Meklē blogā

Optimals EvenOut sērija

 Sveicieni šodienā!



Oriflame nebeidz pārsteigt ar jauniem un interesantiem produktiem. Šoreiz ļāvos testam un izmēģināju diezgan plašu produktu klāstu, par kuriem ir radies priekšstats. Atzīšos, ka iepriekš neizvērtēju Oriflame ķā sejas kosmētikas zīmolu, bet kopš izmēģināju viņu Eko sēriju apzinos, ka šis zīmols rada kvalitatīvus produktus. Tāpēc diezgan aizrautīgi "metos iekšā" testēšanā!

Optimals Even Out  sērijā ir trīs aktīvie komponenti

#ērkšķogu ekstrakts, kurš satur augļuskābes un palīdz padarīt ādu dzīvīgāku un starojošu

# Vīgriežu ekstrakts, kurš satur C vitamīnu, kas efektīvi palīdz samazināt pigmentācijas plankumus

#Dzērveņu sēklu eļļa ,kura satur E vitamīnam līdzīgus antioksidantus, kas palīdz barot un aizsargāt ādu.

Kā aktīvais komponents ir lumilight komplekss, kurš padara esošos pigmentācijas plankumus mazāk pamanāmus un  novērš jaunu veidošanos.
Optimals sērija ir paredzēta visiem ādas tipiem.

Pirmais no produktiem, kurš mani uzrunāja ir dienas krēms, dēļ SPF 20, kas priekš manis ir ļoti svarīgs faktors. Sajūtu līmenī pati konsistence ir mazliet biezāka, kā ierastam mitrinošajam krēmam, var sajust tā SPF klātbūtni. Tomēr, ja lieto šo produktu plāna kārtiņā viss ir ļoti labi, iesūcās sejas ādā un diezgan labi sadarbojās ar  tonālo līdzekli, dekoratīvo kosmētiku kopumā.

Sajūtas lietojot: uzskatu, ka šīs produkts piemērots sausākas ādas īpašniecēm, kā arī labi patiks normālas ādas īpašniecēm. Priekš taukainas ādas tomēr tas ir pārāk blīvs. Poras neaizsprostoja un alerģiju nenovēroju.
Tas ko es jutu lietojot šo produktu ir laba mitrināšana un vienmērīgāks sejas ādas tonis.

Optimals EvenOut Replenishing Night Cream  nakts krēma tekstūra ir mazāk blīva, cik noprotu , šo blīvo sajūtu radīja tieši SPF kurš protams nav pievienots  nakts krēmam. Pēc tekstūras diezgan biezs, barojošs produkts  patīkams ikdienas krēms, kurš būtu jākombinē ar kādu serumu.

Optmals EvenOut  izgaismojošais serums, kurš palīdzēs mazināt pigmentācijas plankumus, bet  sastāvā esošās izgaismojošās daļiņas radīs svaigas, veselīgas ādas efektu.

Sajūtas lietojot: Loti viegls izgaismojošais serums, kurš tiešām uzlabo sejas ādas krāsu pateicoties izgaismojošajām pērlītēm. Ātri uzsūcās un nav lipīgs.

( attēlā redzami no kreisās uz labo, dienas, nakts krēmi un izgaismojošais serums)

Kopumā visa kolekcija ir ļoti mērķtiecīgi vērsta uz ādas uzlabošanu, kopšanu un dziļu mitrināšanu! Uzskatu, ka kolekcijas zvaigzne ir  dienas krēms, jo veic savu funkciju, gan uzlabo ādas toni, gan mitrina. Par pigmentācijas pleķu mazināšanu  nevarēšu spriest, iespējams, ka tie pāris punktiņi  kuri ir man ir kļuvusi mazāk izteikti.
Ieteiktu šo produktu visiem normālas un sausas ādas īpašniekiem, kā klasisku, bet labu Spf saturošu sejas krēmu, ja nav nepieciešams īpašs AntiAge efekts. Produkts ir patīkama alternatīva Drogu sejas krēmiem.

Vairāk informācijas meklē pie Oriflame izplatītājiem un viņu mājas lapā https://lv.oriflame.com/

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma