Meklē blogā

Atsauksme Essence Metal Shock jaunumi

Sveicieni šodienā!

Daudzi ir dzirdējusi un noteikti izmēģinājuši metālisko mirdzumu savā manikīrā. Īpaši tagad, kad tik inovatīvi un praktiski ir uzklāt želejlaku un aizmirst par manikīru uz vismaz divām nedēļām. Tomēr tiem, kuriem patīk mainīt savu manikīru biezāk kā reizi divās nedēļās vienmēr ir bijusi vēlme atrast nagu laku, kas tiešām mirdz metāliski. Es vienmēr esmu mīlējusi metālisko mirdzumu, sirdī esot mazliet žagata.

Saņemot Essences jaunumus par metālisko kolekciju - sajutos iepriecināta, jo  Metal Shock Nail Powder pūderi izskatās ļoti daudzsološi, gluži kā tie, kurus pielieto pie gela nagu lakām.

Pūderi pieejami sešos toņos, bet manās rokās nonākuši divi no tiem: Metal Shock #04a touch of vintage un  #01 mirror, mirror on the nail viens ir izteikti zeltains, bet otrs izteikti sudraba metāliskais mirdzums. Lai šis skaistums turētos tiek piedāvāts Metal Shock sērijas Top Coat uz ūdens bāzes.



Paši pūderīši ir ļoti smalki, tie ir jāuzklāj uz nagu lakas, caurspīdīgās, vai kādas bāzes lakas aptuveni minūti pēc tās uzklāšanas, iestrādājot tos nagos tiek iegūts spoguļa efekts.

Atzīšos, ka mani uzrunāja šis eksperiments, izvēlējos trīs bāzes kārtas kuras lietoju ikdienā

Eveline nagus stiprinošā bāzes kārta, kura ir mans ilga laika favorīts.
Orly Bonder kurš ir viens no labākajiem līdzekļiem kādus esmu lietojusi! Ideāla bāzes kārta jo palīdz saglabāt nagu lakas noturību.
Essence Ultra Strong stiprinoša bāzes kārta, pilnīgi caurspīdīga, klasiska, bet apzināti izvēlējos tieši Essences produktu jo uzskatīju, ka tas labāk sadarbosies ar šiem jaunajiem produktiem.

Testa mudinata klāju uz katra no nagiem savu bāzes laku. Uz rādītājpirkstiem tā bija Essences nagu laka, vidējā pirksta Orly bāze, bet zeltneša Eveline stiprinošā nagu laka.

Secinu, ka vislabāk noturējās tieši  Orly Bonder kombinācija ar Essences Metal Shock pūderi.

Iestrādājot to nagos visas rokas bija ar pūdera pārpalikumiem, kā arī, man bija samērā sarežģīti paņemt šo pūderi, traucēja trauciņa diametra un manu nagu garumu nesakritība :) Process bija pētnieciski interesants, tāpēc vienam no zeltnešiem izdomāju uzklāt kā bāzes kārtu topu no šis pašas jaunās kolekcijas, kā rezultātā viņš sāka uzvesties kā peel off base coat. Tas protams ir labi, jo tagad to izmantošu kā bāzi gliteru manikīros!
Topu pielietojot kā pieredzēts ieguvu mazliet pieklusinātāku metālisku efektu, tas nostiprināja manikīru, tomēr, paša virskārta ir ļoti plūstoša, tā nemanot sakrājās apkārt nagam.
Pēc nagu lakas nožūšanas noskalojot rokas pamanīju, ka  veidojās šādas maliņas, kuras saīsina manikīra dzīvi, jo tās mazliet atlobās no nagu malām.

Testēšanas atsauksme par Essence Metal Shock: uzskatu, ka šis ir pāris stundu manikīrs, priekš kādas dienas vai ballītes, tas gluži labi noturēsies, ja vien izmantosit bāzi, kas ir pietiekami spēcīga, lai to noturētu uz nagiem.
Lietojot kombinācijā ar tumšāku nagu laku varat iegūt interesantu akcentu arī no zeltainā produkta, kaut gan uz caurspīdīgas bāzes tā tomēr ir pārāk neizteiksmīga.
Vai es ieteiktu šo produktu?  Viennozīmīgi no šiem diviem iesaku sudrabaino un ņemot vērā, ka tā vai tā "kariete pārvērtīsies par ķirbi" 24h laikā.
Plusi ir krāsu daudzveidība un interesantais uzklāšanas veids, protams arī metāliskā ballīte uz nagiem visas dienas garumā, jo tomēr kaut kas tajā metāliskajā mirdzumā liek justies priecīgāk arī lietainā dienā.

Nagu pūdera cena ~ 3 euro
Top coat cena ~ 3 euro

p.s Rudens ziemas kolekcijā ir hologrāfiskās nagu lakas, kuras labprāt iegādātos, kad tās iznāks, bildēs izskatās fantastiski!
Vai Jums patīk šādas metāliskās nagu lakas?

Lai forša diena!
Ilze

1 komentārs

  1. es esmu ļooooti "uz Jūs" ar nagu lakām, bet sudrabotā izskatās inčīgi. Lai gan... es diez vai gribētu tādu ņemšanos ar nagiem, vieglāk tomēr būtu atrast tāda toņa nagu laku un miers :D

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma