Meklē blogā

Madara Insider beauty box Pavasaris/ 2017

Čaviņ, meitenes!

Šī pavasara atnākšana notiek lēnām, gluži, kā mana Madaras skaistum-kastītes piegāde, nācās nogaidīties, bet jau kādu laiku tā ir manās rokās. Godīgi sakot, ļoti gaidīju pavasara paciņu, sāku to gaidīt jau rudenī, jo rudens paciņa mani iepriecināja, sejas krēms iepatikās, ne tikai kā Latvijas zīmola radīts produkts, bet arī pēc savas iedarbības salikās ļoti labs.
Veiksmīgā rudens kastīte rādija lielas cerības uz to, ka iespējams, ši pavasara kastītē būs kāds ķermeņa kopšanas produkts, biju sacerējusies uz kādu jaunu ķermeņa krēmu no Madaras, bet tomēr, šīs manas cerības neattaisnojās.
Esošos produktus esmu patestējusi kādu laiku, tāpēc varu izteikt pirmo viedokli un sajūtas par šiem produktiem.


Atverot paciņu mani sagaidīja divi paraudziņi ar tonālo fluīdu moon flower & sun flower, kas ir patiešām forši, jo esmu aizmirsusi, vai man viņi patika vai nepatika, noglabāju šos siltākai dienai, kad būs nepieciešamība pēc vieglas sedzamības produktiem.

Pats pirmais acīs iekrita jaunums, kuru jau gan lietoju kopš janvāra, Madara Infusion Vert  Horsetail/ Thyme/Lemon 300ml ziepes rokām un ķermenim, kuras lietoju kā dušas ziepes/ želeju ļoti svaiga un patīkama smarža, jauki kopj ādu jo sastāvā ir alveja, kas pie dušas želejām ir ļoti svarīgs komponents ar kura palīdzību tiek nodrošināta izcila mitrināšana. Bieži gadās, kad eko dusas želejas savādi puto, tad varu teikt, ka šeit viss ir kārtībā, veido pietiekamas putas, lai es varētu izbaudīt ikdienas dušas priekus. Esmu novērojusi, ka man ļoti patīk Madaras dušas ziepes un šīs nav izņemums. Jāsaka, ka biju gaidījusi ķermeņa krēmu - būtu forši, ja viņi izveidotu ķermeņa krēmus ar līdzīgiem aromātiem kā dušas ziepes.
Acu krēms! Jā! Ļoti labs produkts, jutu ka manai acu zonai šis ir ļoti piemērots  Smart Antioxidants sērijas anti-fatigue eye rescue cream 15ml krēmam piemīt patīkams, tikko jūtams, gaistošs aromāts, kurš atgādina šīs pašas sērijas sejas krēma aromātu. Patīkams sīkums, ka aromāti saskan šīs līnijas produktiem. Diezgan klasisks un ērts iepakojums ar kuru iespējams dozēt sev nepieciešamo produkta daudzumu.
Konsistence diezgan pabieza, kā biezs krējums, uzklājot var just, ka šis produkts ir diezgan barojošs, blīvs, kas iesākumā radīja aizdomas vai viņš pietiekami ātri absorbēsies. Tomēr, produkts iesūcās zibenīgi, kā arī, var redzēt kā viņš darbojās jau no pirmās uzklāšanas reizes - āda apkārt acīm kļūst tvirtāka, grumbiņas paliek mazāk pamanāmas. Sajūtās ļoti komfortabls un pēc uzklāšanas labi sadarbojās ar tonālo krēmu un konsīleri - neveidojot nekādas liekas problēmas  arī tad, ja izvēlies lietot dekoratīvo kosmētiku.
Kamēr lietoju šo produktu - mans zem acu rajons izskatās krietni vien labāk, veselīgāk un starojošāk,  noteikti ieteiktu izmēģināt šo acu krēmu, kaut vai paraudziņu, jo domāju, ka jūs iemīlēsities šajā efektā. Jo šis krēms rada atpūtušās, jaunavīgas ādas efektu.

Nākamais produkts kurš mani ļoti uzrunāja dēļ labā sastāva, arī Time Miracle sērijas Cellular Repair serum 10ml ļoti intensīvas darbības sejas serums, kurš kā vitamīnu bumba atmodina nogurušu sejas ādu jebkurā vecumā. Madara iesaka lietot šo produktu kursa veidā  - pavasaros vai pie papildus stresiem, tā lai  sejas āda tikai atmodināta, atjaunota un pasargāta dzēšot no sejas ādas ikdienas stresa nospiedumu.
Par to, ka šis produkts ir ļoti aktīvs - tam pilnībā piekrītu, uzklājot jutu tādu kā vieglu sildošu- ķņudinošu sajūtu, kura pazuda pēc 10 min. Uz savas ādas efektu es redzu uzreiz - tā ir vitalizēta, tiešām ātrs efekts priekš dabiska produkta. Tikai žēl, ka ir ielikts paraudziņa izmērs, biju cerējusi, ka ši skaistuma paka tiešām būs pats labākais atklājums ko pasūtīšu no Madaras....

Kopumā sajūtas par produktiem labas, bet kā jau minēju, gribējas visus pilna izmēra produktus.
Vai turpināšu pasūtīt šo kastīti? Domāju, ka jā.

Lai skaista diena!
Ilze

2 komentāri

  1. Es izlēmu, ka pagaidām uzlikšu pauzi Madara kastēm. Un zini, es kaut kā priecājos, jo man šis kastītes saturs neiepriecinātu. Bet tas laikam jau katram savs. Man patika iepriekšējās rudens kastes saturs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu jā, Tev šie produkti nav aktuāli, viņi vairāk anti age, bet to tev toč nevajag ;) šoreiz man ļoti patika, īpaši acu krēms ;) tikai tā miniatūra likās kaut kāda neforša.. varēja jau pilnu izmēru ielikt, ja jau mēs pērkam "kaķi maisā"...

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma