Meklē blogā

Atsauksme: Alessandro international IBIZA SPIRIT

Sveicieni vasarā!

Vasaras noskaņa iedvesmo spilgtām krāsām, trakulīgām ballītēm un saules vannām laiskajās brīvdienās. Es ļoti mīlu lakot spilgtus nagus, kombinēt krāsas un izpaust sajūtas caur dažādiem nagu laku toņiem.

Alessandro international vasaras nagu laku kolekcija, kura iedvesmota Baleāru salas Ibizas siltās, trakulīgās ballītēs un brīvās hipiju noskaņās.
 Alesandro international jau vairāk kā 25 gadu garumā priecē ar kvalitatīviem roku un pēdu kopšanas produktiem, šī zīmola nagu lakas ir 100% vegāniskas un nesatur toksīnus, parabēnus un citas kaitīgās vielas.
Nagu laku 7-formula ir bez dibutilftalāta (Dibutyl phthalate), toluola (toluene), formaldehīda (formaldehyde), melamīna-formaldehīda sveķiem (formaldehyde resin), kampara (camphor), parabēniem (parabens), ksilola (xylene).

Protams, ka Alessandro zīmols seko līdzi modes tendencēm, iedvesmojoties no modes dizaineru kolekcijām radījis šo brīvo, krāsaino un mazliet trakulīgo Ibiza Spirit kolekciju ar skaistām nagu lakām vasarīgos toņos. Radot noskaņu par krāsaino hipiju dzīves svinēšanu un svētkiem, kurus gūsti uzņemot pozitīvas emocijas draugu lokā.
Šīs nagu lakas ir mazajā 5ml tilpumā, četri sulīgi vasaras toņi un viena zelta mirdzuma virskārta ar kuras palīdzību atsvaidzināt nagu laku un veidot skaistu dizainu.

Nagu lakas īpašības: labi pigmentētas nagu lakas, ērta uzklāšanas otiņa, nagu lakas konsistence ir vidēji bieza, sajūtās, tieši tik cik nepieciešams lai viegli uzklātu pat tad, ja neesi piedzimusi ar nagu kopšanas speciālistes talantu.
Nagu lakas noturība ideāla, noturīga, pat tad ja tiek pakļauta abrazīvām virsmām. Uzklāju divās kārtās un ļāvos eksperimentam. Šīs lakas uz maniem nagiem izturēja četru dienu maratonu Jūrmalā- smiltis, saule, jūra. Prieks maniem nagiem tas ir ļoti daudz, jo es nesaudzēju savu manikīru. Esmu sajūsmā par šīm nagu lakām!




Mans mīļākais nagu lakas tonis ir satīna mirdzošais, violetais tonis #Hippie Nights nav noslēpums, ka mana mīļākā krāsa ir violeta, tāpēc šis tonis, kurš ir vienīgais no visiem četriem ar satīna mirdzumu ir mana vasaras krāsa.

Spožā uznācienā #Sunset Pink lieliski kombinejās ar violeto toni vai kombinējot to ar zelta virskārtu rada koķetīgu, vasarīgu noskaņu.

Kā gan var iedomāties vasaru bez skaista, sulīga oranža #Papa Papaya ir vasarīgs tonis, kas sevī nes brīvību, uzdrīkstēšanos un kripatiņas vasaras pozitīvisma. Priekš manis oranžā krāsa ir tā, kura palīdz  iznest sārtos, violetos toņus.

Vīna sārtais tonis #Wine & Soul klasisks vīna tonis, kurš mazliet izaicina, ja to kombinē ar oranžo vai atsvaidzina ar zelta mirdzumiem. Tonis vasaras ikdienai un darbam, kad gribās kaut ko mazliet vairāk, bet negribās pārkāpt robežas.

Zelta virskārta #Top Coat Golden Spirit  satur lielākus un mazākus zelta rombveida mirdzumiņus, kurus vari uzklāt haotiski pie naga pamatnes vai  uz paša galiņa. Es izvēlējos tos izkārtot kā akcentu, "french" manīkīra tehnikā.

Sajūtas lietojot šos produktus: Noteikti pievērsīšu uzmanību arī citiem Alessandro nagu laku toņiem, jo izvēle ir ļoti plaša līdz pat 100 dažādu toņu, kuri ir pieejami arī  noturīgajās UV/GEL nagu laku versijās. Patīkams pārsteigums bija tas, ka šīs nagu lakas neiekrāsoja dabīgo nagu, pēc nagu lakas notīrīšanas tā krāsa bija tikpat gaiša, kā pirms lakošanas.

Kam es ieteiktu šīs nagu lakas?
Noteikti tiem, kuri vēlās izbaudīt  pārbaudīti kvalitatīvu produktu un labu nagu laku noturību. Šoreiz ir jāsaka, ka nav jābūt profesionālim, lai izveidotu skaistu, noturīgu manikīru, ja vien lieto kvalitatīvus produktus.

Kurš tonis uzrunā tevi no šis kolekcijas?

Iespējams iegādāties: U/V Stockmann un veikalā Rīgā, Avotu ielā 8
Vairāk informācijas www.alessandro.lv
Cena: 5.40 euro


Lai saulaina diena!
Ilze









Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma