Meklē blogā

Lookincredible Deluxe beauty box

Čaviņas, meitenes!

Esmu klāt ar kārtējo Lookincredible beauty box!
Šī kastīte atnāca diezgan vēlu, tā nu visā mēneša kņadā, aizmirsu jums viņu atrādīt, bet varu apgalvot, ka sī ir viena superīga kastīte, jo guvu iespēju izmēģināt to zīmolu kuru neesmu mēģinājusi, bet par kuru interesējos.



Jāsaka, cik lielas bija manas cerības, tik liela bija man vilšanās, kad izmēģināju Burberry acu ēnas no.24 , nē, viņas nav šausmīgas, bet  neuzskatu ,ka viņas būtu labākas vai izcilākas, kā jebkuras vidējas cenas ēnas no drogām. Pigments klājās ļoti savādi, nav pārāk izteiksmīgs un neatdod savu  burgundijas toni tieši uz plakstiņa, vairāk izskatās dubļaini ( varbūt esat manījuši tādu efektu, ka iztušējot nav skaista pludinājuma).  Protams, būtu es to zinājusi iepriekš, būtu lietojusi specifiskāku bāzi  un  izdomājusi, kā to paspilgtināt.

Tomer gribās izcelt, ka tā bija laba pieredze, jo tagad zināšu, ka nav jāiespringst uz šim ēnām un jačeko "dzīvajā" kāda  kvalitāte ir šiem produktiem, ticu ,ka ir ēnas kuras ir foršākā kvalitātē.

Caur šim skaistuma kastītēm sāku iepazīt Laura Geller produkciju un varu teikt, ka šis zīmols sāk man iepatikties arvien vairāk. Šajā kastītē ir makeup Bāze persiku krāsā, atsvaidzinoša anti age bāzīte, ļoti mitrinoša un patīkama,  bagātināta ar aloja vera, zaļās tejas ekstraktiem un citiem anti oksidantiem.

Jebkurš Nars produkts priecē  lūpu balzāms - zīmulis Velvet Glos lip pencil  burgundijas tonītī, ļoti foršs lietošanā, patīkami klājās un izskatās dabiski.

Tā kā visiem sūtīja nagu lakas komplektus, kurus viņi nez kāpēc nevar piegādāt uz lv , man to aizvietoja ar Tarte balto bāzi skropstiņam, par kuru ir lielāks prieks, iespējams, ka ielikšu šo foršo produktu kādā giveaway, lai arī jums tiek iespēja patestēt šo produktu.

Ļoti interesants tonis, kafija ar pienu acu zīmulis no Studio 10, izskatās foršs, bet šobrīd vel nesākšu lietot, jo ir daudzi analogi šim zīmulim jau kolekcijā.


Tāda bija šī kastītē , kura man ļoti patika, tieši deļ iespējas izmēģināt zīmolus ar kuriem gribēju iepazīties tuvāk.

Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma