Meklē blogā

Essences pavasara jaunumi My must Haves, tuša, bronzeris, konsīleris

Čaviņ, meitenes!

Esmu pilnvērtīgi iztestējusi Essences jaunumus, tieši tāpēc vēlējos iepazīstināt ar tiem, kuri man koncepta ziņā liekās ļoti forši un ar kuriem esmu izveidojusi daudzus un dažādus makeup tāpēc zinu gan plusus gan mīnusus.

Essence ir laidusi klajā tik ļoti foršas paletītes, kuras vari sakomplektēt pati no mono ēnām no My must haves  sērijas , kuras maksā  ap 1.50euro gabalā, kas manuprāt ir ļoti demokrātiska cena! Man tik ļoti apmierināja testa ēnu kvalitāte, ka piepirku klāt sev matēto toni, kas ir ideāli brūni- violets tonis, kas lieliski noder ikdienas grimmos. Tagad sāksim par visu pēc kārtas!


Paletes ir pieejamas gan ar astoņām, gan četrām ēnu vietām, tāpēc var izvēlēties veidot vienu lielu paleti vai divas mazinas utt. Ideja ļoti forša, paletes veidotas no plastmasas, bez magnētiskās virsmas, bet visu jau nevar gribēt. Pašas ēnas var lietot arī bez paletes, jo katrai no tām ir savs maziņš vāciņš, kas arī ir pārdomāti un ērti. Kopumā ir pieejami 21. toņi, mani toņi ir 18,12,05,08,07, katra ēna sver  1,7 gr, kas ir vidēji liels tilpums priekš mono ēnas.

Toni pa tonim:
Zaļais tonis ir diezgan pigmentēts, lietojot balto bāzi izskatās ļoti skaisti ;)
 Tumšais burgundijas-plūmju tonis jāuzslāņo, lai iegūtu skaisto mirdzumu un noskaņu, bet to izdarot ļoti skaists tonis, viegli klājās.
Šampānieša tonis mirdzošs, bet toni var redzēt un saprast, ka tas ir gaiši brūnīgi mirdzošs, klājās dievīgi, iztušējās skaisti.
 Roznīgi pērļainais tonis, šeit to bija grūtāk attainot, bet viņš sevi izpauž ar rozainu pērļanu mirdzumu, skaists, lai izgaismotu iekšējo kaktiņu, vai kustīgo plakstiņu.
 Burvīgs matētais tonis ar kura palīdzību konturēt plakstiņu, vai izmantot pirms kādas citas ēnas, lai sagatavotu ( tumšinātu) plakstiņa locijuma daļu. Mazliet pūderains, bet labi klājās, pigments atdodas uz plakstiņa.

 Kopumā - šoreiz ļoti izdevusies ēnu kolekcija, iesaku izmēģināt!
Acu ēnas lietojot ar bāzi tās noturējās visu dienu, bet pēc 12h palika mazliet pūderainas uz plakstiņiem.



Luminous matt Bronizeris  samērā vēss tonis, priekš tā, ka tas tiešām ir bronzeris, mazliet ar mirdzumu, jauki klājās, bet uzskatu, ka nav lietojams konturēšanai. Tekstūra ļoti patīkama, izturējās skaisti, kā jau lielākais vairums Essence bronzeru. Izskatās forši, ja lieto kā bronzeri, uzklājot uz tiem puktiem, kurus saulīte noglāsta pirmo, tā iegūstot maksimāli dabisku, siltāku grimmu. Tomēr viņu par matētu nekādi nevaru nosaukt, ņemot vērā, ka tajā ir maziņi mirdzumiņi.
Piemēram (bilde no interneta resursiem)


Volume stylist 18h curl & hold 

jāsaka ka iepakojums ir ļoti pavasarīgs un meitenīgs, klasiska kuplinoša tuša, kura veic savu darbiņu ļoti normāli, tikai vienīgais, ka pēc sešām stundām sāk mazliet birt, iespējams, ka tas ir dēļ manas acu formas. Skropstas smuki kuplina un atdala.

Volume stylist 18h lash extension


Tuša pagarinoša, kura ļoti labi pagarina manas skropstiņas, tomēr, ja es pārcenšos mīl tās saķepināt. Turas labi un nebirst, ļoti ērti  radīt garākas skropstas, tomēr dozejās diezgan daudz, tāpēc jāpacenšās, lai neveidojās kunkulīši.

Abas šīs tušas neradija aleriģiju vai citu kairinošu reakciju.

Essence camouflage  full coverage concealer - viens no konsīleriem, uz kuru neliku nekādas cerības, bet kuru lietoju pat zem acu rajonā, jo viņš tik skaisti iestrādājās ādā, pārāk nesausina, ļoti plānā kārtiņa iespējams nomaskēt tumšos lokus, par pumpiņam - tur gan prasītos, kas biezākas konsistences. Ātri žūstošs produkts, tāpēc jāpaspēj iestrādāt ādā, pirms tas nefiksējies. Tonis ļoti gaišs, tāpēc var derēt arī izteikti gaišas ādas īpašniecēm.

Šī Essences kolekcija man likās viena no foršākām, kādu esmu mēģinājusi, ļoti ieteiktu aiziet, pačamdīt tuvākajās Drogās, domāju, ka iepatiksies.

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkti





Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma