Meklē blogā

Artistry jaunumi CC krēms un konsīleris + Giveaway

Sveicieni vasarā!


Artistry papildinājuši savu dekoratīvās kosmētikas līniju ar diviem jauniem produktiem. Guvu iespēju izmēģināt šos produktus jau ilgāku laiku, tāpēc varu sniegt pamatotu atsauksmi par to, kā tie sadzīvoja ar manu  sejas ādas tipu.
Šie divi jaunumi ir konsīleris  Artistry Exact Fit un Artistry Ideal Radiance izgaismojošais CC krēms uz kuru es liku vislielākās cerības. 
Manā plauktiņā ļoti reti viesi ir BB krēmi un CC krēmi, īpaši ja tie satur SPF, tas ir liels izaicinājums, ja tev ir taukains ādas tips.  Taču, ja sanāk noķert savu perfekto produktu, tas veic dubulto funkciju, gan kopjošo, gan krāsu koriģējošo.
Šie produkti mani  pozitīvi pārsteidza, ņemot vērā, ka šie ir izgaismojošie produkti, kuri satur izgaismojošās daļiņas un SPF kuriparasti padara produktus jūtamākus uz ādas.


Pilnveidojošais konsīleris ARTISTRY EXACT FIT
Ļoti smalka klājuma, bet krēmigas konsistences konsīleris, kurš pieejams piecos toņos, no paša gaišākā līdz tumšākajam. Viens izgaismojošā tonī, kas palīdzēs īpaši izgaismot sejas ādu. Konsīleris piemērots arī  sejas ādas konturēšanai, tāpēc ka viņš ideāli klājās un iztušējās.


Uzskatu ka kolekcijas zvaigzne ir pilnveidojošais konsīleris, kurš pilda visus ražotāja apsolītos kvalitātes standartus un ir iekarojis manu sirdi. Produktu ir iespējams uzslāņot, uzklāt ļoti plānā kārtiņā. Es šo produktu uztveru vairāk kā izgaismojošo konsīleri zem acu rajonā.
Mans zem acu rajons ir mitrināts,  bet mazās nepilnības -tādas kā tumšie loki ir labi paslēpti. Tomēr neuzskatu, ka šis būs konsīleris, kurš maskēs lielās nepilnības tādas kā izteiktas pumpas vai rētas. Uzskatu, ka atrast piemērotu zem acu rajona konsīleri ir ļoti grūti, jo vairākums no tiem ir izteikti sausinoši. Artistry konsīleris ļoti patīkami pārsteidza jo visas dienas garumā neradīja sausuma vai nepatīkamo vilkšanas sajūtu.


Konsīleri var izmantot arī kā acu ēnu bāzi, bet es šādu variantu neizskatu, jo man ir ļoti  taukaini acu plakstiņi,  bet kā konturēšanas instrumentu  lietoju labprāt.


Izgaismojošs CC krēms “ARTISTRY IDEAL RADIANCE”



“Artistry Ideal Radiance” izgaismojošais CC krēms padara ādu mirdzošu un nomaskē tās nepilnības. Tā sastāvā iekļauts ekskluzīvs liposomu komplekss un izsmalcināts MultiFlora maisījums, kas izlīdzina un mitrina ādu. Izgaismojošais CC krēmu turklāt uzlabo ādas toni un lieliski kalpos arī kā grima bāze.
Lietoju kā patstāvīgu produktu, neizmantojot to kā bāzi, jo mani ļoti apmierina  vieglais koriģējošais efekts, īpaši, kad ir siltākas dienas un negribās noslogot ādu. Sajūta ko sniedz šis produkts ir izteikts komforts, viegla tekstūra un viegls, dabisks mirdzums.
Ja šo CC krēmu nostiprina ar pūderi, tad pilnīgi droši vari nesāt visas dienas garumā, protams, ka mana taukainā sejas āda paliek mirdzoša, bet tas nav nepatīkams mirdzums. Drīzāk tāds svaigs un pat patīkams, veselīgas ādas mirdzums. Lietoju šo produktu arī rajonos kur ir viegls apsārtums, ādas tonis ir uzlabots, bet apsārtums labi noslēpts.


Produkts sajūtās:

Sedzamība ir no vieglas, pat nemanāmas sedzamības līdz pat vidējai, var uzslāņot un izskatās ļoti labi.

Satur atstarojošās daļiņas, pērļu proteīnus, kuri izgaismo ādu

CC krēms sniedz arī mitrinošo, kopjošo efektu, ļoti komfortabls uz sejas ādas

Nerada smagnēju sajūtu, kaut satur SPF50 !!

Noturīgs produkts arī siltā laikā.

Sejas āda jutās ļoti ērti, neizjutu nekādu kairinājumu, poras neaizsprostoja.


Skaties, kā man gāja uzklājot šos produktus un piedalies giveaway, lai iegūtu šo produktu komplektu! (dāvanas vērtība 70 euro!!) 

Kopumā būs viens uzvarētājs, kurš iegūs šeit aprakstīto Artistry Ideal Radiance CC krēmu un  Artistry Exact Fit konsīleri tonī no gaiša līdz vidējam.
Giveaway noritēs no 7 -13.08.17  izlozēšu ar random.org izlozes rīku.
Lai piedalītos:
# Tev ir jābūt mana youtube kanāla sekotājam  ( Spied pogu sekot ŠEIT  )
# Spied Like ( Patīk) zem šī video
# Papildus punkts, ja seko manam Blogam ( https://www.bloglovin.com/blogs/make-up-angel-13043883  Spied Follow, ja vel neseko )
# Atstāj savu e-pastu zem video YOUTBE, kā komentāru, lai zinātu ar ko sazināties uzvaras gadījumā, atzīmē, ja seko manam blogam, lai iegūtu papildus punktu.


Produktu iespējams iegādāties pie Amway konsultantiem
Artistry Ideal Radiance CC krēms 43,90
Artistry Exact Fit konsīleris 27,85


Lai skaista diena!
Ilze


*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma