiem un mīnusiem, lai būtu vieglāk izvēlēties, vai šis produkts derēs vai nederēs.

Mans ādas tips: izteikti taukaina/ Ziemas- Pavasara periodā kombinēta
Mana ādas kopšanas rutīna : Tiek izmantoti gan micelārie ūdeņi, mitrās salvetes, pieniņš kosmētikas noņemšanai, putojošie attīrošie līdzekli, toniks, serumi un dienas/nakts krēms, acu krēms, periodiski lietoju arī maskas. Tieši tāpēc, kā jau redzat ir pilns komplekts sejas kopšanas rutīnā, kur katram posmam ir sava vieta un nepieciešamība tur atrasties.

Jauna  sejas seruma un krēma ieviešana šajā komplektā vienmēr ir jūtamas pārmaiņas.

Sejas serums Dermosil Faces 30ml
 Vieglas iedarbības serums ātri iesūcas ādā un piešķir tai skaistu un svaigu izskatu. Serums padara ādas virsmu matētu, palīdz novērst poru paplašināšanos, kā arī sašaurina tās, tādējādi uzlabojot taukainas, jauktas un nogurdinātas ādas izskatu.Serumam piemīt viegls un patīkams aromāts, kas pēc seruma uzklāšanas uz ādas ātri izgaro.Lietojiet serumu no rīta un/vai vakarā, dozējot to plaukstā ar flakona pipetes palīdzību un uzklājot uz ādas ar maigi pliķējošām kustībām. Varat to uzklāt uz ādas T-zonā, kas viegli taukojas, vai arī uz visas sejas. Kad serums ir iesūcies ādā, pēc vēlēšanās varat uz sejas ādas uzklāt Faces sērijas Mitrinošo sejas krēmu.

Ieviešot  Līdzsvarojošo sejas serumu
Pirmās divas nedēļas, priecājos cik ideāli viņš sadarbojās ar dekoratīvo kosmētiku, radās vēlme ieviest to kā praimeri pirms dekoratīvās kosmētikas lietošanas.
Vel pēc divām nedēļām sapratu, ka pārāk bieži lietoju serumu, bet aizmirstu uzlikt pa virsu sejas krēmu, tāpēc sajutu, ka ādai pietrūkst mitrinošā aspekta tieši no rītiem, ieviesu  sejas krēmu pēc seruma, ļoti labi sadarbojās un nepadara ādu smagu vai taukainu.
Sejas serums izteikti mazina ādas  taukaino spīdumu, bet  kombinētai ādai tas var likties pārāk sausinošs, tāpēc ieteiktu  pēc tā uzklāšanas lietot sejas krēmu.
Šobrīd lietoju sejas serumu uz T-Zonas, lai mazinātu taukainumu, tomēr āda ir aizgājusi uz kombinēto pusi, tāpēc, nav nepieciešamības šādu produktu lietot uz visas sejas ādas.

Dermosil Faces sejas krēms Medium 50ml

Mitrinošais sejas krēms Medium saista ādas mitrumu tās iekšējos slāņos. Krēma sastāvā esošie augu cukuri, it īpaši ksilīts, palīdz saistīt ādas mitrumu un veicina ādas dabisko keramīdu un hialuronskābes izstrādi. Krēms cita starpā satur F un E vitamīnu.Mitrinošajam sejas krēmam Medium piemīt viegls un patīkams hipoalerģisku smaržvielu aromāts, kas pēc krēma uzklāšanas uz ādas ātri izgaro.Krēms ir piemērots ādai, kurai nepieciešama mitrināšana, un ir paredzēts izmantošanai gan dienas, gan nakts krēma veidā. Krēms Medium ir piemērots izmantošanai dienas krēma veidā, piemēram, normālai un nedaudz sausai ādai. Ja Jūs jūtat, ka nakts laikā ādai ir nepieciešama papildu mitrināšana, nakts krēma veidā varat izmantot Mitrinošo sejas krēmu Rich.
Jāpiemin, ka Dermosil ir trīs dažādi krēmi pēc mitrināšanas/ barošanas vajadzības, medium man kā taukainas ādas īpašniecei likās gana barojošs, normālas ādas tipa īpašniecei šis likās viegls barojošs krēms.
Sausas ādas īpašniece šo krēmu uzklājot viņš sasūcās acumirklī, radot labu bāzīti lai uzklātu makeup.
Specifiskais, kas ir šajā produktā, tā ir smarža, jo smaržo viegli pēc olīvu eļļas, ja jums šis aromāts ir patīkams, tad noteikti patiks arī krēms, jo darbības ziņā viņš ir foršs, samērā viegls un mitrinošs ikdienas krēms, kuru var kombinēt ar kādu specifiskāku serumu, jo tas labi sadarbojās arī ar citiem maniem sejas serumiem.
Starp citu, pamanīju, ka viņiem ir arī nakts krēms ar Retinolu! Arī par ļoti draudzīgām cenām!

Kopumā, sejas krēms ir ļoti foršs, ikdienas krēms, kurš pilda savu mitrinošo funkciju, ja gribam anti age tad jākombinē ar piemērotu serumu, vai jāpameklē specifiskāks Dermosil sejas krēms.

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts


1 komentārs

  1. Sveika! Paldies par izsmeļošo rakstu. Kur šādus produktus var iegādāties? :) Paldies!

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma