Meklē blogā

Iepazinos ar Anne Nature produktiem!

Anne Nature  ir dabiskā, eko kosmētika Latvijā radīta, bet iekarojusi vietu zem saules arī krāšņajā Turcijā! Iepazinos ar šo kopjošo kosmētiku vel vēsajos pavasara mēnešos, kādā jaukā prezentācijā mājīgā un sirsnīgā atmosfērā. Guvu iespēju iepazīt zīmola radītāju un māti šai izlolotajai eko kosmētikai, kura radās dēļ vēlmes dāvāt pašu labāko saviem bērniem.
Mātes dabas un mātišķo jūtu iedvesmota radās šī kopjošā kosmētika, kura ir tik dabiska, ka to var droši lietot  jau no pirmā elpas vilciena.


Produktus caurvij tādas vērtīgās aktīvās vielas kā : Olīveļļa, rožūdens, liepziedu ziedūdens, smiltsērkšķu, pīlādžu, aveņu, liepziedu, dzērveņu, cidoniju un ķirbju ekstrakti. Izklausās diezgan ēdami, vai ne? Principā  jau atbalstu ideju par to, ka visu ko klāj uz sevis tu uzsūc savā organismā, tieši tāpēc mani priecē produkti kuros ir dabiskās aktīvās vielas, bet kuri nenoliedz  progresa klātbūtni savos produktos.

Putas sejas ādas attīrīšanai.

Sākšu ar produktu, kurā esmu iemīlējusies! Tās ir sejas attīrīšanas putas, jo tās ir vienas no pašām maigākajām, patīkamākajām, kādas esmu lietojusi. Neskatoties uz to, ka mana taukainā āda sniedz man papildus aizsardzību un izturību, tomēr man ir būtiski ar kādiem līdzekļiem to attīru ikdienā. Šīs putiņas ir ikdienas rīta favorīts, smaržo pēc apelsīnu ēteriskās eļļas un ļoti liegi palīdz attīrīt sejas ādu. Rīta sejas ādas rituāls sākās ar šīm putām un man tas patiesi patīk.
Rožūdens klātesamība padara šo produktu ļoti maigu un patīkamu arī acu zonā, kura ir tik jutīga.
Sastāvā esošā kumelīte novērš jebkādu lieku kairinājumu un liek ādai justies svaigai, attīrītai. Jāsaka, ka ar šo produktu es nevaru noņemt visu savu girmu, bet kā rīta attīrošo līdzekli noteikti iesaku pilnīgi visiem, kuriem patīk maigi sejas attīrītāji.

Mitrinošais antioksidantu fluīds iekaroja manu sirdi pakāpeniski, iepazinu šo produktu un īpaši mīlu to lietot uz kakla - dekoltē rajona, burvīgais aromāts un vieglā formula, kura zibenīgi uzsūcās.
Produktam ir burvīgs sastāvs, kurš bagātināts ar hiāluronskābi, palīdz  veldzēt ādu un noteikti patiks izteikti taukainas ādas īpašniecēm. Kombinētas ādas īpašniecēm šis produkts var likties ne tik barojošs cik gribētos.
Īpašs pluss iepakojumam ar ērto krēma dozatoru- pumpīti, ar divām šīm krēma dozām pietiek visam sejas un dekoltē rajonam.
Šīs sejas krēms būs fantastiskākais produkts meitenēm līdz 25 gadu vecumam, kā arī,  mazākiem bērniņiem, ja ir uzmeties kāds sausāks pleķis.

Sastāvs:
INCI: Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin***, Dicaprylyl Carbonate, Polyglyceryl-6 Distearate, Isopropyl Palmitate, Diheptyl Succinate, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract*, Microcrystalline Cellulose, Tilia Cordata (Linden) Flower Water*, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water*, Jojoba Esters, Sodium PCA, Benzyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Benzoate, Sorbus Aucuparia (Rowan) Fruit Extract*, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract*, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract*, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract*, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract*, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Sodium Phytate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Limonene**, Linalool**


Mitrinošs ķermeņa pieniņš


Ideāls vasaras produkts, es pat nevarēju iedomāties, ka ķermeņa pieniņš var tik ātri absorbēties, pabarot un pilnībā uzlabot ādas kvalitāti!
Ļoti jauks produkts, ne tikai dēļ liegā un patīkamā aromāta, bet arī, dēļ savām kopjošajām īpašībām. Kas mani uzrunāja šajā produktā? Īpaši labais rezultāts, kurš mazināja ādas alerģisko reakciju, kura bija radusies , īsti neuzķēru, kāds bija cēlonis, iespējams ka hlorainais ūdens. Tomēr nācās sadzīvot ar iekaisušu ādu, šajā problēmā lieliski līdzēja ķermeņa pieniņš kurš zibenīgi sasūcās, neatstāj taukainus nospiedumus un pleķus uz apģērba. Sastāvā esošais šī sviests nomierināja un dziedēja ādu, E un C vitamīni aktivēja ādas dabiskās aizsargspējas.

Sastāvs:
INCI: Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sucrose Distearate, Glycerin***, Dicaprylyl Carbonate, Sucrose Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter*, Tilia Cordata (Linden) Flower Water*, Rosa Damascena (Rosa) Flower Water*, Betaine, Benzyl Alcohol, Aroma, Stearic Acid, Palmitic Acid, Xanthan Gum, Cellulose, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract*, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Lactic Acid, Sodium Phytate, Limonene**, Linalool**

Mans viedoklis par zīmolu un produktiem ir tāds, ka šie ir produkti kuriem ir vērts pievērst uzmanību, ja esat Eko mīlošs cilvēks un vēlaties atbalstīt Latvijas produktu. Ja man būtu jāizvēlas tikai viens produkts, es nezinātu ko izvēlēties jo visi šie produkti ir vienlīdz kvalitatīvi, labi un patīkami lietošanā.
Būtu interesanti izmēģināt arī citus šī zīmola produktus, jo prezentācijā "apčamdīju" arī  matu un ķermeņa šampūnu, kas man likās laba ideja-visu apvienot vienā un ērti lietojamā produktā.  Ļoti ieinteresēja intensīvi barojošais balzāms, uzskatu, ka viņš varētu aizvietot manu ziemas favorīt krēmu no Madaras.
Cenu kategorija ir vidēja un uzskatu, ka tās ir pieejamas cenas katram interesentam.

Vairāk par produktiem lasi viņu mājas lapā https://www.annenature.com/lv/produkti/
 un FB lapā! https://www.facebook.com/annenature/?fref=ts

Lai skaista diena!
Ilze


3 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma