Meklē blogā

Kieh`s Pure Vitality Skin Renewing Cream

Čaviņ, meitenes!

Jau pietiekami ilgu laiku esmu testējusi Kiehl`s Pure Vitality Skin Renewing Cream sejas krēmu ( kopš 4.Februāra!), lai man rastos pamatots viedoklis un priekšstats par viņa darbību un kvalitāti, tieši tāpēc vēlos padalīties savā viedokli un pieredzē ar jums manas lasītājas.
Kiehl`s produkti ir ļoti kvalitatīvi un ja godīgi, pat nemēģinu gaidīt zemāku kvalitāti ( tāpēc esmu vairāk "piekasīga"), jo zīmols ir pazīstams un savu vārdu,kuru iznesis ar kvalitāti un labo servisu tieši apkalpošanas ziņā, vienmēr ir iespējams pakonsultēties, izmēģināt pirms pirkšanas, kas priekš manis ir liels pluss.( Jūs jau noteikti pamanījāt, ka arī T/C Spice ir atvēries jauns veikals! Priecājos, jo tas ir man pa ceļam).
Tiem kuriem ir taukaina āda, bet arī jutīga lieliski zin, ka saderīgu produktu atrašana ir ļoti grūta. Taukainai ādai ir tāda problēma, ka iztrūkst mitrināšanas, kas ir galvenā problēma, tomēr  lai noturētu mitrumu - silikoni nav variants, jo tie slikti sadarbojās ar  manu ādu.
Guvu iespēju iepazīties ar šo sejas krēmu, kas lieliski darbojās un sadarbojās ar visiem ādas tipiem, uzskatu, ka kombinētas un normālas ādas īpašnieces šo labprāt vēlēsies lietot arī no rītiem, bet taukainas ādas īpašnieces izvēlēsies vairāk nakts krēma vietā.


Galvenās aktīvās sastāvdaļas ir Manukas medus un sarkanais žeņšeņs, kā ļoti spēcīgs antioksidants, kurš piešķir ādai veselīgu mirdzumu, mitrina un atjauno sejas ādas dzīvīgumu. Medus ir jūtams tekstūrā, mazliet aromātā, kas ir dabisks un ļoti silts, patīkams, bet ne nomācoši spēcīgs. Manukas medus tiek iegūts no tējas koka ( manukas krūma) šis medus ir pazīstams ar savu dziedējošo, antibakteriālo iedarbību, ko lieliski var izbaudīt šajā produktā.

Manas sajūtas lietojot produktu: Produkts ir biezas konsistences, mazliet medains, krējuma konsistences uz tausti, tāpēc to nepieciešams pavisam maz, manai sejai pietiek ar  pavisam mazu daudzumu, kuru sasildu plaukstās,  viņš "pakūst" kļūstot šķidrāks, plastiskāks - uzklāju uz sejas un kakla ādas, liegām masāžas kustībām.
Ja šo krēmu uzklāj pārāk daudz, var rasties viegli lipīga sajūta, tāpēc ir jāpievalda vēlmes ņemt tik pat daudz, kā ierastos sejas krēmus (es parasti ziežos bagātīgi).
Sejas krēms pakāpeniski sasūcās, bet sajūtu ziņā veidojās tāda mitrinoša, aizsargājoša kārtiņa uz sejas ādas ( nepavisam nav līdzīga silikona sajūtai! jo šī "elpo"). Kaut arī,šo krēmu var lietot gan no rīta, gan vakarā, manai ādai vairāk patīk tieši uz nakti, jo no rīta pamostos ar superīgu ādu.

Mana āda jūtās, lietojot šo produktu: Es šo medaino krēmu lietoju uz nakti, tāpēc varu teikt, ka jau pēc  5-10 min krēms ir iesūcies manā ādā un tā sāk justies komfortablāk.
Kāpēc es klāju to uz nakti? Jo mana āda dienas gaitā mēdz iekaist, bieži vien nelāgi reaģē uz temperatūras maiņām, kosmētiskajiem produktiem, mēdz izmesties kāda pumpiņa vai ziemas periodā kāds sausais pleķītis. Uzklājot šo krēmu esmu pārliecinājusies, ka no rīta mani sagaida atpūtusies, starojoša un veselīga ādā ar pietiekamu mitruma līmeni.
Esošajā testa periodā esmu izlietojusi 1/3 daļu no krēma, tā kā varu teikt, ka viņš ir ļoti ekonomisks produkts, kas ir liels pluss.

Produkta sastāvs:
AQUA / WATER
PROPANEDIOL
GLYCERIN
DICAPRYLYL ETHER
UNDECANE
GLYCERYL STEARATE
LAUROYL LYSINE
HYDROGENATED LECITHIN
TRIDECANE
CETEARYL ALCOHOL
CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT
BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER
MEL EXTRACT / HONEY EXTRACT
MICA
PANAX GINSENG ROOT EXTRACT
CERA ALBA / BEESWAX
TOCOPHEROL
SCLEROTIUM GUM
XANTHAN GUM
CEDRUS ATLANTICA BARK OIL
SALICYLIC ACID
POTASSIUM SORBATE
LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE
GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL
CANANGA ODORATA FLOWER OIL
VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT
ADENOSINE
BULNESIA SARMIENTOI WOOD OIL
CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL
CITRIC ACID
PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL
LIMONENE
BENZYL BENZOATE
FARNESOL
LINALOOL
HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL


Mans viedoklis - labs produkts, kurš neaizdambē poras arī taukainas ādas īpašniecēm, lieliski tiek galā ar mitruma līmeņa uzturēšanu un to uzklājot rodas sajūta, ka tiešām tas ir kvalitatīvs, dabas labāko ekstraktu piepildīts produkts. Iesaku aiziet un paprasīt paraudziņu, noteikti, nenožēlosit savu izvēli.

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma