Meklē blogā

Purederm matu maskas

Čaviņ, meitenes!

Guvu iespēju izmēģināt divas matu maskas, kuras manuprāt ļoti ērti lietojamas, jo katra ir 20ml tilpumā, maniem matiem pietiktu divām reizēm, bet es centīgi katru masku izmantoju vienā reizē, lai maksimāli saprastu tās efektu uz maniem matiem.

Abas šīs maskas ir bagātinātas ar jojobas eļļu, kas ļoti labi pabaro matus un padara tos gludus.
Pirmā maska kurai pieķēros bija medus maska no
Purederm Vital Radiance atverot iepakojumu pirmo ko sajutu bija silta medus smarža, konsistence maskai diezgan bieza, bet sajūtas, ka ieklāju to matos, tā mati to burtiski apēda, diezgan labi absorbējās.
Maska bagātināta ne tikai ar medu, bet arī ar mandeļu eļļu, šea sviestu tā paredzēta krāsotu matu pabarošanai un atdzīvināšanai. Noturēju 15min un izskaloju, mati  jau mitri esot kļuva diezgan slīdīgi un viegli ķemmējami, kā tie izžuva varēja novērtēt cik tie ir kļuvusi mīksti un spīdīgi.

Saskaroties ar otro Purederm shiny hydrating matu masku neievēroju, ka tai ir pievienotas piparmētras, tad jau varat iedomāties, kāds bija mans pārsteigums, kad ieklājot matos sajutu izteikti atvēsinošu efektu - tik ļoti atsvaidzinošs efekts, ka noteikti šī matu maska noderētu vasaras laikā, kad gribās gūt papildus atsvaidzinājumu un bonusā skaistus, koptus matus.
Šīs maskas sastāvā ir olīvu eļļa, viņa tiek pozicionēta kā barojošā maska, bet tomēr viņu dēļ piparmētru eļļas klātbūtnes vairāk uztveru kā atsvaidzinošu un vieglu masku. Pēc šīs maskas mati bija izteikti viegli un gaisīgi.

Ja jāsalīdzina abi efekti, tad tomēr izvēlētos medus masku, jo efekts ir ļoti klasisks, maniem matiem ideāli  saderīgs, jo pabaro un kopj sausos matu galus.

Maskas varat atrast  un iegādāties https://loveby.eu/
Cena 1,90 euro par masku

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma