Meklē blogā

Cerisier Pastel ķiršu ziedu dušas želeja un roku krēms

Šodienas skaistais, siltais un saulainais laiks, lieliski saskan ar Loccitane pavasarīgo kolekciju, ar kuru iepazinos jau vairākus mēnešus atpakaļ preses dienā, tāpēc varu teikt, ka pieeja pavasarīgajam un maigajam aromātam mani pavadīja visu šo laiku, dodot spēku un sildot sirdi vēsajās ziemas dienās ar sajūtām par sakuras ziedēšanu un mazliet melanholisko noskaņu, ko manī raisa ķiršu ziedu smarža.

Guvu iespēj izmēģināt dušas produktu ar liego,bet uzstājīgo ķiršu ziedu smaržu, kura pietiekami braši atmodināja rītos, kad gribējās mazliet noskanīgas iedvesmas uz pavasara nots.
Pats produkts iepakots jau klasiskā Loccitane stilā, gaumīgs, sievišķīgs un tik ļoti pēc Francijas, pat ja ir runa par šo ķiršu ziedu kolekciju.

Nemainīgi šajā Cerisier Pastel ķiršu ziedu dušas želejā /250ml/un Loccitan dušas produktos ir spēcīga smaržas kompozīcija, labas un blīvas putas, kuras nesausina , bet padara to ļoti maigu un koptu. Šī smarža varbūt nav katrai dienai jo manā sajūtu līmeni tā ir ļoti intensīva un izteikta, kaut arī sievišķīga. Smarža ir blīva - piesātināta, jā, sastāvā ir arī ķiršu ekstrakts un ķiršu ziedu ūdens, kas man liekās ļoti izmeklēta nianse dušas produktu gurmāniem.

Papildinot šo kolekciju sāku lietot arī roku krēmu-Ķiršu ziedu roku krēms Cerisier Pastel /30ml/
Kurš tieši šobrīd ir ļoti labi piemērots, jo ir  pietiekami viegls, lai lietotu kad dienas lielāko daļu pavadu iekštelpās, bet roku ādai vienalga ir nepieciešama mitrināšana un viegla barošana. Roku krēma aromāts izteikti ķiršu, salds un sievišķīgs, saglabājās kādu laiciņu pēc uzklāšanas, tāpēc varu gremdēties saldajā baudījumā.

Cik redzēju šīs sērijas prezentācijā, tad interesantais produkts ir smaržas krēm-veida formā, kuras var viegli iemest līdzi somiņā, papildinot aromātu, kur un kad vien vēlies!

Kāda ir tava mīļākā Loccitane sērija? Man ļoti patīk Šea sviesta sērija un mandeļu aromāti, fantastiski jauka ir Verbenas aroma tieši vasaras periodā.

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma