Meklē blogā

Lookfantastic beautybox #theelleedition

Čaviņ, meitenes!

Kādu laicinu atpakaļ man atnāča kārtējā Lookfantastic kastīte, kas šoreiz bija  komlektēta kā modes žurnāla The Elle Edition, saprotams, ka šajā kastītē varēja gaidīt ko interesantu un foršu, tieši tāpēc izlēmu to pasūtīt.
Vai viņa sevi attaisnoja? Gan jā, gan nē!

Pirmais produkts, kas man likās super interesants ir sildošā matu maska, kas iepakota speciālā iepakojumā, kurš uzsilst Redken heatcure treatment  šis produkts ir kas nebijis Lv tirgū tāpēc man būs interesanti to izmēģināt.

Starskin eye  masks - acu maska, kura bagātināta ar kokosriekstu un lakricas ekstraktiem palīdzēs kopt zem acu rajonu. Maska sastāv no pieliekamām pusmēness formas plāksnītēm - tāda kā maziņa drāniņ maska tikai zem acu rajonam. Man patīk šādas maskas, parasti izmantoju kad jādodas uz kādu pasākumu, sakopju seju un uzlieku kamēr krāsoju acu makeup, ietaupa laiku un ja kas nobirst, tad nobirst uz maskas.

Caudalie vine activ mitrinošs sejas krēms 15ml šo krēmiņu atstāšu vasarai, jo cik saprotu, viņš ir ļoti vieglas tekstūras, neaizdambē poras un paredzēts kā viegls mitrinošs krēms.

Skin Chemists  Aqua repair facil serum 30ml ļoti iepatikās sastāvs, kurā ir aloja vera, rožu ūdens, kā arī, esmu lietojusi no šī zīmola serumus un viņi bija ļoti pat labi. Šobrīd intensīvi lietoju citus serumus tāpēc atstāšu šo produktu vasarai, kad esošie serumi būs izlietoti.

Mazliet Glam produkts St. Tropez instant tan gloss 30ml ar kura palīdzību var izcelt jau esošo iedegumu, idejiski laba doma, bet uzklājot paliek mirdzošs, laikam tā bija jābūt,  bet šis mirdzums, slapjais spīdums nepazūd, viegli lipīgs. Pluss, ka šo brīnumu var izmantot interesantās foto sesijas un makeup look, jo viņš nomazgājās ar ūdeni un ziepēm. Īpašu bonuss toni nedod, varbūt mazliet brūngans.

Visbeidzot kosmētiskais produkts, PUR konsīleris, kas protams ir ļoti noderīgs produkts ;) Viņš gan esot bagātināts ar salicilskābi un retinolu tā palīdzot "ārstēt" ādu un mazināt dažādas pumpiņas un citas ādās nepilnības.

Rezumē:
Sī kastīte ir izdevusies, par  ieguldītajiem līdzekļiem domāju ka ļoti laba kastīte! Dažādi nemēgināti produkti un pieklājīga izmēra sejas serums.

Lai forša diena!
Ilze

1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma