Meklē blogā

L`Occitane Peony sublime sejas maska

Sveicieni vasarā!
Vidusjūras leģenda stāsta par skaistu nimfu vārdā Paeonija, kura patika daudziem dieviem. Kāda greizsirdīga dieviete šo nifu pārvērta par ziedu ar tūkstošs ziedlapiņam - Peoniju. Kopš tā laika tas ir skaistuma simbols, kurš katru pavasari priecē ar savu aromātu un krāsām.
Peonijas kolekcija ar burvīgu peonijas aromātu, kas ietver sevī arī zaļās notis. Produktos iekļauts peonijas ekstrakts no Droma apgabala Francijā.


Peoniju laiks šogad tika sagaidīts ar lielām gaidām, burvīgi ziedi kuru smarža ir tik reibinoši skaista.
Salda pūderaina un izteikti sievišķīga, smarža kurā gribās veldzēties un pie kuras atgriezties. Tieši tāpēc manā vasaras smaržu kolekcijā ir L`Occitane Peoniju smaržas.
Varat iedomāties kādu prieku sagādāja L`Occitane jaunumi par to, ka ir pieejamas sejas maskas ar peoniju ekstraktu.
Mana mīļāka maska no Peony sublime sērijas ir tieši nakts maska.

Diezgan pārdomāti, ka šī maska ir jāuzklāj uz nakti. Uzskatu, ka tieši nakts laikā sejas ādai ir nepieciešama papildus atjaunošanās impulss. Abas maskas ir  piepildītas ar jauko, bet delikāto peonijas aromātu, ieviešot rituālu ar kuru sevi palutināt. Ir pieejama gan dienas, gan nakts maska.

Katra no maskām ir pildīta 6ml iepakojumā, principā, man ar katru no šīm maskām pietika divām reizēm. Maskas struktūra ir gel- veida, vidēji bieza konsistence.
Vienīgā atšķirība starp šim abām maskām ir konsistence, jo izmēģinot gan nakts masku, gan dienas es sajutu  ļoti labu mitrinošo un kopjošo efektu.
Peony sublime nakts maska ir daudz biezākas konsistences, kuras sastāvā ir vairāk barojošu vielu. Tā iesūcās pakāpeniski, bet man pietika desmit minūšu, lai mana āda to burtiski apēstu.
Nākamajā rītā pamodos ar skaistu, svaigu un perfekti mitrinātu sejas ādu. Neaizsprosto poras radot starojošu sejas ādu.

Uzskatu, ka šīs maskas ir lielisks instruments sevis mīlēšanā un lutināšanā.

Katras maskas  cena 5,50
Nopērkamas interneta veikalā vai L`Occitane zīmola veikalos

Lai skaista šī diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma