Meklē blogā

Dove Go Fresh - vasarīgs svaigums bumbieris & alveja

Saulaini sveicieni!

Kādu laiku atpakaļ Dove papildināja savu produktu klāstu ar vasarīgu, svaigu un sievišķīgu aromatizēto ķermeņa kopšanas līniju, kurā ietilpst dušas želeja un antiperspiranti.



Go Fresh antiperspirants ar bumbieru un alvejas ekstraktu


Šajās siltajās dienās prasās ko atsvaidzinošu, tāpēc Dove  jaunā bumbieru un alvejas sērija ir ideāli piemērota siltam laikam un labam garastāvoklim.
Nodrošinot aizsardzību pret sviedriem un nepatīkamu aromātu līdz pat 48 stundām, Dove Go Fresh pretsviedru antiperspirants palīdz uzturēt komfortablu sajūtu visas dienas garumā. Bagātināts ar unikālu ¼ mitrinošu krēmu, kas palīdzēs padusēm atgūties no kairinājuma, ko izraisa skūšanās, padarot tās gludas un skaistas. 
 Antiperspiranti nes ne tikai svaigu smaržu, bet lieliski pasargā no nevēlamas svīšanas un atsvaidzina, kā jau ierasts nekairinot maigo padušu ādu. Šajā karstajā laikā izvēlos lietot  izsmidzināmos, aerosola antiperspirantus, jo tie ir ērtāki lietošanai. Aromāts ir jūtams, bet nav uzbāzīgs, tas nenomāks smaržas, kuras lietosit, bet paaugstinoties ķermeņa temperatūrai pie kustībām, jutīsi papildus aizsardzību kopā ar sulīgo bumbieru smaržu.

Go Fresh Rejuvenate dušas želeja ar bumbieru un alvejas ekstraktu

 Dove saka, ka 
Dove Go Fresh Rejuvenate  iepazīstina ar bumbieru un alvejas dušas želeju, kas palīdzēs atdzīvināt prātu un ķermeni, saglabās ādas dabisko mitrumu. Vieglie ziepju burbulīši, kas rodas ieziepējoties, bagātināti ar NutriumMoisture formulu, kas maigi un rūpīgi attīra ādu, sniedz tai nepieciešamām uzturvielām, palīdz uzlabot tās stāvokli un padara to jūtami maigāku un gludāku. 
Tiešām es tam pievienojos, jo Dove dušas želeja kā jau ierasti ļoti labi puto un nerada sausumu vai citas nepatīkamas sajūtas. Piepildot  dušu ar silto, saldo bumbiera aromātu, kurš atsvaidzina un vitalizē sagatavojot dienai. Es mēdzu lietot dažādas dušas želejas, bet varu teikt, ka Dove ir uz palikšanu mana plauktiņā. Ļoti krēmveidīga konsistence pat uzputota veidā, tas ir lielākais Dove produktu pluss, ko neesmu manījusi citiem produktiem līdzīgā cenu kategorijā.

Antiperspirants ir iekļuvis manos favorītos, īpaši izsmidzināmais, jo viņš ir tik ērts, ātri nožūst un droši dodies dienas gaitās. Šobrīd uzskatu, ka šie antiperspiranti vismazāk kairina manu padušu ādu, līdzvērtīgi kā amway antiperspirants ar kurš ir mans vecais favorīts, pirms iepazinu Dove.


Cena antiperspirantiem: 3,50 eiro
Cena dušas želejai: 3,51 eiro
Nopērkami Drogas, Rimi, Maxima veikalos.

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma