Meklē blogā

Drogas "Dāmu skola"

Čaviņ, meitenes!

Gribēju padalīties ar pieredzi un sajūtām, guvu iespēju piedalīties kādā foršā pasākumā, kurš ir ļoti izglītojošs un visnotaļ pozitīvs. Veikalu tīkls Drogas veido jau kuru pasākumu, kas nodēvēts par "Dāmu skolu"  kurš jebkurš Drogas kartes īpašnieks var pieteikties uz kādu no tematiskajiem semināriem, uzrakstot pieteikumā kāpēc tur vēlies būt, tad 20 dāmas tiek izvēlētas loterijas kārtībā un uzaicinātas uz pasākumu.

 Jauki bija apmeklēt šo pasākumu kopā ar bloger- kolēgēm Zandu Kristiānu

Šoreiz šeit bija tematiskais pasākums kopā ar Perwoll, kur guvām ieskatu kā un kāpēc labāk mazgāt izmantojot Perwoll un citus Henkel produktus, tādus kā Color Catcher salvetes, kuras veļas mazgāšanas laikā "noķer" krāsu neļaujot nokrāsot drēbes. Esmu izmēģinājusi šo brīnumu salveti ar īpaši krāsojošo džemperi un balto veļu - skarbs eksperiments, bet tiešām, veļa palika balta, bet salvete sevī bija absorbējusi krāsu, paglābjot citus drēbju gabalus.
Bet nu, par pašu pasākumu, man ļoti patika gan telpas, gan sajūtas, kādas tika radītas seminārā, ļoti interesanti un saprotami Indra Salcēviča apgaismoja par to, kāpēc bieži vien ir sajūta, ka nav ko vilkt, kaut skapis ir pilns, kā arī iepazīstināja ar jaunākām modes tendencēm un krāsām.



Visvairāk mani uzrunāja protams ideja par ''capsule wardrobe" kur uzskatāmi tika parādīti vairāki piemēri, kā kombinējot drēbes varam iegūt dažādus tēlus. Ideja ir super, tikai nezinu kā es pati to varētu ieviest, jo ja godīgi es nevaru iedomāties, kā man atrast lietas, kuras man tik ļoti patiktu, ka neapniktu tās kombinēt atkal un atkal, bet iespējams tas ir galvā.
Ehh, priekšstati, tie ir  mūsu pašu dzīves gremdētaji, domāju, ka iedvesmošos skapju revīzijai un izmetīšu tās drēbes, kuras stāv "labākiem laikiem" vai laikiem, kad tās derēs smukāk.
Kā revidēt skapi - mums deva praktiskas instrukcijas, kuras sabildēju, lai padalītos ar jums.



Pasākuma pārsteigums bija stilisti pie katra galdiņa, loterijas kārtībā mūsu galdiņam paveicās un izlozēta tika Una Bernatoviča, kura pie mūsu galdiņa dalījās savā pieredzē par krāsām, stilu un sava tēla veidošanu.

Video var redzēt ieskatu, kā mums visiem gāja:

Kopumā viss pasākums bija ļoti interesants un pozitīvs!
Paldies Drogas, par iespēju piedalīties ,

Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma