Meklē blogā

Douglas Essentials ādas kopšanas baudījums

Saulaini sveicieni šodienā!

Produkti, kuri nāca tieši laikā, kad izdomāju mazliet pasauļoties ar visām no tā izrietošajām sekām, man kā gaišas ādas īpašniecei. Protams, ka lietoju labu aizsargkrēmu ar augstu SPF, bet tā vai ta, 10h saulē deva par sevi manīt. Es pat īsti negribēju sauļoties, bet tā sanāca. Atbraucot mājās atcerējos, ka man ir jāpaķer un jānotestē dušas eļļa un dušas pieniņš. 



Eļļas tekstūra bija tieši tas, kas man bija vajadzīgs, lai komfortabli noskalotu sāļo jūras ūdeni un smilšu paliekas. 
Douglas Essentials Relaxing Shower Oil 200ml

Douglas Essentials Relaxing Shower Oil relaksējoša dušas eļļa ar mandeļu esenci, kas veic nomierinošu efektu. Nonākot saskarē ar ūdeni, eļļa pārtop par maigu želeju, kas lieliski attīra ādu, baro, atjauno elastību un mitrina.



Eļļa klasiskā iepakojumā ar ērtu dozatoru - pumpīti,  dozējums ir diezgan labs ar divām dozām pietiek lai pilnībā noskalotos. Šāda tipa lietošanā ir jāatceras, ka putojošais efekts nebūs tik izteikts. Šajā produktā tas bija pietiekami labs, lai neliktos, ka dušā smērējies tikai ar eļļu. Adu attīrīja labi, kā arī, izjutu kopjošo efektu, mandeļu eļļas vieglais, tikko jūtamais aromāts piepildīja vannas istabu, sniedzot baudījumu maņām.

Douglas Essentials In-Shower Body Milk 200ml

Douglas Essentials In-Shower Body Milk mitrinošs dušas ķermeņa pieniņš ar saldo mandeļu eļļu. Mīkstā un samtainā tekstūra nomierina, atjauno un piedod ādai elastību. Pieniņu lieto uz mitras ādas uzreiz pēc dušas.

Mazliet izpētot, kā tur īsti jālieto dušas pieniņš sapratu, ka tas ir viens no interesantajiem produktiem, kuru jāuzklāj uz nomazgātas, mitras ādas, atstāj uz vienu minūtīti tad jānoskalo pārpalikums ar tīru ūdeni. Pēc tekstūras produkts līdzinās klasiskam losjonam/ pieniņam.  Diezgan centīgi sasmērējos izmantojot četras pieniņa dozas. Tas nemaz nav tik maz, bet esmu no tām, kuras netaupa produktus īpaši, ja āda jūtās kā rozīne, pēc saules peldēm.  Noskalojot produkta pārpalikumus  ar ūdeni varēja just, kā virs ādas ir izveidojies eļļas slānītis, nosausināju ādu ar dvieli un ļāvu sev nožūt. Interesanti, ka pēc nožūšanas nebija lipīgās eļļas sajūtas, drīzāk maiga un mazliet aromātiska āda, kas dvašoja pēc maiga silta aromāta.

Kopumā varu teikt, ka izdevušies produkti, par baudāmām cenām. vienīgais mīnuss, kā jau visi dušas pieniņi  tie beidzas diezgan ātri, īpaši, ja ir tendence lietot šos produktus bagātīgi.

Dušas pieniņa cena 7,99
Dusās eļļas cena 9,99 

Lai skaista diena!
Ilze 

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma